Sunce je ušlo u znak Strijelca 22. studenog i donijelo vladavinu ovog avanturističkog znaka koji voli slobodu i promjene. Očekuje nas ekspanzivna energija puna nade - osjećamo da je moguće sve što poželimo. Kao znak kojim upravlja Jupiter, Strijelac se bavi postepenim rastom i ljepotom koja dolazi s iskustvom novih stvari. Sada kada Jupiter više nije retrogradan i sezona Škorpiona je došla do kraja, ovu energiju će biti mnogo lakše iskoristiti, a posebna sreća očekuje 3 horoskopska znaka.

Horoskop otkriva koja 3 horoskopska znaka će biti najsretnija tijekom vladavine Strijelca!

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, skloni ste sami kreirati svoju sreću, a sezona Strijelca vas u potpunosti podržava dok Sunce prolazi kroz vašu devetu kuću putovanja i duhovnosti. Ako postoji putovanje na koje želite krenuti, zvijezde će vas potaknuti da se za to odlučite, čak i ako je sve bez plana, potpuno spontano. Skloni ste upijanju novih, uzbudljivih iskustava tijekom sezone Strijelca, pa dozvolite sebi da idete gdje god vas želja ponese. Najbolja iskustva koja ćete imati uključuju ljude do kojih vam je stalo.

Lav

Sunce prolazi kroz vašu petu kuću zadovoljstva i kreativnosti, bit ćete željni velikih promjena. Također, bit ćete posvećeni samoizražavanju. Kao horoskopski znak kojim upravlja Sunce, vi želite svijetliti što je moguće jače, a sada je savršeno vrijeme da tu energiju usmjerite u kreativno stvaralaštvo. Zvijezde vam daruju sreću. Dozvolite sebi opuštanje. Otvoreno ćete komunicirati o svojim stavovima i neće vas opterećivati mišljenje okoline. Sada mislite o sebi i vlastitim željama. Ovo je idealno vrijeme da otvorite srce.

Strijelac

Sretan rođendan, dragi Strijelci! Dok se Sunce probija kroz vašu prvu kuću, ponovo ćete se osjećati poletno. Bit će vam lako zakoračiti na put ispunjenja svoje životne misije. Tijekom vladavine Škorpiona bili ste pomalo zbunjeni i sve vam je bilo maglovito, a sada ulazite u period obnove. Pomrčina Sunca u Strijelcu 4. prosinca dodatno će vas pokrenuti i potaknuti da uđete u uzbudljivo novo poglavlje. Obavezno se posvetite pitanjima vlastite slobode za kojom žudite, raširite krila. Vrijeme je da izađete iz zone komfora i stvorite nove, lijepe uspomene.