Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - NOVAC NA VIDIKU: Ovih 5 znakova očekuje financijsko blagostanje u 2022. 

Što predviđa horoskop za 2022. kad je riječ o novcu - ovo pitanje postavljamo na početku svake godine. Položaj planeta obećava povoljnu godinu za sve vrste poslovanja, naročito za pet horoskopskih znakova, ali uz neophodni oprez

 Horoskop otkriva koji će znakovi u 2022 imati najviše novca Izvor: Shutterstock

Početkom nove godine, osim na ljubavnom planu, najviše nas zanima hoćemo li imati sreće s novcem. Godina pred nama je povoljna za sve vrste poslovanja i transakcija, ali za svaki znak u različitoj mjeri. Koliko god vam planeti predviđaju povoljne okolnosti, ne prepuštajte se lošim navikama i ne donosite loše odluke, jer tako nikada nećete ostvariti veći dobitak, čak i ako je vaš horoskopski znak na ovoj listi. Evo kojih 5 horoskopskih znakova očekuje financijski dobitak u 2022. godini:

Lav

Lavovi su jedini predstavnici elementa vatre na ovoj listi. Znaju se kontrolirati i ne žure s odlukama. U 2022. godini morate hladne glave donositi odluke. Intuicija će vam biti izražena, ali ne zaboravite na logiku i zdrav razum. Astrolozi savjetuju da prestanete biti netko kome se svi stalno i za sve obraćaju za pomoć. Više cijenite svoje vrijeme.

Djevica

Predstavnike ovog znaka očekuje izuzetno produktivna godina. Djevice razmišljaju van okvira i ovu svoju vještinu trebali bi maksimalno iskoristiti. Povoljan položaj planeta u potpunosti će osloboditi vaš kreativni potencijal, stoga obratite pažnju na što trošite energiju kako potraga za novcem i uspjehom ne bi dovela do potpune emocionalne i energetske iscrpljenosti.

Vaga

Vage svoje poslove vode mirno i staloženo, a tijekom 2022. uspijevat će pronaći zajednički jezik sa svim suradnicima i poslovnim partnerima. Sve koji se bave biznisom, astrolozi savjetuju da poslovna putovanja planiraju tijekom lipnja i srpnja, kao i početkom zime. Jedina stvar s kojom bi Vage trebale biti na oprezu je neracionalno trošenje novca.

Jarac

Vodeni tigar će vladati tijekom 2022. godine, a ova životinja u istočnoj kulturi znači smirenost i razboritost. Tigar je brz i zna da je u stanju uhvatiti svoj plijen, trošeći minimum energije. Jarčevi na sličan način posluju - čekaju i vrlo pažljivo planiraju svoje poslove. Ovakav pristup bit će im najisplativiji, pa će Jarčevi biti najuspješniji znak u području financija sljedećih dvanaest mjeseci.

Ribe

Uz povoljan položaj planeta, Ribe će tijekom većeg dijela godine imati sreće u novim pothvatima. Generalno, 2022. se može nazvati vremenom velikog financijskog restrukturiranja za predstavnike ovog znaka. Ukazat će vam se prilika za novi posao, ali najvažnije je da ne žurite i ne upuštate se u nepotrebne rizike.

Izdvojeno za vas...

Tagovi