Posljednji mjesec u godini i prvi mjesec zime donosi priliku za promjene, nova poznanstva i poslovne uspjehe, financijske izazove ali i idealno je vrijeme da se više posvetimo onima koje volimo. Evo kome su zvijezde najviše naklonjene!

Ovan
U posljednjem mjesecu 2021. Ovnovi će sve više razmišljati o smislu života. U profesionalnim aktivnostima, monotoni rad će vas umoriti, a možda ćete se morati pozabaviti problemima koje ste dugo odlagali. Potrudite se završiti sve zadatke, bez odustajanja na pola puta. U osobnom životu, početkom mjeseca, moguća je romansa na poslu i mali znaci pažnje upućeni od kolege. Venera će vam pomoći da u svoj život privučete ljude koji će vam pomoći da postignete ono što želite. Služit će vas zdravlje, ali vodite računa o krvnom tlaku.

Bik
Bikovi će u prosincu željeti pokazati svoje sposobnosti na više polja. Budite oprezni s financijama, povećava se rizik za prevare. Trebali biste preispitati svoj poslovni odnos. Slušajte intuiciju. Moguće je da ćete doći do tajnih informacija koje će vam pomoći da napredujete u karijeri. Slobodne Bikove čekaju ugodna iznenađenja. Postoji šansa da na putovanju upoznate nekoga tko će dobiti važnu ulogu u vašem životu. Bikovi koji su u vezi imat će priliku učvrstiti svoju ljubav i vratiti nekadašnju strast. Što se tiče zdravlja, izbjegavajte fizičko i emocionalno preopterećenje. To može oslabiti vaš imunitet.

Blizanci
Fokusirajte se na jačanje odnosa s partnerom i izgradnju poslovnih veza. Budite slobodni pokazati inicijativu i izrazite svoje ideje - to će vam donijeti veći kredibilitet u očima drugih. Vodite računa o financijama - primamljive ponude mogu se pokazati kao ozbiljan udarac na budžet. Što se privatnog života tiče, ne preporučuje se planiranje vjenčanja ili zaruka u prosincu, ali će zato slobodni Blizanci doživjeti sudbonosni susret koji će im promijeniti život. Što se tiče zdravlja, mogući su bolovi u leđima i migrene. Trudite se što više odmarati.

Rak
Kako biste ojačali svoju profesionalnu poziciju, odustanite od stava promatrača, maksimalno se uključite u proces rada. Imate dobre šanse da pronađete dodatni izvor prihoda. U ovom periodu nemojte se zaduživati niti uzimati kredite. Slobodne Rakove očekuju zanimljivi sastanci, stoga obratite pažnju ne samo na izgled već i na zajedničke interese. Sukobi s partnerom mogu se izbjeći razgovorom i kompromisom. Što se tiče zdravlja, u ovom periodu Rakovi su u povećanom riziku da zadobiju opekline.

Lav
Prosinac će za vas biti uspješan u svim sferama života, a sreća će vas pratiti na svakom koraku. Imate šansu za dobitak na lutriji. Na poslu se oslanjajte isključivo na sebe i svoje potencijale, ne očekujte tuđu pomoć. Ne donosite ishitrene, emotivne odluke, posebno kada je novac u pitanju. Posljednji mjesec godine bit će ispunjen nevjerojatnim susretima i poznanstvima koja će vam pomoći u jačanju materijalnog položaja i statusa u društvu. Velika je vjerojatnost da vam se dogodi romansa na poslu. Lavovi u vezi trebali bi se više posvetiti partneru i raditi na unapređivanju odnosa. Preporučuje se fizička aktivnost za jačanje imuniteta.

Djevica
Djevicu čeka produktivan i zabavan mjesec. Na poslu vam neće biti dosadno, imat ćete puno ideja, ali ih nemojte dijeliti s kolegama jer mnogi čekaju trenutak da prisvoje vaša dostignuća. Odgovorno pristupite pitanju novca, a slobodno potražite i dodatni izvor prihoda - rezultati vas neće iznevjeriti. Posvetite više pažnje obitelji i prijateljima, ali i svom domu - ovo je dobar trenutak za renoviranje i popravke. Slobodnim Djevicama zvijezde predviđaju početak ljubavne veze, ali izbjegavajte neozbiljne veze, one će vam donijeti samo razočarenje. Povećava se rizik od prehlade.