Datum 19. studeni donosi snažnu pojavu na nebu s nevjerojatnom energijom. Pun Mjesec u Biku pojavit će se 19. studenog, ali to nije kraj - očekuje nas njegova pomrčina. Pomrčine Mjeseca događaju se kada kada Sunce, Zemlja i pun Mjesec formiraju gotovo savršenu liniju u svemiru i kada Zemlja prolazi između Mjeseca i Sunca, tako da sjena našeg planeta 'prekrije' Mjesec. Ovo je trenutak kada moramo slušati svoje srce i prihvatiti sve promjene koje se događaju.

Transformacija i buđenje - magija pomračenog Mjeseca može nas odvesti na neke druge staze života. Takav udar transformativne energije neće biti lak. Pun Mjesec označava točku u lunarnom ciklusu kada su emocije i tenzije izuzetno visoke, ali je također dobar trenutak za postizanje nekih ciljeva. 

Na neke horoskopske znakove pomrčina punog Mjeseca u Biku djelovat će intenzivno, dok će neki kroz ove promjene proći lagano i bezbrižno. Evo o koja 3 znaka je riječ:

Blizanci

Pomrčina Mjeseca pomoći će vam da otvorite um i osvijestite stvari koje ste direktno ili indirektno izbjegavali. Podsjetit će vas da je za neke stvari i dalje potrebno vrijeme i posebna pažnja. Prestanite probleme gurati pod tepih i ne zanemarujte svoje potrebe. Slušajte sebe! Tehnike za opuštanje mogu vam pomoći redefinirati prioritete.

Djevica

Pomrčina Mjeseca ima za cilj da promijeniti vaš pogled na svijet. Useljava u vašu kuću životne filozofije i ukazuje na važno vrijeme za istraživanje, širenje vidika i uvažavanje različitih navika i kultura. Možda ćete osjetiti potrebu za uranjanjem u knjige za pozitivnu transformaciju koje ranije niste mogli čitati ili da dublje uđete u svoju podsvijest.

Jarac

Pomrčina Mjeseca donosi vam kreativnu energiju. Ovo pomračenje će vas inspirirati da kreirate i iskoristite svoje kreativne potencijale. Sada je trenutak kada ih možete pretvorite u poslovne poduhvate. Okružite se ljudima koji će zadovoljiti vaše duhovne potrebe. Sve će vas voditi ka radu na sebi - ovo je izvrsno vrijeme da unaprijedite sve one stvari koje omogućavaju vašem unutrašnjem djetetu da se opusti i zasiti svoju radoznalost.