Horoskop za vikend od 19. do 22. studenog 2021. godine.

Ovan

Pun Mjesec i pomrčina stavljaju vaše financije pod mikroskop, uskoro ćete uvidjeti gdje griješite, gdje dobro ulažete. Ovo je prilika da se pozabavite dugogodišnjim problemima i napravite neophodne promjene. Umjesto ljutnje, iskoristite energiju iz sukoba između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Marsa, da napravite plan akcije koji će vas odvesti tamo gdje želite biti.

Bik
Između punog Mjeseca u vašem znaku i pomrčine Mjeseca, vaš osjećaj sebe, tko ste i kako hodate svijetom podložan je istraživanju. Mjesec u Blizancima u subotu se sukobljava s vašim vladajućim planetom Venerom, povećavajući vašu osjetljivost i kreativnost. Trigon Mjeseca s Jupiterom u nedjelju mogao bi vam donijeti dobru vijest što se financija tiče.

Blizanci
Pun Mjesec u Biku i pomrčina Mjeseca donose vam velike snove i uvide u petak navečer. Potisnute, podsvjesne misli će vjerojatno biti otkrivene ovog vikenda, dajući vam priliku da ih promijenite. Mjesec u Blizancima donosi dašak ugode i svježe energije.

Rak
Pun Mjesec u Biku i pomrčina u vašoj jedanaestoj kući vam pomažu ispitati određena prijateljstva i odnose. Svaka veza koju imate ili vas podiže ili vuče dolje, tako da je važno unaprijediti odnose i uvide o njima s vremena na vrijeme. Kad Mjesec pređe u Blizance donosi nam nove uvide.

Lav
Vašu karijeru, uspjeh i priznanje ističe pun Mjesec u znaku Bika i pomrčina Mjeseca u petak. Ne potiskujte osjećaje i ne skrivajte probleme. Zasučite rukave u vašem profesionalnom životu i fokusirajte se na stvari za koje ste svjesni da ih treba promijeniti. Mjesec u Blizancima koji osvjetljava ostatak vikenda donosi zabavnu i ljubavnu vezu s nekim prijateljem.

Djevica
Bavit ćete se obrazovanjem i preispitivati neke vlastite stavove. Mjesec u znaku Bika i pomrčina Mjeseca prolaze kroz vašu devetu kuću što znači da će vam se ukazati prilika da promijenite sve što vas u životu ograničava, sputava, drži zaglavljenima... Mjesec u Blizancima osvjetljava vaš sektor karijere, a sekstil između vašeg vladajućeg planeta, Merkura i Plutona nagovještava moćnu transformaciju.