Tjedni horoskop od 22. do 28. studenog: 

Ovan: Ulaskom Sunca u Strijelca, stvari za vas postaju lakše nego proteklih nekoliko tjedana. Sada vidite svjetlo na kraju tunela, a mogli biste ugledati i bljeskove onoga što možete dobiti ako svoj način razmišljanja uskladite s vjerom, pustolovinom i optimizmom. Svi mi znamo da što više zdvajamo nad negativnim, to dulje ostajemo zaglavljeni na mjestu. Prebacivanje na svjetonazor pozitivnih uvjerenja, vlastite moći i snage može učiniti čuda. Sad je vrijeme da razmišljate na pustolovniji način, čak da si dopustite vjerovati ono što se možda čini nemogućim.

Bik: Promjene su nužne i vjerojatno je da morate otpustiti nešto što vam više ne služi: situaciju, mjesto, osobu, neki dio sebe... koji vas drže na mjestu. Najgore što sad možete učiniti jest grčevito se držati te stvari koju trebate otpustiti. Uostalom, mogli biste uvidjeti da što se više držite nje, to je vjerojatnije da će život preuzeti kontrolu i stvoriti dramu koja će vas prisiliti na promjenu. Jer, jedina sigurnost u životu je promjena. S Uranom, planetom promjene i revolucionarnih obrata u vašem znaku, pokušaj da sve ostane isto jest plivanje kontra plime. Prestanete li se boriti protiv toga i pustite li da život krene u smjeru u kojem treba, oslobodit ćete više energije i inspiracije.


Blizanci: Vama su ovaj tjedan u središtu pozornosti veze. Tu nije sve slatko i lako jer s obzirom na to da je u igri južni Mjesečev čvor, prije će utjecaj imati sudbina nego išta što učinite. Bilo kakvi problemi mogli bi biti znak da se nešto mora mijenjati te da vaše stare navike i metode više ne funkcioniraju. Nemojte dopustiti da vas odvuku u provaliju – izvucite sve svoje snage i oduprite se starim obrascima.


Rak: Kretanje je ključno za vas ovaj tjedan: što se manje krećete, to će nastati više energetskih blokada. One obično počinju nastajati na duhovnoj ili psihičkoj razini, no mogu dovesti i do tjelesnih bolesti. Kad stalno igrate na sigurno i sve radite "na svoj način", postajete samozadovoljni, a život vam se pretvara u ustajalu baruštinu. Sad je vrijeme da se pomaknete – fizički, emocionalno, mentalno i duhovno. Doslovno krenite: pokrenite se tjelesno, što će potaknuti i energiju, zahvaljujući čemu ćete se osjećati inspirirano i prevladati bilo kakvu blokadu.


Lav: Svi mi poznajemo nekoga tko je prošao kroz velike teškoće, čak i nesreću, a poslije kazao kako je to nešto najbolje što mu se dogodilo u životu. Ono što se čini kao negativno iskustvo može se dugoročno pokazati kao blagoslov. Gubitak posla može dovesti do pronalaženja istinskog poziva, a raspad braka do prave ljubavi i srodne duše. Ako vas iritira što nešto ne ide onako kako biste željeli, pričekajte da vidite krije li se iza toga blagoslov. On možda neće biti očit, stoga budite strpljivi i u izazovima očekujte i nešto dobro.


Djevica: Ovaj ćete tjedan biti manje zaposleni u vanjskom svijetu, a više osjećati potrebu da budete kod kuće i tetošite sebe i svoje bližnje. Možda ćete se morati pozabaviti nekim obiteljskim pitanjima ili nečim u svome domu. U takvim se trenucima prisjetite da tek kad izgradimo čvrste temelje, možemo izaći u svijet i biti uspješni u njemu. Kakva god je slabost trenutačno vidljiva u vašem domu, obitelji ili unutar vas, vrijeme je da ojačate svoje obiteljske veze te se oduprete negativnim silama koje vas žele minirati.