Mnoge stvari u životu možemo naslutiti preko znakova, ali često takve znakove uopće ne primjećujemo. Intuicija i signali Svemira vam svakodnevno poručuju nešto novo, vaš pravac, upozoravaju kada ste skrenuli s puta ili kakva vas promjena očekuje. Osvijestite to i počnite primjećivati signale oko sebe, a evo koja 3 znaka pokazuju da vas uskoro očekuje velika promjena:

1. Prvi predznak da će doći do promjene je umor. Ako vam nedostaje energije i iscrpljeni ste bez ikakvog razloga, a savršeno ste zdravi, onda je moguće da vas tijelo priprema za snažnu energiju promjena. Obično, umor kao znak promjene dolazi prije posebno velike promjene u vašem životu. To može biti promjena profesije ili posla, preseljenje, razvod ili obrnuto, pronalaženje nove ljubavi. Ovo je znak da vaš um neprestano analizira neke stvari, priprema se za promjenu i zbog toga ste stalno umorni.

2. Drugi znak velike promjene su sinkroniciteti. Počinjete upoznavati ljude o kojima ste razmišljali u posljednje vrijeme. Ili pronađite stvar koju ranije niste mogli naći. Neke stvari i događaji u vašem životu počinju oblikovati jasnu sliku koje ranije niste bili svjesni. Počinjete viđati iste brojeve: na primjer, na satu 15:15, 11:11, itd., ili iste brojeve registracijskih tablica ili brojeve u dokumentima. Sinkroniciteti su signali da ćete ubirati plodove sjemena kakvo ste posijali. Promjena će vam donijeti ono što toliko želite. Ali u kojem obliku i kroz što ćete morati proći nije poznato. Početak može biti i težak, ali donosi dobro na duže staze. Zbog toga se samo treba opustiti i ponašati u skladu sa situacijom.

3. Treći znak je želja za slobodom. Želite napustiti omraženi posao, niste sretni u trenutnoj vezi, umorni ste od življenja u stisku života u kojem se nalazite. Ovo je normalno, jer ste na ivici promjene. Vaša duša to osjeća. Ovo je njena šansa da živi onako kako želi, da živi u skladu sa svojom svrhom. Potreba da se oslobodite ograničenja i nametnutih uvjerenja je samo znak da uskoro sledi veličanstvena promjena.