Planeti i zvijezde će ovog tjedna biti stabilni i u povoljnom položaju, ali to ne znači da se trebate totalno opustiti. Prije Nove godine nam obično ponestane energije, iscrpimo se tijekom prosinca zbog priprema za praznike, ali dobra vijest je da nas čekaju lijepe stvari. Evo što predviđaju astrolozi za tjedan od 20. do 26. prosinca 2021. godine.

Ovan

Tijekom ovog tjedna bit ćete uspješni u kreativnom i intelektualnom radu. Astrolozi primjećuju povećanu aktivnost zvijezda i planeta, tako da ćete se moći osloboditi potencijalnih nevolja i spriječiti nove probleme. Ovog tjedna izbjegavajte tamne boje u odijevanju, opredijelite se za nešto živahno što će vas učiniti privlačnijima.

Bik

Tijekom ovog perioda dobro je fokusirati se na planiranje budućnosti, ali i na sve ono što je važno u sadašnjem trenutku. Probajte se osloboditi stega prošlosti koje vas vuku na dno. U slobodno vrijeme, astrolozi pozivaju prelijepe Bikove da obavljaju najvažnije kućne poslove. Oni će vam pomoći odvratiti misli od briga. 

Blizanci

Zaboravljate da sreća nije samo u novcu. Ovog tjedna posvetite se duhovnosti, analizirajte svoj život i pokušajte pronaći dodatnu motivaciju pred početak nove godine. Najbolje je da odvojite vrijeme kada donosite važne odluke. Ovo se posebno odnosi na nova poznanstva.

Rak

Tijekom ovog tjedna budite oprezniji i pratite znakove pored puta. Možda će se pojaviti neki novi obožavatelj. Prvo morate bolje upoznati osobu, a tek onda da donosite zaključke. Utjecaj planeta će vam izoštriti intuiciju pa se u pitanjima ljubavi i financija možete slobodno osloniti na unutrašnji glas.

Lav

Ovaj tjedan je idealan za stjecanje novih znanja i iskustava. Da vitalna energija ne bi prestala u ovom ključnom trenutku, budite što više s ljudima čije vam društvo odgovara, a slobodno se prepustite aktivnostima koje volite - kupovini, masaži, dobrim knjigama i filmovima... Samo vodite računa da ne trošite više novca nego što realno imate!

Djevica

Tijekom ovog tjedna fokusirajte se na rad i uređivanje kuće, posebno na čišćenje kuće od negativne energije kako bi ona bila ugodno mjesto za odmor i oporavak od stresa. Djevice su poznate kao nepristupačne, ali vas ovog tjedna astrolozi savjetuju da budete otvoreniji za nova poznanstva.

Vaga

Sredinom tjedna mogu se pojaviti negativne misli kao i loši snovi. Sada nije pravo vrijeme za introspekciju. Ne dozvolite da vas negativne misli i emocije obuzmu. Provodite što više vremena s dragim ljudima kako biste popravili raspoloženje. Možete se počastiti nekim lijepim malim poklonima. Krećite se što više na svježem zraku.

Škorpion

Tijekom ovog tjedna vodite računa da ne preuzimate tuđu odgovornost i pazite kome poklanjate povjerenje. Slobodno se posvetite poslu punom parom jer će se sav uloženi trud brzo isplatiti. Pozitivno razmišljanje će vam pomoći da postanete uspješniji u bilo kojem području života. 

Strijelac

Budite izvor inspiracije za voljenu osobu. Ovo je najvažniji uvjet za pronalaženje sreće u ovom teškom periodu. Na životnom putu može se pojaviti mnogo neugodnih ljudi, ali vi već znate kako se s njima izboriti. Ovaj tjedan je pogodan za fizičku aktivnost i promjenu sredine.

Jarac

Prije početka nove godine, potrudite se pronaći unutrašnju harmoniju. Ovaj tjedan je odličan za promjenu imidža, za kupovinu nove odjeće. Možete se baviti sportom, ili krenuti na dijetu, zvijezde će vam olakšati put u svakom smislu. Tijekom ovog perioda imat ćete više samopouzdanja što će privući potencijalne partnere.

Vodenjak

Ovog tjedna počnite tražiti nove ciljeve i definirati što točno želite od života i u kojem pravcu idete. Budite oprezni prilikom kupovine. Preporučljivo je da povedete prijatelja, člana obitelji ili partnera kako ne biste kupovali stvari koje vam nisu potrebne.

Ribe

Vrijeme je da počnete s pripremama za novu godinu. Čišćenje doma, ali i duše od negativnih misli i emocija pomoći će vam da sretni zakoračite u novi period. Ovaj tjedan je pogodan za promjenu okruženja, za putovanje, kupovinu, nova poznanstva. Planeti su na vašoj strani.