Tjedni horoskop od 3. do 10. siječnja 2022. godine!

Ovan

Poželjet ćete napraviti važan korak u životu i riješiti zaostatke koji vas muče. Ukoliko ste slobodni, velika je vjerojatnost da ćete privući pažnju neke osobe i pronaći ljubav. Predstavnici ovog znaka moraju na svaki način izbjeći konflikte. U ovom periodu sporovi neće rezultirati pozitivno za vas.

Bik

Astrolozi savjetuju pripadnicima ovog znaka da obrate više pažnje na ljude oko sebe: da budu otvoreni za komunikaciju, postanu topliji prema voljenim osobama. Izbacite negativne misli iz glave. Voljeli biste vidjeti u budućnost jer vas muči neko važno pitanje. Jednostavno slušajte svoju intuiciju i djelujte u skladu s njom.

Blizanci

Trenutno ste vrlo osjetljivi. Ne dozvolite da vas negativne emocije sputavaju. Od 3. do 9. siječnja važno je da sve vaše odluke budu promišljene, oslonite se na logiku i razum. Pokušaji da se objasni neobjašnjivo i riješi nerješivo može dovesti do energetske blokade. Merkur u Vodenjaku donosi vam sreću na svim poljima.

Rak

Rakovi će imati sreće. Bit ćete kreativni, radosni, ispunjeni na poslu... Sve što poželite sada ostvarujete s lakoćom. Odmaknite se od toksičnih ljudi te se prestanite uspoređivati s drugima - to vam neće donijeti nikakvu dobrobit.

Lav

Simpatični Lavovi u prvom tjednu 2022. moći će ostvariti bolje rezultate u poslu i ljubavi. Idealan recept za postizanje onoga što želite na početku godine uključuje i oslanjanje na prošla iskustva i savjete najmilijih. Astrolozi savjetuju Lavovima da barem djelić vremena posvete obitelji i voljenim osobama.

Djevica

Pravilnom organizacijom vremena izbjeći ćete sve probleme koji mogu iskrsnuti ovog tjedna. Ovaj pristup će pomoći u otklanjanju stresnih situacija. Zapalit ćete strast u srcu voljene osobe. Vašem šarmu malo tko će moći odoljeti, bit ćete u centru pažnje.

Vaga

Privlačite pažnju gdje god da se pojavite. Astrolozi savjetuju da ovaj tjedan koristite za postizanje svojih ciljeva, ne samo poslu, već i u ljubavi Ovo biti vrlo povoljan period. Ako se pojave apatija i tuga, zvijezde i planeti će pomoći Vagama da izađu iz ovog stanja.

Škorpion

Nedostaje vam energije. U komunikaciji s voljenim osobama, astrolozi savjetuju Škorpione da kontroliraju bijes. Tjedan posvetite treningu i samousavršavanju. Ne treba trošiti energiju na sukobe. Što se posla tiče, nema sumnje u vaše odluke.

Strijelac

Strijelac u prvom tjednu siječnja često razmišlja o novcu i poslu. Ovo je savršeno vrijeme za privlačenje novih klijenata i intelektualni rad. Sve živopisne emocije i ideje koje se javljaju od 3. do 9. siječnja su vaša glavna pokretačka snaga. Preuzmite inicijativu!

Jarac

Predstavnike ovog znaka očekuje naporan tjedan. Ostanite optimistični! Ponedjeljak i nedjelja bit će najteži dani. Postoje jednostavni načini da održite dobro raspoloženje svakog dana. Bolje ih je maksimalno iskoristiti. Jarčevi ne mogu mirno sjediti jer su šanse za uspjeh vrlo velike. Češće izlazite i komunicirajte, to će vas ispuniti pozitivom.

Vodenjak

Merkur u znaku Vodenjaka donijet će pozitivne promjene u vaš život. Nema potrebe da oštro reagirate na komentare bližnjih. Ovo vrijedi i za one koji su u vezi. Voljena osoba će vam početi pokazivati više pažnje.

Ribe

Izbjegavajte konflikte s voljenim osobama. Merkur je u dobroj poziciji, što znači da će silna sreća prijeći na stranu Riba. Poslovni pregovori će proći dobro. Fokusirajte se na traženje novog posla, novih hobija. Sada je vrijeme za preuzimanje više odgovornosti.