Posljednji tjedan u siječnju donosi nam nove izazove i mogućnosti. Što ćemo od toga iskoristiti, ovisi samo o nama, a evo što predviđaju astrolozi od 24. do 30. siječnja 2022. godine.

Ovan

Šetnja, komunikacija s dragim ljudima i stvari koje volite raditi pomoći će vam da se napunite dobrom energijom. Samopouzdanje će vam pomoći da osvojite bilo koga i savladate sve prepreke. Život vam ovog tjedna može biti ispunjen brojnim događajima, a zvijezde su vam više nego naklonjene.

Bik

Položaj planeta Bikovima donosi lijep tjedan. Vrijeme je odlično za sport, aktivnosti, putovanja, posao, kao i za brigu o svom zdravlju i ulaganja! Mislite na uspjeh i na lijepe stvari, tako će vam intelektualni zadaci i učenje biti mnogo lakši.

Blizanci

Astrolozi vam savjetuju da provodite više vremena na otvorenom i ne zaboravite na brigu o sebi: to će vam pomoći da svoju energiju održite na odgovarajućem nivou i puno brže i efikasnije postignete zacrtane ciljeve. Moguće je da će promjene u položaju Merkura, zaštitnika vašeg znaka, 26. siječnja izazvati probleme.

Rak

Pokušajte se ne miješati u živote rođaka i prijatelja. Čak i ako imate samo namjeru pomoći kakvim savjetom, bolje nemojte. Ako, uz posao, želite raditi još nešto, a nemate više snage, uvrstite meditaciju u vašu svakodnevnu rutinu. Tako ćete ostati energični i motivirani.

Lav

U drugoj polovici tjedna sve može krenuti naopako. Dajte sve od sebe da se suzdržite od uplitanja u tuđe živote, čak iako osjećate da trebate zbog obitelji ili prijateljskih odnosa. Takva intervencija naškodit će i vama i onome kojem pokušavate pomoći. Bolje je da se fokusirate na osobne poslove i projekte.

Djevica

Svaki od znakova zodijaka ima svoje životne principe, ali za Djevicu sada je savršeno vrijeme da promjeni prioritete, ciljeve i uvjerenja. Kao što znate, samo oni koji se trude mogu promijeniti svoj život. Vi niste lijeni pa ćete u tome uspjeti. Očekuje vas vrijeme ispunjeno radom, ljubavlju i srećom. Od 26. siječnja astrolozi vam savjetuju da ne obavljate skupe kupovine.

Vaga

Za ovih sedam dana, zahvaljujući podršci planeta i zvijezda, moći ćete mnogo toga učiniti, ali ćete morati sagledati neke stvari iz drugog ugla i, možda, čak i promijeniti strategiju. Radite na podizanju svog samopouzdanja, to će vam otvoriti mnoga vrata. Ako prolazite kroz težak period u vezi, sve će se promijeniti nabolje.

Škorpion

Astrolozi imaju dobre vijesti za vas: od 24. do 30. siječnja planeti će vam dati priliku da obnovite odnose, pronađete posao iz snova ili napredujete, kao i da pronađete ono što ste ranije izgubili. Vikend je najbolje vrijeme za odmor, učinite nešto lijepo za sebe ili promijenite sredinu.

Strijelac

Moguće je da će vas položaj planeta natjerati da se suočite s nevoljama i poteškoćama. Disciplina će vam pomoći u neutraliziranju negativnog utjecaja Merkura. Budite posebno oprezni s financijama: postoji veliki rizik da ćete novac potrošiti uzalud. Astrolozi vam savjetuju oprez i izbjegavanje sporova i sukoba.

Jarac

Položaj planeta ovog tjedna pomoći će vam da pronađete unutarnju harmoniju, oslobodite se strahova i sumnji, privučete pozitivne misli i radost u život. Retrogradni Merkur vam neće raditi puno problema, pa je velika vjerojatnost da će se sve želje ostvariti. Upornost, naporan rad i sposobnost da održite ranije dana obećanja - to je ono što će vas učiniti uspješnijim. Očekuju vas ugodna iznenađenja krajem tjedna.

Vodenjak

Čeka vas teška i izazovna poslovna odluka. Koju god da donesete, izazvat će veće promjene, ali je neizvjesno kakve će one biti. Krajem tjedna osjetit ćete naglo poboljšanje u raspoloženju i snažan nalet nove snage i energije.

Ribe

Ovaj će vam tjedan biti prilično uspješan. Očekuju vas ugodni pozivi, sudbonosni sastanci, uzbudljive promjene na poslu. Možda ćete poželjeti umjerenost zamijeniti nečim dinamičnijim. Na vama je da odlučite koliko hrabri želite biti.