Svi mi se drugačije odnosimo prema onome što se oko nas događa - netko je ravnodušan, neko štuti i trpi, a netko pak sve preuveličava, vidi i ono čega nema, svoje probleme predstavlja kao najveće. Evo koji horoskopski znakovi najviše vole dramu:

Rak

Rakovi imaju tendenciju da promišljaju doslovno o svemu - svakoj riječi i svakom postupku ljudi oko sebe. Svaku sitnicu i situaciju promatraju kao pod povećalom, dajući joj one kvalitete koje u početku nije imala. Kao rezultat toga, događaj ili izjava dobivaju nove detalje, kao lopta koja u snijegu postaje sve veća. Kad im netko kaže da pretjeruju, ozbiljno se uvrijede.

Lav

Lavovi sve rade pompozno, a njihov odnos prema onome što se događa oko njih nije izuzetak. Čim posumnjaju da je netko protiv njih, čak i ako to zapravo nije istina, oni preuveličavajući značaj ove namjere i počinju pripremati osvetu. Kasnije se najvjerojatnije neće ni ispričati za svoje ponašanje.

Škorpion

Kad su suočeni s nevoljom ili problemom, Škorpioni se odmah bacaju na posao - smišljaju scenarije u glavi, a svaki je dramatičniji od prethodnog, izvlače neočekivane zaključke iz naizgled bezazlenih riječi i postupaka. Ako se dogodi neka vrsta incidenta, u stanju su ići do krajnjih granica, jednostavno ne odustaju od vlastitih stavova.