Evo što horoskop od 28. veljače do 6. ožujka predviđa vašem znaku:

Ovan

Ovog tjedna Ovnovi će htjeti sve postići, ali astrolozi vam savjetuju da ne žurite. Važno je sagledati svoju situaciju i shvatiti da nije potrebno imati sve kako biste bili sretni. Odredite prioritete. Najviše sreće imat će oni koji odluče uložiti u obrazovanje i prošiti svoje vidike.

Bik

Tijekom ovog tjedna morat ćete se prilagoditi i prihvatiti mnoge stvari koje ne možete promijeniti. Drugačije nećete moći. Naići ćete na dosta prepreka i možda ćete se spotaknuti, ali, čak iako se to dogodi, nađite način da ustanete i krenite dalje. Ako se pojavi neka dilema, potražite savjet bližnjeg. 

Blizanci

Predstavnicima ovog znaka bit će vrlo lako tijekom ovog tjedna rješavati probleme na koje naiđu, ali i sukobe među drugima. Potrudit će se da svojim posredovanjem svi dobiju ono što žele. Dajte sve od sebe da uvažite mišljenje drugih, kompromis je nekada mnogo važniji od pobjede.

Rak

Ovo je odlična tjedan za čišćenje neželjene pošte, nepotrebnih datoteka, zastarjelih kontakata. Nakupljanje starih stvari zadržava negativnu energiju oko vas. Imat ćete sreće, sve ono o čemu sanjate počet će se ostvarivati. Budite odlučni i jaki i držite se svog puta.

Lav

Promjena godišnjeg doba zna negativno utjecati na Lavove. Ako se jave neraspoloženje ili apatija, potrudite se okružiti pozitivnim ljudima i više vremena provoditi prakticirajući ono što zaista volite. Dajte sve od sebe da pregurate radni tjedan, a onda dolazi vikend kada vas čeka mnogo lijepih stvari!

Djevica

Ako je potrebno da donesete neke važne životne odluke, to morate učiniti sami. Nemojte tražiti savjet, oslonite se na vlastito iskustvo i intuiciju. Neophodno je da uzmete malo vremena za sebe i da čistg uma i srca porazgovarate sa sobom. Nemojte biti sebični i zanemariti druge - pokažite razumijevanje i brigu. 

Vaga

Ako tražite srodnu dušu, nemojte gledati samo u atraktivne osobe koje su fizički izuzetno privlačne. Dajte šansu onima koji su pouzdani i ljubazni, pažljivi. Ako ste se umorili od potrage za ljubavlju, slobodno se neko vrijeme okrenite drugim stvarima: poslu, hobijima, učenju. Nećete ništa izgubiti, naprotiv, dobit ćete mnogo dragocjenog iskustva, a možda baš tada, kada se ne nadate, upoznate neku zanimljivu osobu. 

Škorpion

Kada se suočite s problemima ili poteškoćama, znate već da ne smijete odustati, a Merkur će vam priskočiti u pomoć da se sve brže i lakše riješi. Škorpioni se uvijek bore do kraja! Čak i kada stvari idu uobičajenim tokom, to ne znači da je po srijedi kolotečina - uvijek se možete lijepo provesti s prijateljima, izaći i upoznati nekog novog i zanimljivog.

Strijelac

Ova je tjedan je odličan za planiranje budućnosti, za analizu odrađenog i rješavanja pitanja koja ste dugo odgađali. Ako ste solo, osjetit ćete pojačanu potrebu za pažnjom i ugađanjem, ali budite spremni i da se to ne dogodi. Nemojte se obeshrabriti zbog toga. Idu bolji dani, a vi vrijeme iskoristite za sebe, za odmor, putovanje, opuštanje.

Jarac 

Zvijezde su na vašoj strani ovog tjedna. Naizgled nerješivi zadaci će se riješiti, tako da ne morate bespotrebno brinuti, ostvarit će se uvjeti da dobijete ono što želite. Ako se u vašoj okolini pojave zavidni ili negativni ljudi, pokušajte ih izbjegavati. Ako morate s njima surađivati, budite na distanci, maksimalno suzdržani i komunicirajte strogo poslovno. 

Vodenjak

Predstavnike ovog znaka očekuju male poteškoće u ljubavi. Vodenjaci koji su u vezi, bit će u dilemi je to to, vrijedi li uopće raditi na odnosu. Poslušajte svoje srce, ono najbolje zna! Bit ćete posebno inspirirani u radu pa će se i otvoriti nove mogućnosti za poslovni razvoj i napredovanje u karijeri.

Ribe

Komunikacija s drugim ljudima odgovarat će Ribama jer će im osigurati pozitivnu energiju. Ako kojim slučajem dođe do konfliktnih situacija, ne donosite ishitrene zaključke. Tjedan  je više nego povoljan da se posvetite usavršavaju - učite nove vještine, radite na svom samorazvoju. Ako ste u potrazi za ljubavlju, bit ćete uspješni u stvaranju novih veza.