Ne samo da je 22. veljače 2022. datum koji donosi niz brojeva u našem kalendaru koji se nikada neće ponoviti u našem životu, već je Pluton na stupnjevima na kojima će ostati cijelu godinu, a kada Pluton dodirne ljubav i ljepotu Venere, čiji je retrogradni hod završio u siječnju, oživljava ljubav kod tri horoskopska znaka. 

Pluton ima veze s prošlošću, a kao moderni vladar Škorpiona, ovaj mali planet također govori o misterijama, intimnosti, senzualnosti, a ponekad također ukazuje na prošle živote i sudbinske događaje. Ako je ikada bilo vrijeme za pronalaženje srodne duše, šanse da se to dogodi su velike s Venerom u konjunkciji Plutona do 15. ožujka. Evo za koja 3 horoskopska znaka astrolozi prognoziraju da će pronaći srodnu dušu tijekom ovog tranzita: 

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Velika istina o vama Bikovima je da ste čisti romantičari i potpuno vjerujete u srodne duše. Toliko ste jaki, uporni i tvrdoglavi da sebe poznajete kao nekoga tko će preživjeti i napredovati, bez obzira na sve. Budući da ste odlučili napustiti jaku potrebu da prepoznate tko je vaša srodna duša, zapravo ih privlačite upravo k sebi. Tijekom konjunkcije Venere s Plutonom, posebna osoba će se pojaviti pred vama i na kraju ćete je prepoznati kao svoju srodnu dušu. 

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Ne znate vjerujete li u srodne duše ili ne, ali se svakako nadate da su stvarne. Previše ste praktični da biste mislili da je bilo tko u ovom životu zapravo 'namijenjen vama', ali niste ni tu opciju potpuno isključili. Venera u konjunkciji s Plutonom ima tendenciju da izvuče romantičara u najpragmatičnijim znakovima, a vi biste bili vođa u toj gomili. Aspekt na nebu od vas će napraviti svjetionik nade koji će prepoznati netko vrlo poseban. Ova osoba je vaša srodna duša, a i ona je jednako skeptična, ali voljna kao i vi. Oni žele ljubav, vi želite ljubav, ostalo je povijest... 

Ribe (19. veljače - 10. ožujka)

Za razliku od Jarca, vi definitivno vjerujete u pravu ljubav i srodne duše. Ne pristajete na površne partnerske odnose. Želite potpuni paket, a to znači da trebate privući 'pravu' osobu za ljubav i romansu. U suštini, želite srodnu dušu, a tijekom konjunkcije Venere s Plutonom, pronaći ćete tu osobu. Veće iznenađenje je što je ta osoba već u vašem životu. Toliko ste zaokupljeni onim što se događa s druge strane 'ograde' da trenutno ne možete vidjeti koliko je sjajan vaš ljubavni život. Vi već živite ljubav.