Uskoro završava najkraći mjesec u godini. Evo što kažu astrolozi - tko će se suočiti s poteškoćama, tko može riskirati, a kome se savjetuje dodatni oprez. 

Ovan

Ovog tjedna poželjet ćete sve, bez ograničenja, ali astrolozi vam savjetuju da smirite ambicije. Važno je da sagledate situaciju u kojoj ste trenutno - nije potrebno imati sve da biste bili sretni. Naučite cijeniti male stvari i razmislite o svojim prioritetima. Maknite fokus s materijalnih stvari.

Bik

Posvetite se širenju svojih horizonata i stjecanju znanja. Morat ćete se prilagoditi okolnostima: složiti s drugima, prihvatiti njihove sugestije ili kritike. Planeti će vam pomoći da otkrijete dar koji imate i shvatite da ste odabrali pravi životni put. Bit će vam potrebno dosta motivacije, potrudite se pronaći je. 

Blizanci

Pod utjecajem Mjeseca 24. i 25. veljače, Blizanci su u opasnosti da skrenu sa svog puta. Bit će dosta negativnosti oko vas, one će vas ometati u poslu, stoga je neophodno da se što manje opterećujete i da komunikaciju s toksičnim ljudima svedete na minimum. Kontrolirajte osjećaje, a više se oslanjajte na zdravu logiku.

Rak

Vaša će pomoć biti potrebna bližnjemu. Također, bit ćete u prilici da se obračunate s mišljenjima drugih, ali ipak, imajte na umu - kompromis je nekada mnogo važniji od pobjede. Upravo će vam to donijeti mir kojem težite.

Lav

Astrolozi vam savjetuju da slijedite svoju intuiciju. Šesto čulo će vam pomoći da ne propustite dobre prilike ovog tjedna. Sve o čemu sanjate konačno će se početi ostvarivati tijekom ovog tjedna. Najvažnije je da ne propustite pravi trenutak. Budite odlučni, bez pokazivanja slabosti, jer vas to može skrajnuti s pravog puta.

Djevica

Astrolozi vam poručuju da slobodno budete aktivni tijekom cijelog tjedan, ali i da sačuvate dio energije za vikend kako biste se zabavili. Planeti će vam pomoći da saznate tko vam je neprijatelj, a tko prijatelj. Pokušajte se više povezati s ljudima, da kroz razgovor saznate što ih muči i da razvijate empatiju.

Vaga

Tijekom ovog tjedna trudite se ne žaliti na to kako vam je teško, ni na druge, jer to samo stvara negativnu atmosferu. Tjedan će biti uspješan za ljubavne avanture, za provođenje vremena u poznatom, ugodnom društvu. Ipak, astrolozi vas upozoravaju da osoba koju upoznate može biti samo prolazna u vašem životu. Ovo nije razlog da odustanete, ali je dobro da znate da se previše ne vežete. Budite oprezni i s novcem, oslonite se na razum, a ne trenutne hirove.

Škorpion

Bit će i pobjeda i razočarenja ovog tjedna. Možda ćete poželjeti da se nakon svega malo osamite i to će biti dobra odluka. Introspekcija je uvijek poželjna, naročito kada vas muče sumnje. Astrolozi vam savjetuju da ne podliježete provokacijama drugih.

Strijelac

Astrolozi savjetuju da u komunikaciji s drugima budete suzdržaniji, kako ne biste stvarali nepotrebne trzavice. Tijekom ovih sedam dana, naći ćete rješenje za sve naizgled nerješive zadatke, a zavist i negativnost drugih neće utjecati na vas. Imat ćete lijepu priliku da napredujete u poslu.

Jarac

Jarčevi će ovog tjedna pravilno postaviti nove ciljeve. Međutim, ambicija vas može gurati previše naprijed, pa vam astrolozi savjetuju da ne idete preko svojih mogućnosti, ne iscrpljujte se do krajnjih granica. Tako ćete samo naškoditi sebi, a rezultata neće biti.

Vodenjak

Prvo što ovog tjedna trebate učiniti jeste da se oslobodite misli koje odbijaju sreću. Sagledajte gdje griješite i zašto ponekad sami sebi podmećete nogu. Sada je dobro vrijeme za umrežavanje i stvaranje novih veza s drugima. Komunikacija će biti sjajna, ali pazite da ne vjerujete u sve što čujete. Oprez nikada nije na odmet.

Ribe

Ribe čeka tjedan bogat događajima. Planeti vam donose veće samopouzdanje, lako ćete se boriti protiv sumnji i iluzija. Astrolozi vam savjetuju da pri donošenju važnih odluka slušate unutrašnji glas. Iako volite biti spontani, to vam ponekad može donijeti probleme. Merkur će još uvijek imati velik utjecaja na vas, na karmu, zdravlje.