U nastavku donosimo mjesečni ljubavni horoskop za ožujak 2022. godine!

Ovan

Vjerujte svojim osjećajima i partneru, uronite u svijet strasti. U prvoj polovici mjeseca češće ćete privlačiti suprotni spol. Samci bi trebali iskoristiti ovaj period. U ožujku će biti mnogo uspješnih i zanimljivih poznanstava koja mogu prerasti u nešto više. Morate ostati takvi kakvi jeste, bez maske i pretvaranja, tada će svaka veza imati pozitivan ishod. Ako ste u vezi, tražit ćete balans između privatnog i poslovnog i uspjeti postići harmoniju u odnosu s partnerom. Krajem ožujka isplanirajte odmor. 

Bik

U ljubavi ste spremni na krupne korake. Moguće su velike odluke poput vjenčanja ili zajedničkog života. Ožujak je odlično vrijeme za preseljenje u novi dom. Pred vama je težak zahtjevan posao u ulozi roditelja, uređenju doma i renoviranja. Pokušajte pristupiti svim tim područjima svjesno i razborito, bez nervoze. Razgovarajte o svakoj sitnici sa svojim partnerom. Neugodna svađa može se dogoditi između 20. i 31. ožujka. Bolje je birati riječi i smanjiti rizik da sukob ne ugrozi vezu.

Blizanci

U prvoj polovici ožujka bit ćete uronjeni u romantiku. Morate se čuvati dominacije s vaše strane, inače ćete vrlo brzo stvoriti konflikt s partnerom. Što se tiče dugoročnih veza, tu su moguća iznenađenja. Moguće je da će se netko drugi miješati u vašu vezu. Jedino što može razbiti idilu je ljubomora. Nemojte davati razlog, i ne vršite pritisak na svog partnera. Ne počinjite sukobe, izaberite drugu taktiku i tada ćete se oboje osjećati bolje. Krajem ožujka očekuju vas uzbudljiva putovanja s prijateljima.

Rak

Rakovi neće imati ozbiljnijih briga. Oni u vezi će mogu započeti zajednički život ili razmišljati o preseljenju. Konzultirajte se u svemu s drugom polovicom da biste izbjegli svađe. U ožujku ćete morati češće da posjećivati članove obitelji, nekom od vaših bližnjih zaista je potrebna pomoć. Za usamljene Rakove sudbina sprema poseban sastanak. Imate šanse pronaći svoju ljubav. Veza, koja će početi u ožujku, osuđena je na uspjeh. Ljubav se možda neće dogoditi na prvi pogled, ali vjerujte procesu. 

Lav

Vršite veliki pritisak na partnera, nemarni ste u izjavama. Ako želite da izgradite odnose, izaberite drugu taktiku. Pokušajte uistinu slušati što vam druga strana ima za reći.  Zvijezde savjetuju da se ne plašite eksperimentiranja. Obratite posebnu pažnju na intimnu stranu veze. Slobodni Lavovi imaju velike šanse da upoznaju svoju ljubav u ožujku. Osvrnite se oko sebe, vjerojatno ste već sreli osobu koja već dugo gaji tople emocije prema vama. Prijateljstvo se također može razviti u romansu. Izlazite češće na zabave s prijateljima. Budite što iskreniji i otvoreniji, kako prema sebi tako i prema bližnjima.

Djevica

Djevice se u ožujku odlično snalaze u životu i odgoju djece. Partner poštuje vaše odluke i spreman je da radi s vama u timu. Sumnja može biti glavni krivac za svađe. Pokušajte ne izazivati sukob iz vedra neba, ostanite mirni ako nešto ne ide po vašem scenariju. Sredinom ožujka stižu neočekivane vijesti koje će vas još više povezati s partnerom. Usamljene Djevice će upoznati zanimljivu i utjecajnu osobu. Moguća je i romansa na poslu, koja se može razviti u trajnu vezu. Ne uzbuđujte se oko glasina i tračeva. Vjerujte samo svojim osjećajima. Ne žurite i ne ubrzavajte stvari. U ožujku vas očekuju zabavne večeri koje ćete dugo pamtiti.