Prvi tjedan proljeća donosi pregršt novih mogućnosti. Evo što horoskop od 21. do 27. ožujka predviđa vašem znaku:

Ovan
Tijekom ovog tjedna može doći do problema na poslu, ali i u ljubavi. Javit će se sumnje u partnera i u njegovu iskrenost, ali astrolozi vam savjetuju da se toga riješite što prije. Krajem tjedna situacija će se popraviti, tako da ne brinite. Ništa nije tako strašno kao što u ovom trenutku izgleda.

Bik
Pokušajte brinuti i ne vidjeti u svemu negativno, ne dajte sumnjičavosti i malodušnosti da vas savladaju. Ako dođe do sukoba, ostanite neutralni, da ne biste izazvali dodatne probleme koje poslije nećete moći riješiti. Ako želite osvojiti osobu koja vam se sviđa, možete računati na pomoć zvijezda. Čeka vas više sreće u ljubavi nego u poslu.

Blizanci
Fokusirajte se na čišćenje – riješite se starih stvari kako biste privukli nešto novo u svoje život. Ovo će vam pomoći da privučete više sreće. Zvijezde će vam udahnuti kreativnu energiju, pa je i uspjeh na poslu izvjestan, uz pažljivo planiranje i organizaciju. 

Rak
Povoljna aktivnost planeta učinit će predstavnike ovog znaka vrlo privlačnima za suprotan spol. Ovo je odlično vrijeme za ljubavne sastanke, zabavljanje i flert, ali i za korak dalje u vezi. Ako vas prati ljubavni neuspjeh, to nije za cijeli život, nemojte se plašiti nekom drugom dati šansu. Morate vjerovati u ljubav i sreću. 

Lav
Astrolozi vam savjetuju da se fokusirate na financije. Najvažnije je da ispravno planirate stvari i držite se plana. Bit ćete u dilemi, ali planeti će stvoriti uvjete da ih brzo riješite. Razmislite o uvođenju neke veće promjene, sad je pravi trenutak za promjenu rituala, na bolje. Može vam donijeti mnogo toga dobrog.

Djevica
Imat ćete osjećaj da počinje novi period u vašem životu. Astrolozi vam savjetuju da postavite nove prioritete i uzmete stvari u svoje ruke. Djevice su među najšarmantnijim znacima zodijaka, ali ovog tjedna se više fokusirajte na posao, a manje na flert. Pozabavite se malo više svojim zdravljem, znate da je važno.

Vaga
Tijekom ovog tjedna vrlo je vjerojatno da ćete dobiti odgovore na pitanja koja se tiču vaše sadašnjosti i budućnosti. Planeti vam donose nove mogućnosti. Važno je da se držite svog plana i cilja te da ne slušate što drugi govore. Njihovo mišljenje može vas odvesti na krivi put.

Škorpion
Sreća nije nešto materijalno, već stanje uma. Radite na svom duhovnom rastu, prihvatite ono što ne možete promijeniti, budite zahvalni za ono što imate. Naredni period je dobar za promjene, a one će donijeti još dosta drugih pozitivnih stvari u vaš život.

Strijelac
Razmislite o svom uspjehu, sabotirate li sami sebe svojim blokadama, sumnjama i preispitivanjima. Planeti će stvoriti uvjete za pozitivne misli, a njima ćete se najbolje obraniti od negativnih ljudi. Nađite vrijeme da se bavite sobom, meditirajte, analizirajte sebe i svoje postupke. Dosta toga ćete spoznati. 

Jarac
Tijekom ovog tjedna moći ćete riješiti mnoge zaostatke i ostvariti nove veze - prijateljske i romantične. Samo je potrebno da se malo više otvorite jer su šanse da pronađete ljubav velike. Probudite emocije u sebi, dozvolite im da se pokažu drugima. Pokažite malo više nježnosti.

Vodenjak
Vodenjaka očekuju ozbiljne životne promjene ali ovas one ne trebaju plašiti. Bit ćete okruženi negativnim ljudima, ali ne dajte da vas uzmu pod svoje - vi se držite svog pozitivnog stava. Komunikaciju s njima svedite na minimum, a bijeg od stresa i problema potražite u sportu ili hobiju. Kraj tjedna najsretniji je period za vas. 

Ribe
Najteži dan za ovaj znak je ponedjeljak. Bit će dosta problema koje ćete željeti riješiti. Ne gubite vrijeme na beskorisne ljude i poslove, nego se fokusirajte na jednu stvar. Pokažite smjelost i odlučnost i rezultati neće izostati.