Merkur, planet uma, komunikacije, prometa i trgovine ušao je u znak Riba 9. ožujka tu će se zadržati sve do 27. ožujka. Očekuje nas val kreativnosti, pojačana intuicija i mudrost koju vrijedi iskoristiti. Pročitajte kako će vaš horoskopski znak uticati Merkur u Ribama!

OVAN

Otključajte svoju intuiciju. U tjednima koji su pred vama, možda ćete osjetiti da su vaši snovi posebno intenzivni, donose vam vizije prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Dok razmišljate o porukama koje primate, iskoristite vrijeme da razmislite i o tome čega se trebate osloboditi. Pustite svoju urođenu kreativnost i pazite na znakove.

BIK

Vaš društveni život će biti ispunjen s mnogo smijeha, zabave i lijepih trenutaka. Upoznavat ćete nove ljude. Iskoristite ovu pozitivnu energiju da biste uhvatili korak s prijateljima i razmislite o tome kako možete raditi zajedno na zajedničkim vizijama. 

BLIZANCI

Spremite se za nalet nove energije u svom profesionalnom životu. Ne samo da ćete tražiti strategiju za unapređenje karijere, već ćete imati i sreću u komunikaciji. Novi prijedlog, ugovor ili važna diskusija sa šefom ili autoritetom su vrlo izvjesne, Iskoristite svoju mudrost da postignete željeno.

RAK

Sanjajte velike snove. Iskoristite nove ideje i mudrosti.Zaista biste mogli promijeniti svoj život. Prilike oko putovanja, medijskih projekata, zakonitosti ili studija mogle bi biti neizmjerno zadovoljavajuće u ovom periodu. Provedite neko vrijeme čitajući knjigu, slušajući podcast ili gledajući filmove.

LAV

Ono što dajete, primate i dijelite mogu biti vruće teme za razgovor u tjednima pred vama. Da budemo iskreni, ovo bi čak moglo dovesti do važnih pregovora o tome gdje stojite vi i poslovni ili romantični partner. Ključ za maksimiziranje ove energije je da iskreno slušate, a zatim iskreno razgovarate o tome. Prilike oko stipendija, beneficija pri zapošljavanju, imovine ili investicija također bi vam mogle biti na umu.

DJEVICA

Dogovori, obaveze i pregovori u poslovnom životu bit će na vrhu liste vaših prioriteta. U narednim tjednima, ne samo da ćete imati moć da autentičnije komunicirate s drugima i da vas javnost dobro prihvati, već ćete se uvjeriti da napredujete. 

VAGA

U ovom periodu mogli biste raditi na novom projektu vezanom za komunikaciju ili učiti nove vještine. Ako ste bez posla, želite ga promijeniti ili privući nove klijente, sada je pravo vrijeme. Izlazite i razgovarajte, povežite se s novim ljudima!

ŠKORPION

Bit ćete u plamenu ljubavi, željni strasti i vjerojatno nećete moći izbaciti ljubav iz uma! Nova simpatija će vam promijeniti život u narednim danima. Sreću vam donosi i fokusiranje na kreativne projekte. Pronađite načine da provedete vrijeme otključavajući svoje urođene talente i izgubite se u nekim igrama ili hobijima.

STRIJELAC

U sljedećim tjednima imate obiteljske stvari na pameti! Željet ćete provoditi više vremena s članovima obitelji. Možda ćete razmišljati o kući, nekretninama ili kućnim poslovima - kao što su renoviranje ili preseljenje. Pripremite se za mnogo poruka, poziva i diskusija o ovim temama.

JARAC

Život teče brzo, a vi ste s njim u toku. U sljedećim tjednima uključeni ste u pisanje, javni govor, brendiranje, potpisivanje važnih ugovora. Moguća je spontana organizacija nekog putovanja, a druženje s prijateljima vam donosi radost.

VODENJAK

Ovo je vrijeme za fokusiranje na novčana pitanja. Mogućnosti da procijenite svoj budžet su dobre, pratite svaki dio prihoda ili rashoda.  Spremni ste prihvatiti nove klijente. Ovo je period zabava, novog posla i samopouzdanja. Zvijezde su na vašoj strani!

RIBE

Komunikacija s bližnjima i dobar raspored u kalendaru donose vam uspjeh! Ideje vam se pojavljuju kao lude. Odvojite malo vremena da zaista napravite strateški plan kako biste izvršili ono što želite i koristite svoj um i vještinu komunikacije kako biste i druge uvjerili u svoje planove.