Kad se sretnu Sunce i Neptun pojavljuje se želja, vizija, san, budi se nada i vjera. Kao da smo katapultirani miljama daleko od ovog svijeta i negdje drugdje, na nekom nevinom i čistom mjestu zamišljamo svoju budućnost i sebe u njoj. 

Ovaj spoj dogodit će se 13. ožujka na 22′ Riba. Može nas uvesti u maglu, donijeti dezorijentiranost, sklonost porocima, ali isto tako i proširiti svjesnost. Otkriti nam slijepu pjegu. Mjesto gdje se samozavaramo.

Nevidljivo postaje vidljivo. Tajna koja se uporno skriva, ali se naposljetku otkriva. Prosvjetljenje. Sunce i Neptun stvaraju opsjenu, zabludu, postoji sklonost idealizaciji putem koje se odvajamo od onoga što nam je teško u stvarnosti. No svaki let prema oblacima, a bez postojanja nužne uzemljenosti može nas odvojiti od onoga što je trenutno bitno vidjeti i riješiti.

Budimo ljudi, povežimo se, budimo tu jedni za druge. Osvijestimo koliko smo umreženi. Dobro se dobrim vraća. Empatija liječi. Podržimo sebe tamo gdje smo slabi i ranjivi. Postoji savršen red u kaosu. Sve nam pokazuje, pitanje je jesmo li spremni vidjeti i priznati sami sebi.

Iscjeljujući svoje rane i traume, iscjeljujemo i svijet. Čujete li, osjećate li zov duše?