Evo što horoskop od 7. do 13. ožujka predviđa vašem znaku:

Ovan

Tijekom ovog tjedna obratite pažnju na svoje psihičko i fizičko stanje. Da bi izbjegli zdravstvene probleme, budite više fizički aktivni i smanjite konzumiranje nezdrave hrane. Bit će dosta novih prilika u poslu i ljubavi, stoga budite spremni na promjene. Neke vam se možda neće svidjeti, ali morate ih prihvatiti.

Bik

Ovog tjedna čekaju vas iskušenja. Pratite znakove Univerzuma, ali i svoje želje i one će vas voditi putem kojim želite pa ćete na osnovu toga procijeniti je li nešto vrijedno ili nije. Na valu entuzijazma i povećane kreativnosti lako ćete postići ono što želite. Astrolozi vam savjetuju da stvari sagledate iskreno i objektivno.

Blizanci

U narednom periodu nemojte se puno oslanjati na emocije, one vam mogu dati lažnu nadu. Prije nego što započnete nešto novo, prvo morate pogledati sve prednosti i nedostatke. Možete raditi planove ali je bolje da se u ovom trenutku fokusirate na stvaranje čvrstog tla pod nogama. Budite oprezni, postoji velika vjerojatnost da budete prevareni - ne vjerujete onima koje dobro ne poznajete.

Rak

Dolazi vrijeme kada trebate djelovati odlučno, hrabro, bez i sumnje u sebe. Nemojte dopustiti da vas život nosi, uzmite konce u svoje ruke. Ne odlažite bitne stvari za kasnije, sada je pravo vrijeme za sve. Radite na jačanju svoje intuicije, ona će vam biti od velike pomoći prilikom donošenja odluka.

Lav

Važno je da napravite predah od posla kako biste obnovili energiju i dobili novu motivaciju. Sklonite se što više od gužve, tenzije, radite nešto što vam odgovara i što vas opušta. To će vam pomoći da razumijete vlastite želje i osjećaje i utvrdite svoje prioritete. Okružite se ljudima koji su pozitivni i inspirativni.

Djevica 

Sredina ožujka donijet će vam dobre prilike ako razmišljate pozitivno i pokušate na sve gledati ne kao na poteškoće, već kao na šanse da postignete više. Tjedan donosi nove izazove jer Merkur ulazi u Ribe, ali to vas neće uplašiti. Astrolozi upozoravaju na izljeve emocija. Pokušajte malo više kontrolirati svoje reakcije, naročito pred drugima.