Uštap u Djevici 18. ožujka usmjerava našu pozornost na povezanost s tijelom, sa zemljom, s potrebom da pročistimo sve što je potrebno. Ne zamaramo se nepraktičnim idejama nego precizno uočavamo svaku, pa i najmanju mogućnost da popravimo ono što je narušilo ravnotežu u našoj svakodnevici, u poslu i posebno u zdravlju. Uvijek je dobro pospremiti prostor u kojem živimo i radimo, no još je važnije provjetriti um i srce. Pravi je trenutak da odbacimo sve misli, navike i odnose koji nas umaraju i koji nam na neki način štete.

Djevica, Ribe, Bik i Škorpion pročišćavaju svoje osjećaje uz golemi osjećaj olakšanja, a oni koji traže ljubav samo trebaju dobro otvoriti srce i oči. Za Blizanca i Strijelca lijek za sva nezadovoljstva krije se u radu, pospremanju i rutini. Vaga i Ovan dobro će napraviti ako se još više fokusiraju na vježbanje, zdravlje i dovoljno odmora. Lava i Vodenjaka nitko neće zaustaviti u pomnoj provjeri svih računa, kredita i novčanih poslova, a tu ima najviše prostora za poboljšanja. Jarac i Rak najbolje će se uravnotežiti ako od svakodnevice barem nakratko pobjegnu na neko putovanje!

Mlađak u Ovnu 1. travnja jedan je od najsnažnijih trenutaka u godini kad na raspolaganju imamo golemu količinu energije, nestrpljivost i hrabrost da pokrenemo svoj život u petu brzinu. Ovaj mlađak pravi je početak proljetnog buđenja. Nema mjesta oklijevanju, prštimo od životne energije, od inovacije i pozitivnih promjena. Podsjećamo se da su samo promjena i kretanje konstanta našeg postojanja. Najveći nemir osjećaju Ovan, Vaga i Jarac. Dopustite da vas vode vaše strasti, nijedan cilj nije nedostižan! Škorpion, Vodenjak i Blizanci velika su podrška svima oko sebe.

Vlastite ciljeve lakše ćete ostvariti timskim radom. Bik i Djevica mogu naučiti da je ponekad nužno zakoračiti u nepoznato, donijeti naizgled ludu odluku. Sreća prati hrabre pa nadvladajte svoj oprez i strahove. Strijelac je trenutačno nezaustavljivi osvajač u kreativnosti i ljubavi, a Lav će ideje plasirati s lakoćom te znanjem i spretnom komunikacijom biti apsolutno uvjerljiv u poslu i ljubavi. Raku i Ribama povoljne prilike kao da padaju s neba! Samo ih trebate prepoznati.