Početak travnja 2022. godine donosi nam moćan mladi Mjesec u liderskom znaku Ovna. Energija ovog mladog Mjeseca potiče nas da istražimo svoje biće, aktiviramo našu autentičnost koja nas čini sjajnima baš takvim kakvi smo. Imamo moćnu priliku komunicirati najiskrenije sa "unutrašnjim ja" i osvijestiti što je ono što treba promijeniti u životu da bismo bili sretniji.

Trenutak je da svoje potrebe stavimo na prvo mjesto. S Marsom, vladarom ovog mladog Mjeseca, koji stupa u kontakt sa Saturnom, planetom odgovornosti, ovaj mladi Mjesec je savršeno vrijeme da napravimo plan za budućnost, a zatim počnemo poduzimati akcije koje nas mogu odvesti do ostvarenja snova. Period mladog Mjeseca može biti čudesan za vizualizaciju, afirmacije, manifestaciju želja. Možete privući ono što vaša duša odavno želi, ali je važno da budete strpljivi i da radite na sebi - kada radite na svom osobnom razvoju, život radi u vašu korist.

Ispod pročitajte što horoskop za mlad Mjesec predviđa vašem znaku od 1. travnja 2022. godine! 

OVAN

Vi ste u centru pažnje. Ali razmislite o tome tko ste kada vas nitko ne gleda, i tko ste kada svi gledaju. Često pažljivo biramo našu vanjsku prezentaciju. Mi se maskiramo. Ovaj mladi Mjesec vas pita jeste li dovoljno hrabri da otvorite svoje srce. Također kaže: u redu je staviti sebe na prvo mjesto. Budite ranjivi. Podijelite svoje nade i svoje boli s bližnjima. Ako postoji netko dovoljno hrabar da to učini, to ste vi. Ne postoji nijedan projekt važniji za vas u ovom trenutku od otkrivanja tko ste i svakodnevnog djelovanja u skladu s najboljom verzijom sebe.

BIK

Vrijeme je za odmor, opuštanje, jednostavna zadovoljstva. Misija ovog mladog Mjeseca je da što više vremena posvetite sebi. Ako želite provesti dan ne radeći "ništa", to je "nešto". Poštujte svoje potrebe, bez osjećaja krivnje. Ovaj mladi Mjesec vas poziva da svoje potrebe i namjere stavite na prvo mjesto. Oslobodite se ideje da uvijek morate biti posvećeni onome što "morate" da biste se osjećali dostojno. Ponekad je najsvrsishodnija stvar koju možete učiniti da nemate svrhu i da ste samo u trenutku.

BLIZANCI

Posljednje dvije godine mogle su ugroziti vaše odnose, posebno one prijateljske. Ako ste se tako osjećali, ovaj mlad Mjesec dolazi u savršeno vrijeme. To vam daje divnu priliku za novi početak u vašim prijateljima. To je vaš kozmički podsjetnik da se o prijateljstvima mora brinuti jednako kao i o bilo kojoj drugoj vezi do koje nam je stalo.Nazovite svoje najbliže prijatelje. One s kojima ste svoji, autentični, radosni. Oni koji vas vide i vole - ali i one s kojima ste možda izgubili kontakt. Dajte im do znanja koliko vam znače.

RAK

Uskoro će Jupiter donijeti blagoslove u karijeri kada uđe u znak Ovna, a ovo je tek početak. Jasno definirajte kako želite da ti blagoslovi izgledaju. Što ste oduvijek željeli raditi? Započeti privatni posao? Voditi tim? Napisati knjigu? Osnovati obitelj? Ovaj mladi Mjesec govori o usklađivanju energije Ovna koja nas potiče ka samoosnaživanju i avanturi s vašom predispozicijom da djelujete u skladu s pravim osjećajima.Razmislite u što ulažete vrijeme i energiju. 

LAV

Avantura vas zove, dragi Lavovi. Pitanje je jeste li spremni na nju. Ovaj mlad Mjesec traži od vas da budete u punom sjaju - i da ne stajete. Tijekom sljedećeg perioda bit ćete beskrajno inspirirani da izađete iz zone komfora - posebno kada Jupiter uđe u Ovna u svibnju. Putovat ćete više. Koristite ovaj mlad Mjesec da razmislite o tome što želite vidjeti i zašto. Za vas, ovaj mladi Mjesec se odnosi na osjećaje poriva da rezervirate više putovanja, vidite više mjesta i doživite potpuno nove stimulanse izvan vaše zone udobnosti.

DJEVICA

Kada je nekome potrebno, vi ste prva osoba koju svi zovu. Uvijek znate utješiti i reći pravu stvar u pravo vrijeme.  Ali što kada vam treba pomoć? Tijekom ovog mladog Mjeseca, ponovite si da zaslužujete sreću i potporu bližnjih. Ovo izgovarajte poput mantre. Govorite to tako često da konačno počnete da vjerujete u to. Ovaj mlad Mjesec je avantura u fizičkoj, emocionalnoj, seksualnoj i duhovnoj ranjivosti za vas. Možda izvana ne izgleda kao radikalna promjena, ali ovo bi mogao biti mlad Mjesec koji u vama budi duboko iscjeljujuću unutrašnju transformaciju.

Horoskop za Mladi Mjesec u Ovnu od 1 travnja 2022
Shutterstock 

VAGA

Ako ste žudjeli za novim početkom u ljubavi, Vage, onda je ovaj mlad Mjesec savršeni trenutak. Ako su odnosi bili stagnirajući ili kao da je iskra nestala, sada je vrijeme da ponovo zapalite strast. Ova energija se može izraziti u spavaćoj sobi. Energija Ovna se odnosi na autentičnost i našu sposobnost da hrabro izrazimo vlastitu individualnost. Ovan žudi za slobodom. Prava ljubav i partnerstva zahtijevaju slobodu. Vaša sloboda da budete vi i sloboda vašeg partnera da bude oni te da oboje budete prihvaćeni zbog toga. 

ŠKORPION

Vi ste misteriozan znak, a svakodnevna rutina može vam biti prilično neinspirativna. Plaćanje računa, spremanje... Sve vam je ovo dosadno, zar ne? Ali što ako biste promijenili perspektivu? Što ako biste obogatili svakodnevicu jednostavnim aktivnostima poput šetnje. Ovaj mlad Mjesec u Ovnu govori o tome da probudite osjećaj avanture u vašem svakodnevnom životu. Koristite ga da vam pomogne u cijenjenju svakog trenutka, jer vrijeme brzo prolazi - i život s njim.

STRIJELAC

Ovaj mladi Mjesec je zabava za vas, avantura, život u trenutku. Puštate van svoje unutarnje dijete i ponovo hvatate poletnost i optimizam koji ste možda nekada osjećali. Ovaj mladi Mjesec govori o liječenju vašeg unutarnjeg djeteta. Što biste učinili kada biste imali potpunu slobodu? Gdje biste otišli? Tko bi bio s vama? Koju aktivnost biste izabrali? I što je najvažnije, kako biste se voljeli osjećati? Iskoristite ovaj mladi Mjesec da učinite samo jednu stvar koja će vas približiti pretvaranju te vizije u stvarnost.

JARAC

Koliko često činite više za druge nego za sebe? To je pitanje koje se često postavlja ljudima u vezama, ali je jednako važno pitanje za članove porodice i kod kuće. Da li preuzimate više odgovornosti nego što bi se razumno očekivalo? Ovaj mlad Mesec je prilika da izbalansirate gdje bi vam obaveze mogle biti preteške. Kada je u pitanju preuzimanje vlasništva i odgovornosti, ljudi se uvijek obraćaju vama. Ali i vama je potrebno vrijeme za sebe. Također vam je potreban trenutak da svoje potrebe stavite na prvo mesto ili da imate prostor koji je samo vaš za opuštanje.

VODENJAK

Kakva je vaša komunikacija? Jeste li često na telefonu, laptopu, društvenim mrežama? Koliko komunicirate oči u oči s bliskim ljudima? Možda je vrijeme za digitalni detoks! Gledajte na ovaj mladi Mjesec kao na priliku da pritisnete gumb za resetiranje energije. Počnite se fokusirati na velike planove. Kada ste slobodni, otvoreni, komunikativni, možete ostvariti brojne ambicije.

RIBE

Dobivate novi početak na polju financija - posebno zato što će Jupiter, planet obilja, vrlo brzo donijeti sreću i blagostanje kada je riječ o novcu. Budući da budućnost ukazuje na financijsku slobodu, pravo je vrijeme da razmislite o tome kako želite da izgleda vaša budućnost i kakvu ulogu u tome igra novac. Iskoristite ovo vrijeme da uložite u svoje najveće bogatstvo: vlastite snove. Zatim planirajte što vam je točno potrebno da biste potakli te snove. Ovo nije vrijeme za nepromišljeno trošenje, već za pomno planiranje budžeta.