Horoskop od 7. do 9. listopada 2022.!

Ovan
Mjesec u Ribama u petak potiče vas da se posvetite svojim snovima. Te noći, Mjesec će biti u kvadratu s vašim vladajućim planetom, Marsom, stvarajući veliki intenzitet emocija, bit će potrebno da se kontrolirate. U nedjelju, pun Mjesec u Ovnu donosi vam šansu za uspjeh. Pripremite se za tjedan pred vama, iskoristite priliku da napredujete i učinite nešto veliko.

Bik
U petak, Mjesec u Ribama će biti u konjunkciji s Neptunom, što će vas potaknuti da provodite vrijeme s prijateljima i da se lijepo zabavite. U nedjelju, pun Mjesec u Ovnu u vašoj dvanaestoj kući snova suprotstavlja se vašem vladajućem planetu, Veneri u Vagi. Čeznete za ljubavlju i pravom vezom, a to vas može potaknuti na sumnjive izbore, stoga budite oprezni.

Blizanci
Mjesec u Ribama bit će u konjunkciji s Neptunom, osvetljavajući vaš sektor karijere. Vjerujte svojoj intuiciji kada vam šalje signale koji se tiču posla ili neke prilike. Kvadrat Mjeseca i Marsa u Blizancima može potaknuti frustraciju i navesti vas da učinite nešto zbog čega ćete zažaliti. U subotu, Mjesec u Ovnu će biti u konjunkciji s Jupiterom. U kombinaciji s punim Mjesecom u nedjelju to će vam pomoći da shvatite koliko ste sretni. 

Rak
Mjesec u Ribama poziva vas da izađete iz svoje ljušture i krenete u svijet. Istražite nova mjesta i uživajte u novim iskustvima. Vrijeme je za avanturu! Konjunkcija Mjeseca s Neptunom pomaže vam da sanjate velike snove. Mjesec u Ovnu u subotu spaja se s Jupiterom, a pun Mjesec u nedjelju osvjetljava vašu karijeru. Dolaze vam nove mogućnosti ili priznanje za dobro obavljen posao.

Lav
Mjesec u Ribama osvjetljava intimnost u vašoj karti, a njegova konjunkcija s Neptunom u petak navečer pretvara ljubavni sastanak u nešto više što ima budućnost. Mjesec u Ovnu u subotu i njegova konjunkcija s Jupiterom potiče vas na zabavu i avanturu. U nedjelju, pun Mjesec u Ovnu osvjetljava vašu strast za istraživanjem i rasplamsava vašu želju da proširite svoje vidike.

Djevica
U petak navečer, Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom donosi vam sjajne šanse za romansu. Čak i s Mjesečevom opozicijom prema vašem vladajućem planetu, Merkuru, osvojit ćete osobu koja vam se sviđa. Romantika se nastavlja i u subotu, kada Mjesec u Ovnu bude u konjunkciji s Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti. Pun Mjesec u Ovnu u nedjelju je trešnja na vrhu torte, pomaže vam da se bolje razumijete, dublje povežete i uživate u zajedničkom vremenu.

Vaga
U petak, Mjesec u Ribama spaja Neptun u vašoj šestoj kući blagostanja, potičući vas da se više posvetite sebi, bez osjećaja krivnje. U subotu, Mjesec u Ovnu u konjunkciji s Jupiterom u vašoj sedmoj kući partnerstva stavlja romantiku i vašu vezu u fokus. Pun Mjesec u Ovnu u nedjelju također vas potiče na intimnost i bliskost, iako vas opozicija Mjeseca i Venere, može dovesti u iskušenje da spustite svoje standarde. Nemojte!

ruža
Pexels 

Škorpion
Mjesec u Ribama spaja Neptun u vašem sektoru ljubavi i strasti, dajući vam sjajnu šansu za ljubavni sastanak koji ćete dugo pamtiti. Sekstil Mjeseca i Plutona, u subotu ujutro pomaže vam da napredujete i da prijeđete na sljedeći nivo, bilo da je u pitanju veza ili posao. Mjesec u Ovnu se u subotu povezuje s Jupiterom, tjerajući vas da svoju dobrobit stavite na prvo mjesto. Pun Mjesec u Ovnu daje vam novu priliku za posao koju ste možda previdjeli.

Strijelac
U petak i subotu ujutru, Mjesec u Ribama osvjetljava vašu četvrtu kuću doma i obitelji, a konjunkcija s Neptunom podsjetit će vas na to koliko su oni važni u životu i koliko to cijenite. Mjesec ulazi u Ovna, to vam donosi pregršt romantike i kreativnosti. Pun Mjesec u Ovnu u nedjelju potiče vas na ljubavni pothvat za koji ranije niste imali hrabrosti.

Jarac
U petak i subotu ujutro, Mjesec u Ribama poboljšava vaše komunikacijske vještine. Mjesec ulazi u Ovna u subotu popodne, u konjunkciji s Jupiterom u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji i potiče vas na zbližavanje. U nedjelju, pun Mjesec u Ovnu bit će u sekstilu s vašim vladajućim planetom, Saturnom, što će vam donijeti razloge za sreću i slavlje.

Vodenjak
Mjesec u Ribama bit će u sekstilu s vašim vladajućim planetom u petak. To će poboljšati vaš sektor novca, donoseći vam prihode i povećavajući znanje kada su financije u pitanju. Vjerujte svojoj intuiciji. Subotnja opozicija Mjeseca i Merkura može dovesti do određenog zastoja. U nedjelju, pun Mjesec u Ovnu osvjetljava vaše komunikacijske vještine. Dobro ih iskoristite!

Ribe
Mjesec u Ribama u petak povezuje vaš vladajući planet, Neptu te poboljšava vašu intuiciju i naglašava vašu privlačnost. Ipak, može vam otežati komunikaciju s voljenom osobom. U subotu, Mjesec u Ovnu se povezuje s Jupiterom, donoseći vam sreću s novcem dok prolazi kroz vašu drugu kuću prosperiteta. Nedjeljni pun Mjesec u Ovnu potiče vas da budete zahvalni za sve u životu i da slavite.