Horoskop poručuje - pun Mjesec u Ovnu 9. listopada 2022. dolazi da bi nas zacijelio. Ali, ovo iscjeljenje ne dolazi u lijepo zapakiranom paketu, već nas gura do one točke u kojoj nam ne preostaje ništa drugo osim predaje, piše foreverconscious.com. Više ne možemo nastaviti istim putem jer smo dosegli krajnje granice, shvaćamo da je promjena nužna. No, koliko god ova vatrena, nestabilna energija bila izazovna, stiže s iscjeljujućom energijom koju pruža asteroid Kiron jer udružuje snage s punim Mjesecom. 

Kiron je poznat kao ranjeni iscjelitelj jer je naučio pronaći moć, mudrost i darove koji proizlaze iz njegovih rana. Kiron nije zainteresiran za "popravljanje" svojih rana. Prihvatio je da su neke rane jednostavno preduboke da bi ga ikada napustile. Prihvatio je da su neke rane možda samo zapisane u zvijezdama. On je uzeo te rane i iskoristio ih kao gorivo za vlastito buđenje. 

Kiron nas uči da iako imamo rane, iako smo možda slomljeni, ožalošćeni, tužni, usamljeni, depresivni ili bolesni, čak i ako smo uvijek iznova ranjeni, još uvijek možemo voditi lijep život. Omogućuje nam da o našim ranama razmišljamo kao o tajnim portalima u dublje razumijevanje i suosjećanje, intuiciju, veće znanje, pa čak i potencijal da pomognemo u vođenju drugih. 

U vrijeme listopadskog punog Mjeseca, Kiron će također biti u Ovnu i retrogradan, jačajući vatrenu energiju i izvlačeći stvari iz prošlosti koje treba riješiti. Mogli bismo se osjećati kao da smo došli do nekog kraja, ali ako se nastavimo kretati, to će nas potaknuti da krenemo dalje, oprostimo ili potpuno otpustimo, a to samo po sebi može donijeti neku vrstu iscjeljenja ili rješenja.

Kad god imamo ovako snažnu vatrenu energiju, moramo je usmjeriti u pokret. Ne možemo samo ostati na istom mjestu, moramo se kretati. Ova ideja kretanja može se manifestirati kao potreba za plesom, vježbanjem ili trčanjem. Također se može manifestirati kao jednostavno potreba da se napravi korak u bilo kojem smjeru da se nešto promijeni ili razvije u vlastitom životu. I ovaj korak nije metaforički, to je doslovan i namjeran korak da promijenite energiju u svom životu. Ne mora biti velik, čak i mali korak se računa!

Venera, planet ljubavi i odnosa, također je vrlo aktivna pod ovim punim Mjesecom, tako da možemo vrlo dobro vidjeti mnogo ove vatrene iscjeljujuće energije potaknute našim vezama s drugima. Ako smo u bilo kojoj vezi nosili masku, ako nismo mogli izraziti svoje pravo ja ili ako nam je bilo teško postavljati granice, sve bi to moglo izaći na vidjelo. U suštini, veze koje su vas udaljavale od vašeg pravog ja, bit će na reviziji.

Što god se dogodilo pod ovim punim Mjesecom, važno je imati na umu da je to posljednji puni Mjesec prije početka sezone pomrčina. To znači da ako se nešto čini neriješenim ili ako se nešto počne odmotavati, možda ćete morati pričekati do pomrčine punog mjeseca sljedećeg mjeseca da vidite kako će se sve odvijati.

I konačno, ispod ovog punog Mjeseca nalazi se savršena konfiguracija trokuta poznata kao Veliki trigon, koju aktiviraju Sunce, Saturn i Mars. Ovo stvaranje energije može donijeti osjećaj lakoće. Zamislite to kao način na koji svemir šalje kišu za gašenje svih požara koji su izmakli kontroli. 

Koliko god nestalan mogao biti ovaj puni Mjesec u znaku Ovna, ima dovoljno umirujuće, iscjeljujuće i slatke energije da nas podsjeti koliko život, u svoj svojoj nestalnosti i neurednosti, može biti predivan.