Tjedni horoskop od 26. rujna do 2. listopada 2022.!

Ovan
Bračni odnosi se razvijaju skladno: s bračnim partnerom možete razgovarati o najosjetljivijim temama bez rizika od sukoba. Ali one koji su tek započeli vezu čekaju poteškoće. Pokušajte se ophoditi prema voljenoj osobi s nježnošću i pažnjom. Učinite nešto lijepo za nju.

Bik
Povoljno je vrijeme za rješavanje materijalnih i kućnih problema. Očekujte više novca u kućnom budžetu. Nemirna atmosfera je moguća u bračnom životu. Sukob interesa tipičan je za ove dane. Vikendom se pokušajte opustiti, vodite računa o svom zdravlju i ne preopterećujte se poslom.

Blizanci
Povoljan je period za osobni razvoj, kreativnost i učenje. Romantični odnosi se poboljšavaju: bolje ćete razumjeti svoju voljenu osobu. Međutim, nervoza je prisutna. Komunikacija s poznanicima može vas unervoziti, odgovarat će vam da provedete neko vrijeme sami.

Rak
Ovo vrijeme je preporučljivo provesti na mirnom mjestu: u prirodi, pored vode... Ovo će vam pomoći da vratite snagu i uskladite svoje stanje uma. Sredinom tjedna suzdržite se od impulzivne kupovine. Nije preporučljivo trošiti novac ishitreno. Vikend je povoljan za čišćenje ili popravke u stanu.

Lav
Novi utisci čekaju vas na putovanjima i u prijateljskoj komunikaciji. Nemojte odbiti priliku da proslavite svečani događaj u prijateljskom društvu, gdje se osjećate slobodno. Sredinom tjedna može se ostvariti jedna vaša želja ili ćete pronaći informacije koje ste dugo tražili. 

Djevica
Ovog tjedna ćete postići puno ako se budete ponašali inventivno i poduzeli važne korake po pitanju karijere. Pazite na prehranu. Izbjegavajte velike kupovine vikendom.

Vaga
Dobro je vrijeme za putovanja, učenje, širenje vidika, samoobrazovanje. Sredinom tjedna, netko od vaših prijatelja može da vam se obratiti sa zahtjevom da pozajmi novac. To može izazvati pogoršanje odnosa. Vikende je najbolje provesti van kuće, zabavite se i upoznajte nove ljude.

Škorpion
Ako ste u posljednje vrijeme bili zabrinuti zbog nekih neshvatljivih događaja, sada možete razumjeti pravi razlog za ono što se događa. Ovo je dobar trenutak za rješavanje osjetljivih pitanja. Moguće je da ćete imati podršku u novim poslovnim projektima. Vikendom se suzdržite od dugih putovanja i posvetite više vremena svom zdravlju.

Strijelac
Brak i poslovni odnosi se poboljšavaju ovog tjedna. Sredinom tjedna ne obraćajte pažnju na komentare drugih koji vas sprečavaju da ostvarite svoje snove. Odgovara vam provoditi vrijeme kod kuće s članovima obitelji.

Jarac
Ovog tjedna zvijezde vam savjetuju da dovedete stvari u red, kod kuće i na poslu. Što više reda bude u prostoru oko vas, to će vaše zdravlje biti bolje. Ovo je dobro vrijeme za medicinske i preventivne procedure. Za vikend vas očekuje dobar provod. 

Vodenjak
Odnosi s voljenima se razvijaju harmonično. Vaša komunikacija s voljenom osobom će postati zanimljivija, bolje ćete se razumjeti. Ovo vrijeme će dobro proći za one koji putuju ili su na odmoru. Sada je nova romansa sasvim moguća. 

Ribe
Tjedan je povoljan za komunikaciju s članovima obitelji. Iskoristite ovo vrijeme da biste postigli potpuno razumijevanje u obitelji. Ovo je dobar trenutak za kupnju namještaja i kućanskih aparata. Sredinom tjedna posebno čuvajte zdravlje. Vikendom se posvetite kućnim poslovima, unesite pozitivnu energiju u dom.