Numerologija je tehnika koja se koristi brojevima za predviđanje budućnosti, tumačenje karaktera i znakove sudbine. U ovoj analizi posebno su važni brojevi iz datuma rođenja. Izračunajte svoj osobni broj i doznajte što vas očekuje u listopadu 2022.

Izračunajte ga tako što ćete zbrojiti sve brojeve iz svog datuma rođenja, sve dok ih ne svedete na jednoznamenkasti broj. Na primjer, ako ste rođeni 20.6.1990, računajte na sljedeći način: 2+0+6+1+9+9+0 = 27; zatim zbrojite 2+7=9 U ovom slučaju osobni broj je devetka. 

Jedinica
Listopad će biti vrlo uspješan mjesec za vašu karijeru. Oni koji traže posao imat će sreće. Ako se bavite marketingom, eksperimentiranje će biti vaš ključ vašeg uspjeha. Ovaj mjesec izgleda obećavajuće i za freelancere i za poduzetnike. Odličan je mjesec i za ljubav. Dok će usamljeni naći partnera, sreća će biti i na strani onih koji su vezi. Parovi će ojačati svoj odnos.

Dvojka
Ovaj mjesec bit će pun prilika za Dvojke, bilo da je riječ o pozamašnim profitima za poduzetnike ili unapređenjima i plaćama zaposlenih. Moguće je da ćete dobiti mnoga priznanja za svoj rad. Poslovi s nekretninama donijet će dobar priljev novca. Dobit iz neočekivanih izvora pomoći će u otklanjanju dugova. Parovi mogu podići svoju vezu na viši nivo.

Trojka
Što se tiče karijere, ovo će biti period pun rasta. Budite spremni na unapređenje. Profesionalci u marketingu i prodaji će koristiti svoju stručnost da bi postigli unosne poslove. Financijski, prethodne investicije mogu donijeti dobitke. Parovi moraju biti na oprezu jer postoji rizik od raskola i svađi zbog drugih ljudi.

Četvorka
Ovaj mjesec će biti vrlo plodan. Bit će mnogo prostora za umjetnost i vaš talent će doprijeti do masa. Četvorke će dobiti unosnu financijsku ponudu. Na polju ljubavi odnosi će se poboljšati. Slobodni mogu uživati u flertu, ali se neće drastično promijeniti situacija.

Petica
Ovaj mjesec je vrlo pozitivan u karijeri. Oni koji traže posao će razvijati nove vještine kako bi povećali svoje šanse za poslovni razvoj. Poslovi s nekretninama i razna ulaganja bit će isplativa. Ovo je povoljan mjesec za učenje i natjecanja. Steknite zdrave navike i više brinite o sebi.

Šestica
Listopad je mjesec u kojem ćete biti vrlo potrebni ljudima iz okruženja. Djeci će možda trebati više vaše pažnje, a rođacima će biti potrebna vaša pomoć. Ako imate stare sukobe s članovima obitelji, vrijeme je da ih riješite. Svaki pokušaj pomirenja i poboljšanja odnosa bit će uspješan. Vaš dom bi trebao biti pravo utočište za vas, razmislite što trebate promijeniti u njemu - preuredite namještaj, očistite, popravite...

Sedmica
Listopad je idealno vrijeme da uronite u meditativno stanje, usporite i pažljivo pogledate unutar sebe. Ako nastavite živjeti u svom uobičajenom ritmu, u studenom ćete otkriti da niste postigli apsolutno ništa. Odvojite vrijeme za tišinu, smanjite napetost modernog života. Čitajte, počnite voditi dnevnik. Postavite sebi ona pitanja o kojima nemate vremena razmišljati u uobičajenom ritmu života. Više se krećite.

Osmica
Radite naporno i trud će vam se sigurno isplatiti. Mogu vam se otvoriti nove šanse za karijeru, bit će prilike da pređete na novi, viši nivo ili probate nešto sasvim novo. Iskoristite ovo vrijeme da dokažete, a prije svega sebi, svoju vrijednost. Zadržite miran način razmišljanja i samopouzdanje.

Devetka
Listopad je važan mjesec za vas. Sada je povoljno vrijeme da sumirate rezultate ove godine, završite sve što ste započeli, vratite dugove... Dozvolite sebi ovog mjeseca da se opustite, potražite ono što vam daje mir. Sljedeći mjesec za vas će označiti početak novih projekata, novih avantura za koje će vam trebati snaga. Razmislite u kojem pravcu biste se željeli dalje razvijati. Ovo je vrijeme za skok na ljestvicu više.