Ovan je vatreni znak koji ima snažan temperament i nevjerojatnu energiju kojom osvaja. U godini koja dolazi, možda pomalo čudno za ovaj vatreni znak, ali prioritet će im postati stabilnost! Ovnovima, koji traže svoju srodnu dušu, 2023. godina obećava ne samo partnera za ugodan provod i izlaske, već pravu ljubav. Dugo očekivani sastanak može se dogoditi u proljeće ili ranu jesen.

Žena Ovan
2023. godina pružit će vam transformaciju koja će vam osigurava uspjeh na duge staze. Trudite se da pri donošenju većih odluka ostanete racionalne. Pokušajte u svojoj glavi razmotriti što će vam taj korak donijeti, a što odnijeti. Vaša će intuicija raditi odlično – glavna stvar je da ne zaboravite slušati. Unutarnji glas ponekad može reći više od bilo kojeg savjetnika iz vašeg okruženja. Godina je povoljna za ozakonjenje odnosa s voljenom osobom i rođenje djece. Žene Ovnovi u 2023. fokusirane su na obitelj i harmoniju u domu. 

Muškarac Ovan
Predstavnicima ovog vatrenog znaka čak može biti dosadno 2023. godine, je će biti mirna i neće donijeti veća iznenađenja. Ovan je rođen da se bori i ako nema vanjskih faktora za borbu, on počinje izmišljati vlastite razloge za energičnu ofenzivu ili borbu sa samim sobom. Astrolozi za 2023. preporučuju da muškarci Ovnovi nauče držati svoje emocije pod kontrolom, da se ne zaborave opuštati na vrijeme. Usmjerite višak energije u neke vrijedne aktivnosti – sport, umjetnost, aktivni hobi – izaberite ono što volite. Ovo vrijeme je povoljno za stvaranje obitelji, ljubav, vjenčanje.

Ljubav za Ovna u 2023.
Strasti će se zapaliti novom snagom, osjećaji će postati dublji i pozitivniji. Svi oni koji imaju partnera trebaju shvatiti da su negativnost i bura emocija sada beskorisni. Vrijeme je za nježnost. Vrijeme je jačanje odnosa. Oni koji su u vezama trebaju naučiti kako postići kompromis. Ovnovima koji sada traže svoju srodnu dušu, godina obećava ne samo partnera za ugodan provod i izlaske, već pravu ljubav. Dugo očekivani sastanak može se održati u proljeće ili ranu jesen. Najvažnije je da ne sjedite kod kuće sa svojim omiljenim TV emisijama, na udobnoj fotelji. Podsjetite se koliko ste šarmantni i izađite se zabaviti. 

Zdravlje za Ovna u 2023.
U prvoj polovici godine posebno pripazite na živčani sustav. Više se opuštajte, povremeno se prepustite masaži i pronađete način da smanjite stres. Više brinite o svom zdravlju.

Financije za Ovna u 2023.
Prema horoskopu za 2023. Ovnovi bi trebali biti vrlo oprezni u trošenju. Rizici od financijskih gubitaka rastu pa prije nego što uložite novac ili potpišete ugovore, potrebno je sve provjeriti tri puta, a zatim još jednom sve provjeriti. Financije se znatno povećavaju od studenog 2023.

Izvor: sensa.mondo.rs