Tjedni horoskop od 20. do 26. veljače 2023. godine!

Ovan
Ne žurite, ne srljajte ovoga tjedna, pažljivo razmislite prije djelovanja i štedite svoju snagu. Dobre vijesti donijet će vam voljena osoba. Oslobodite se negativnih emocija i sačuvajte smirenost.

Bik
Ovo vrijeme je pogodno za introspekciju i privremeno zaustavljanje, odmor, buđenje mudrosti. Ananture će morati pričekati neka druga vremena. Sada je važno da zaronite duboko u sebe i osvijetsite što je najbolje za vas.

Blizanci
Fokusirajte se na komunikaciju i planiranje, kao i na kućne poslove. Da biste ovaj tjedan započeli pozitivno, preporučljivo je više slušati sebe i svoj unutarnji glas.

Rak
Sljedećih sedam dana vrijeme je da se pozabavite negativnim emocija,ma i očistite sve što vam smeta iz vaše prošlosti. Treba samo početi, napraviti važne korake i napredovati.

Lav
Radite na sebi i očistite svoj um od loših misli. Astrolozi najavljuju da će dolaskom proljeća predstavnici ovog znaka započeti novi život, ali zima se još nije završila, pa je važno ostati sabrani. Fokusirajte se na očuvanju stabilnosti u financijama.

Djevica
Unutrašnji glas će vam omogućiti da brzo shvatite kako da postupite u određenoj situaciji kako bi iz nje izašli kao pobjednici. U ljubavi ostanite svoji, to je tajna uspjeha. Vaša autentičnost će povećati šanse za uspjeh u ljubavi.

Vaga
Počevši od sredine tjedna, promjene će samo kucati na vrata. Ako postoje poteškoće u poslu ili drugim životnim poljima, podrška prijatelja i voljenih će vam pomoći da se sve promjeni nabolje. Dolaskom proljeća, imat ćete više energije i snage.

Škorpion
Imate odličnu priliku pronaći svoju svrhu i generalno unaprijediti svoj život. Predstavnici ovog znaka moći će donjeti ispravne, radikalne odluke bez ugrožavanja rezultata i svog društvenog statusa. Uspješno ćete se obraniti od toksičnih ljudi.

Strijelac
Energetska podrška planeta možda neće biti dovoljna za provođenje planova i promoviranje inicijativa. Ovog tjedna radije se suzdržite od većih odluka.

Jarac
Umjesto da se povežete s toksičnim ljudima, okružite se onima koji su pozitivni i potiču vas na razvoj. Postupajte dobro, kreativno i suosjećajno. Pažljivo pratite dolazne informacije, provjeravajte činjenice.

Vodenjak
Vaš će se život uskoro promijeniti. Utjecaj Merkura će vam otvoriti oči za neke važne detalje pa ćete odjednom razumjeti nešto što do sada niste. Ovo je nevjerovatno zanimljivo vrijeme.

Ribe
Mogli biste od 20. do 26. veljače osjetiti odljev snage i energije, što može dovesti do umora i sagorijevanja. Nema potrebe da trošite previše vremena i truda na nešto što ne ide. U idealnom slučaju, uzmite privremeni odmor.

Izvor: sensa.mondo.rs