Dnevni horoskop za 20. travanj 2023. godine!

Ovan
Očekujte neočekivano! Nemojte da vas obeshrabri ako stvari ne idu onako kako ste planirali. Fokusirajte se na pozitivne aspekte. Postoji mogućnost da uspješno riješite problem na poslu.

Bik
Vi se danas suočavate sa svojim strahovima, učinite to svjesno i promišljeno. Važno je da zadržite fokus na svojim ciljevima, ali sjetite se da s vremena na vrijeme situaciju promotrite i iz cipela onog drugog.

Blizanci
Očekujte uskoro neku ponudu – iskoristite je jer mogućnosti su vam na raspolaganju jedno određeno vrijeme. Pred vama je nešto o čemu ste oduvijek sanjali, a plodovi vašeg truda su sazreli. Vrijeme je da ih uberete!

Rak
Danas bi vas netko mogao pokušati posramiti i ukazati vam na vaše mane. Sjetite se biti nježni prema sebi i prihvatite sebe u cijelosti. Vjerujte svojoj intuiciji da će vas izvesti na pravi put.

Lav
Znak mudrosti je znati kada se potrebno obratiti drugima za savjet i podršku, a kada trebamo pustiti da nas vodi naše više Ja. Danas se oslonite na svoj unutrašnji glas mudrosti. Ipak, čuvajte se pretjeranih iluzija i ostanite praktični.

Djevica
Iako vam se čini da vam se ponavljaju iste situacije, sjetite se da vi niste ista osoba od jučer. Vaša vibracija je drugačija i imate mogućnost reagirati na nov način.

Vaga
Čini vam se već neko vrijeme da ste upali u rutinu, ali današnji dan vas podsjeća da imate mogućnost promijeniti pravac. Preuzmite kormilo svog života – ne dopustite da drugi upravljaju vašim kretanjem, raspoloženjem i mislima.

Škorpion
Neka vaša komunikacija danas bude jasna i precizna kako biste izbjegli nesporazume. Možda će danas na test biti stavljena i vaša uvjerenja i čestitost, posebno ako se trebate zauzeti za nekog drugog.

Strijelac
Iskoristite dan da izgovorite ono što dugo potiskujete. Sve ukazuje na vašu potrebu da iskažete ono što vam je na srcu i savjet za vas je da iskoristite svoju kreativnost i pustite svoj glas. Pažljivo razmislite ako planirate novi projekt.

Jarac
Što god da već dugo planirate, danas je dan da započnete sa svojim projektom. Nema više vremena za teoriju – uposlite mišiće i krenite!

Vodenjak
Nikada niste previše vremena trošili na vaganje razloga ZA i PROTIV. I to za vas i jeste recept za uspjeh – počnite raditi prije nego što krenu sumnje i preispitivanja. S druge strane vas čeka sreća i ispunjenje.

Ribe
Danas radite ono zbog čega se osjećate sigurno, ušuškano i kao kod kuće. Fokus za vas je danas na duhovnosti. Ne dozvolite da vas tuđa mišljenja sputaju – uživajte u pozitivnoj energiji i plodovima koje vam ona donosi.