Dnevni horoskop za 26. svibanj 2023. godine!

Ovan
Ako ste bili netaktični prema partneru ili prijatelju u proteklom periodu, današnji sjajni Mjesec otkriva da sada možete otvoreno razgovarati sa svima, pomiriti se, oprostiti i zaboraviti. 

Bik
Svakog mjeseca vas očekuje neki novi početak. Danas možete očekivati početak nečega novog kod kuće. Bilo je nekih korisnih pomaka do sada. 

Blizanci
Iskoristite dan, jer su vam planeti naklonjeni. Jedan planetarni utjecaj ohrabrit će vas da riskirate financijski. 

Rak
Ne možete zauvijek živjeti u prošlosti i mnogo toga morate odbaciti. Potražit ćete odgovore u sanjarenju. 

Lav
Drugi ljudi će vam vjerojatno pružiti ruku pomoći danas, iako ne na načine koje očekujete. Povremene greške vam pomažu da poboljšate život. 

Djevica
Posao i društveni život vas najviše emotivno ispunjavaju. Sve što se događa trenutno na poslovnom planu će postati mnogo jasnije sljedeći tjedan.

Vaga
Dobar je trenutak da se posvetite sebi i svojim veoma maštanjima. Nikada se ne zna – možda ćete kreirati super planove.

Škorpion
Pred vama je nekoliko opcija koje se tiču novca. Razmišljajte dugoročno i, ne zaboravite, čisto srce je najvažnije!

Strijelac
Danas se pojavljuju dublje emocije, potaknute bliskim susretom koji je bio intenzivan. Ne srljajte, pokušajte najprije shvatiti tuđe namjere.

Jarac
Što više mislite da poznajete svoje emocije, veća je vjerojatnost da ćete se udaljiti od stvarnosti. Danas se više oslanjajte na razum! 

Vodenjak
Danas vas Mjesec svakako vodi u opušteno stanje tijekom dana. Samo je važno da ne preuzimate na sebe previše obaveza i naučite reći NE. 

Ribe
Vrijeme je za razmišljanje. Trebate se suočiti s činjenicama, donositi odluke i biti potpuno jasni s drugim ljudima o svojim namjerama.