Horoskop za vikend od 16. do 18. lipnja 2023. godine!

OVAN
Svemir vam poručuje da ovaj vikend uživate u svojoj kreativnoj i zaigranoj energiji. Odvažite se napraviti nešto što već dugo niste i prepustite se čarima uživanja!

BIK
Za vas će ovaj vikend biti u znaku obitelji. Provedite vrijeme s onima do kojih vam je najviše stalo i uživajte u zajedništvu. Ne opterećujte se velikim planovima i obavezama koje vas očekuju idući tjedan. Sve će doći na svoje.

BLIZANCI
Ovaj ćete vikend upravo vi biti glavni pokretač u vašoj okolini. Predlagat ćete druženja, poduzimati inicijativu u odnosima i poticati dogovore s bližnjima. Očekuje vas puno novih planova u narednom periodu.

RAK
Neki nerazriješeni odnosi konačno će se raspetljati ovoga vikenda. Riješit ćete razmirice s nekim iz vaše prošlosti i uživati u društvu te osobe.

LAV
Romantični odnos bit će vaša glavna preokupacija ovoga vikenda. Opustite se i uživajte u društvu drage vam osobe. Predložite druženje na otvorenom kako biste se napunili energijom za naredni period.

DJEVICA
Iako inače preferirate aktivan odmor, ovoga vikenda više će vam goditi mir i udobnost vlastitog doma. Okružite se pozitivnim ljudima s kojima uvijek možete dugo i kvalitetno razgovarati.

VAGA
Zanimljivi događaji kojima ste se veselili očekuju vas ovoga vikenda. Uživajte u sunčanim danima i ne zaboravite uzeti vrijeme samo za sebe.

ŠKORPION
Suočit ćete se s novim izazovom u vašem životu i ponovno dokazati da ste spremni na sve. Ovoga vikenda vodit će vas pozitivna energija i hrabrost.

STRIJELAC
Nedavni razgovor s dragom vam osobom potaknut će vas na promjene koje ćete započeti uvoditi u svoj život već ovoga vikenda. Puni ste želje za isprobati nove stvari u životu!

JARAC
Ovoga vikenda uglavnom ćete uživati u vlastitom društvu, a razgovor s bliskom osobom inspirirat će vas na nove pothvate u budućnosti.

VODENJAK
Konačno ćete moći posvetiti vrijeme učenju ovoga vikenda. Tijekom tjedna niste imali vremena za neke stvari, ali ćete uskoro sve nadoknaditi.

RIBE
Organizacija i smišljanje dugoročnih planova bit će vaša glavna preokupacija ovoga vikenda. Lijepo vrijeme i ugodna temperatura potaknut će vas na aktivan boravak na otvorenom.