Tjedna tarot terapija upotpunjena brojevima

Iza nas je ulazak mladog Mjeseca u Blizance. Tema je postavljanje novog smjera u životu. Blizanci su dobili naziv po grčkim blizancima, Kastoru i Polideuku koji su bili odgovorni za pogodan vjetar moreplovcima. Mladi Mjesec od vas zahtijeva da postavite namjeru vezano za vaš vjetar u leđa koji će vam pomoći da dođete do cilja. Blizanci u Tarotu označavaju Ljubavnike, a oni pak predstavljaju izbore. Odluke, kao što znamo, donosimo ili srcem ili razumom, a tu dok se nećkamo možemo zagrliti brojeve.

Brojevi su portal za sebe, imaju zvuk, odjek u Svemiru kao i bilo koji drugi manifestacijski alat. Već je nadaleko poznat Nikola Tesla 3-6-9 kod. A svi smo vjerujem čuli i za Grabovoi brojeve. U ovom izdanju Tjedne tarot terapije svaki je znak dobio i svoj broj koji može napisati flomasterom na lijevoj strani tijela (ruke, dlan, bokovi, lijeva noga) ili beskonačno mnogo puta na komadu papira, plavom bojom. Također, možete broj ispisati i na boci iz koje pijete vodu. Zakon privlačenja je rezultat visoke vibracije i kontinuiranih praksi. Mnogima je izvučeni broj na početku otvaranja karata odredio i vjetar tarot prognoze. Slobodno možete koristiti brojeve svih znakova, ako vam svi brojevi trebaju ili imate mnogo namjera. Nemojte žuriti i brzati ovog tjedna, napravite distancu između željenog i neželjenog.

OVAN

Vaš manifestacijski broj za ovaj tjedan je 25. Radi se o privlačenju ljubavi. Uvijek je dobro ispisivati dva-pet jer ljubav ima najveću vibraciju. Kad progovaramo iz čiste ljubavi, ne progovaramo iz straha. Započnite jutro ispisivanjem ovog broja na komadu papira beskonačno mnogo puta.

Nedavna prošlost: U tarot kartama vidim da ste na silu negdje htjeli otići ili ste se borili da ne odete. Kako uloge mogu biti zamijenjene, nije nemoguće da je netko htio na silu vas posjetiti ili zbližiti se s vama. Ima mnogo žaljenja, šteta je već počinjena. Ovo može biti naporna djevojka od brata, naporna mlada... Netko se negdje gurao, a otkazivanje planova donijelo je veliku tugu.
U najavi: Isključujete emocije, primate se posla i obaveza. Iza vas je definitivno pokret koji je donio suze i sad u skladu s time nastavljate tjedan. Za neke od vas, vjerojatno se dogodio susret iz vedra neba sa „sretnim parom“, naravno pola para predstavlja vaš bivši ili bivša. Obuzima vas nostalgija koja će potaknuti komunikaciju: ovo je period u kojem definitivno dolazi do prekida no contacta. Oboje više ne možete izdržati. Stvari se više ne mogu gurati ispod tepiha i kosturi lagano gube ravnotežu po ormarima i ispadaju van.
Ishod: Cijelo se vrijeme dvoumite i premišljate, ali tome je uskoro kraj: dolazi do ne samo komunikacije, nego i do fizičkog kontakta. U najavi je pomirbeni seks. Paralelno, slobodno očekujte da će vas osoba prvo odblokirati kako bi objasnila da vas ne želi i ne voli, a zatim opet blokirati. Zanimljivo kako se pojavilo istovremeno i komunikacija, ali i prekid iste te stavljanje na led. Samo opušteno, Ovnovi. Čini se da imaju potrebu javiti vam da im niste potrebni u životu, no bez brige, završit ćete zajedno. Rekla bih da imate posla sa saboterom koji čini sve da vaša veza ne uspije, imaju ogroman otpor i ponašaju se neumjesno i izvan ravnoteže. Međutim, do kraja tjedna ili perioda, situacija će se smiriti i doći će do ravnoteže i kompromisa.

BIK

Vaš manifestacijski broj ovog tjedna je: 333, 111, 003. Razmaci i zarezi nisu tu slučajno stoga ih uvažite. Dobili ste broj prihvaćanje života i činjenica. To mogu biti bilo koje neželjene informacije ili kucanje realnosti s čime je teško suočiti – neće nazvati, neće se ispričati, neće preuzeti odgovornost, neće platiti alimentaciju, moje dijete ne želi upisati fakultet, nikad me neće unaprijediti i sl. Može se odnositi na prihvaćanje bilo koje činjenice i prihvaćanje života kao takvog. Prvi korak manifestiranja je da nemamo otpora, grča. Neka se sve neželjeno razlije po vama, u vama, na komadu papira, postane zvuk koji črčkate plavom bojom. Neka tako bude, da to što nije vaše – nije vaše. I to je u redu. Da bi se nešto promijenilo, prvo se naša dominantna vibracija mora izmijeniti.

Nedavna prošlost: Netko nije istupio ili se ohladio. Može biti i da nisu istupili i nisu posegnuli radi manjka interesa. Zapravo, to i nije ispao problem jer ste se iznimno dobro proveli sad nedavno, ne bih isključila da ste bili i „druga žena“ ili treća strana, ali provod je bio zagarantiran. Moguće je i da vas je neka žena, energija, promatrala – načelno dolaze kao pakostan, zao identitet. Ništa vam nije bilo ponuđeno, tko nudi gubi, ali isto tako tko ne nudi isto gubi stoga sve u svemu, vi ste se zabavili zasebno. Vaš je provod prisjeo mnogima. Ne bih isključila da su razmatrali da vam se jave, ali kako niste čekali, sad se u kartama osjeća da nemaju druge nego ispraviti grešku.
U najavi: Na velikim su mukama. Ne mogu više ignorirati realnost i ne mogu više potiskivati da žele to što žele, a naravno to ste vi. Osjećaju privlačnost, fantaziraju, razmatraju, misle.
Ishod: Kako nemate povratni info o svemu tome, napuštate situaciju. Vjerujem da se broj 333, 111, 003 nije pojavio slučajno: morate prihvatiti činjenicu da ne poduzimaju ništa. Posvetit ćete se poslu i obavezama. U najavi su prekidi i zatvaranje ciklusa. Nastavit ćete dalje i utoliko eto njih, dolazi do komunikacije, druga je strana premostila premišljanja i strahove. Pomirenje. Ono što je dosta značajno za ovaj razvoj situacije je vaš provod, ali i napuštanje njihove sobe za čekanje tako da svakako razmotrite kako ste energetski pristupili ovom problemu ili prekidu. Također možete očekivati da se ponašaju neprepoznatljivo, ali u dobrom smislu: očekujte ljubavne izjave, romantiku i serenade. Otvorili su svoje srce.

BLIZANCI

Vaš ovotjedni manifestacijski broj je 691. Otvoren put ka obilju i prosperitetu. Postoji li bolji vjetar u leđa od onog da su nam svi putevi otvoreni, ceste su prazne, a prepreke nestaju jedna za drugom? Ispišite ovaj broj beskonačno mnogo puta, uživajte u zvuku ili izgovarajte šest – devet – jedan. Slobodno zakucajte svoju namjeru kao da je pobjednički koš u posljednjoj sekundi neriješene utakmice. Ovo je broj koji ne traži novac, iznos, povišicu, unaprjeđenje... Obilje, jer svega ima dovoljno i ima dovoljno za svih, a prosperitet je konačna destinacija onih oslobođenih ambicija. Ambicija je posljednje utočište neuspjeha – Oscar Wilde.

Nedavna prošlost: Ciklus nije dovršen, ali ne znate na čemu su. Zavlače. Kako će se čitanje dalje razvijati postaje jasno da je 691 poželjan broj. Uistinu, postoje prepreke i radovi na vašim ljubavnim ili poslovnim cestama. Čini vam se da je druga strana otišla dalje, no iako se radi o kolektivnom čitanju ne bih se složila. Razmatraju. Nisu baš sigurni. Dok su neki znakovi dobili jasnu komunikaciju, jasno pomirenje, dramu i slično, vi dobivate još nejasnoća jer ovo, što god da to jest, se slabo ili nikako razvija. Ovo nije početak kraja, nemamo niti početak, a kamoli kraj. Može se raditi o usputnom odnosu preko interneta, suradnja visi o niti, ne znate ni sami čekati ili krenuti dalje?
U najavi: Nema drame, ciklus nije dovršen, još čekanja u najavi. Nisu emocionalno dostupni, nemaju loše namjere, postavlja se čak pitanje imaju li ikakve namjere? Ali isto tako nemamo nijednu toksičnu kartu ili zločestu, nečasnu kartu, bezobrazne karte ... Naprosto ili ćete ih još čekati da se smisle ili ne.
Ishod: Planovi će biti otkazani. Iz nekog razloga nastavljate s čekanjem, ali zaista nema akcije. Troma, pasivna energija. Dvoume se i nisu sigurni. Još čekanja, još dokumentacije, pripreme, kraj se zasad ne nazire. Ovo je dobar period za postavljanje namjere. Kako smo naveli u uvodu, koji će vas vjetar dovesti do cilja? Razmotrite ovaj zastoj i naročito raspravite sami sa sobom svoju fiksaciju te ulaganje vremena u čekanje.

RAK

Vaš manifestacijski broj za ovaj tjedan je: 374685812. Radi se o sposobnosti zarađivanja novca. Bez razmaka, zareza. Ako osjećate da ne zarađujete dovoljno, možda ispadate nesposobni a naravno da niste, ako se sve u zadnji tren izjalovi... ovo je vaš broj. Ispisujte ga beskonačno mnogo puta na komadu papira plavom bojom (flomaster, bojica) ili ga napišite na lijevoj strani tijela (ruka, bedro, noga).

Nedavna prošlost: Moguće je da su vam dali dramu i distancu kada ste trebali pažnju. Situacija će se popraviti. Iza vas je definitivno konflikt i netko je namjerno odigrao svađu kako bi vas izbacili iz ravnoteže. Ovo je bio ciljani napad na vas, namjerno su to napravili kako bi vas iznervirali. Ne bi me začudilo da su to izveli kako bi se ispričavali, kao da vole cijeli taj proces svađanja i mirenja. Zavadi pa vladaj. Ipak, dolazi nešto novo.
U najavi: Novo se probija. Stare drame neće vas zanimati. Ti vas vjetrovi više ne zanimaju, ne želite nikakve oluje i bure, niste toliko bespomoćni, a niti nesposobni. Ne mogu vas namamiti. Na konfliktu, na drami, na podmetačini od ranije, vi ćete ili zaraditi ili uspjeti ili se proslaviti ili pak ići dalje. Svladali ste trikove i sad znate kako. U najavi je i zakon privlačenja; moguće je da ste bili okruženi ljudima niske vibracije i sve je pomalo potonulo. Nova energija može biti i terapeut, podrška, suport, novi prijatelj... Kao da je ta energija podignula vašu vibraciju i sad se sve oko vas počelo razvijati na posve nov, pozitivan način. Zakon privlačenja je rezultat, posljedica visoke vibracije. Manifestaciji svjedočimo onda kada smo dobro.
Ishod: Naravno da je nešto dovršeno i okončava se. I to je posve u redu, ne vraćate se na staro, imamo kraj serijala, kraj filma, saga je gotova. Kao u filmu kada gledamo zadnje minute i znamo da je film pri kraju. Znamo da će to biti tako jer tako i jest prikazano. Ako se radi o poslovnom čitanju i svjedočite kontrastu na tom polju, dobro će vam doći manifestacijski broj iz uvoda. Vezano za ljubav, poželjno je da ste uspješni jer uspješni privlače uspješne.

LAV

Divlji, neobuzdani Lavovi - dobili su manifestacijski broj 360. Radi se o broju emocionalne ravnoteže. Dragi kraljevi životinja, emocionalna ravnoteža je itekako poželjna ako se razvodite, selite, imate izazova na poslu ili morate pregovarati. Uvijek je poželjno da smo emocionalno stabilni i uravnoteženi, zar ne? Ako nismo centrirani, balansirani, u harmoniji, sve što dotaknemo i čega god da se primimo pretvorit će se u katastrofu. Broj ispišite beskonačno mnogo puta plavom bojom na komadu papira ili na lijevoj strani tijela; ruka, bedro, noga i sl. Mladi Mjesec u Blizancima predstavlja izbore i biranje željenog smjera te postavljanje namjere – emocionalna ravnoteža je jedan poželjan temelj na kojem možete graditi bilo koju namjeru.

Nedavna prošlost: Prekid prijateljstva, veze. Netko je iskoračio na način koji nije bio primjeren. Povrijedili su vas. Može biti bilo koje partnerstvo, prijateljstvo, odnos, korelacija, šteta je već počinjena. Odigrano je nešto tako da su vas udarili ispod pojasa. Ta šteta ipak na kraju nije bila šteta: stekli ste nova prijateljstva, stvorili nove krugove, otišli na zabave. Novi je vjetar izabrao vas. Neka nova pomirenja su na pomolu, obnove starih veza i zavjeta, utvrđivanje starih namjera od kojih ste, ispostavlja se, privremeno odustali, ali ne posve. Vraćate se starim smjerovima koji daju nove nade. Usudila bih se reći da energija s početka otvaranja tek sad vidi što je napravila. Međutim, dobili su svog vlastitog otrova.
U najavi: Emocionalna ravnoteža i broj tri – šest – nula ipak imaju svoje motive. Jedan dio vas za nešto ili nekog ne želi niti čuti, ipak ciklus je ostao nedovršen. Energija poseže ka vama, ali niste zadovoljni kako to čine. S druge strane, nastavljate s visokim vibracijama i provodima te ulazite u ljubavnu vezu. Doslovno iz vedra neba! Da pojasnim: šteta od ranije je počinjena, taj se vrč s mlijekom prolio. Nema natrag. Međutim, ta šteta je otvorila nove horizonte. Ondje su posve drugi vjetrovi i nove struje. Dobro raspoloženi, prihvatili ste nove izazove, nije svaka šteta – uistinu šteta. To vam pomaže ili će vam pomoći da se ne bavite energijom s početka i ista ta energija će početi nuditi više.
Ishod: Ljubav. U vaš život ulazi ljubav. Jačanje vaše osobne moći Svemir mora nagraditi, kao i emocionalnu ravnotežu. Možeš li vjerovati zmiji koja te ugrizla? Ne. Ali, isprika stiže. Ovo je lekcija o tome da ne trebate posrednika između sebe i gospođe Sreće ili gospođe Ljubavi... Kad su stvari krenule nizbrdo, kad vam je servirana posljednja večera, bili ste pribrani i to će se itekako isplatiti. Bravo!

DJEVICA

Vaš manifestacijski broj je 2941. Broj se odnosi na probleme sa zubima. Postoji vjerovanje da osobe koje ne znaju zagristi život imaju problema sa zubima. Naravno, mogući su i dentalni problemi. Izvlačili smo još jedan broj, dobili smo 616. To je broj imunološkog sustava. Moguće je da morate pripaziti na zdravlje, naročito imunitet. Poželjno je da ove brojeve pišete beskonačno mnogo puta ili ako smatrate da to nije vaša poruka uzmite u obzir broj koji je izašao vašem podznaku, primjerice. Ipak, malo je neobično da su upravo Djevice dobile „zdravstveni“ broj pa razmotrite koji vjetar puše. Ako se nešto ne možete usuditi, ispisujte 2941 jer postoji razlog zašto je taj broj pronašao upravo vas.

Nedavna prošlost: Ako ste u ljubavnom trokutu ovo bi čitanje moglo biti neugodno jer ne znam na kojoj ste strani, kao odbačeni promatrač ili ste sudjelovali, da ne kažem – bili uzrok ili dio ljubavnog trokuta. Nije trebalo dugo i dogodila se katastrofa; savez je propao na najjače. Ovdje su se svi odlučili za nekog drugog ili su se odlučili za protivnicu ili protivnika. Djevice su sad spremne nekog zadržati. Kako uloge mogu biti zamijenjene moguće je i da vas pokušavaju zadržati. Mlad Mjesec u Blizancima može također podebljati vaše dileme i izbore, naročito ako se odlučujete između dva partnera, dva posla, dvije države i slično.
U najavi: Netko će igrati prljavo. Isprva nećete imati hrabrosti, uzimate telefon, odlažete telefon. Pišete mail, brišete. Znate kako je to s pokušajima, ispadaju nespretni i neće upaliti, pa stoga ako ne možemo nepošteno hajdemo pošteno. Bit ćete strpljivi i iskreni. Ili ćete dočekati njihovo strpljenje i iskrenost. U ovom dijelu čitanja jasno je da broj dva devet četiri jedan nije izvučen posve slučajno: za ovu čete situaciju morati imati petlje.
Ishod: Oponašanje neće uspjeti, a naročito neće proći stav hajde da odglumim to što nisam kako bih dobio to što hoću. Opet dolazi do neželjenog udaljavanja, naročito kroz prizmu „ali ja ti se pokušavam približiti“, da ali kroz način koji me opet udaljava od tebe kako ne razumiješ. Dolazi do nesporazuma. U najavi je tjeskoba i muka pa bi bilo dobro da se posvetite broju šest jedan šest, odnosno imunološkom sustavu koji bi radi svog ovog ljubavnog stresa uistinu mogao biti na udaru.

VAGA

Vaš manifestacijski broj je 5, 189, 912. Vodite računa o zarezima i razmacima, oni tu nisu slučajno. Zapanjujuće dobar broj, a namjera broja je brzi rezultat. Želite da se nešto brzo odvije? Ispisujte beskonačno mnogo puta ovaj set brojeva na komadu papira plavom bojom. Poželjno je ispisivati navedeni broj na lijevoj strani tijela: ruka, noga, bedro. Može i na boci vode, čaši, šalici iz koje pijete kavu ili čaj. Sve dolazi u obzir. Želite da vam se brzo jave, očekujete manifestaciju? Imate broj kojim pozivate Svemir da vam pomogne.

Nedavna prošlost: Najpozitivnija prošlost, nešto se manifestirali, prilika se otvorila. Ova je manifestacija imala odjeka. Također, jedan je ciklus dovršen, kraj potrage.
U najavi: Netko prenosi na vas svoje toksično iskustvo. To naravno dovodi do problema u narednom periodu. Netko vam prenosi svoje subjektivno, za vašu zajedničku situaciju – posve neutemeljeno – toksično iskustvo i cijela jedan paket je sad u sobi poput ljubičastog slona. Hoćemo li se praviti da ga ne vidimo tu usred dnevnog boravka? Kola bi lagano mogla otići nizbrdo, no kao da to ne vidite jer medeni mjesec još uvijek traje iako lagano kreću padati maske.
Ishod: Uviđate da vaša voljena osoba voli konflikt i dramu. Neumoljivi su. Vole šefovati. Sad se to još ne vidi, ali je na pomolu kao kad se Amerika tek trebala otkriti. Moćne promjene u najavi. Na duge staze bilo bi dobro da ne popustite i da pokažete zube. Doći će do brzih, a dobrih rezultata i ishoda. I vaš manifestacijski broj u konačnici ima smisla pa iskoristite benefite tog portala. Svađa će brzo doći, ali i još brže otići.

ŠKORPION

Škorpioni su dobili manifestacijski broj 489, 509. To je broj za oksitocin. Uglavnom, radi se o glavnom krivcu kako se i zašto zaljubljujemo. Hormon ljubavi glavni je krivac navođenja žena na seksualni kontakt. Vodite računa o jednom zarezu i jednom razmaku prilikom ispisivanja ovog broja beskonačno mnogo puta plavom bojom na komadu papira. Također, ispisujte ga na lijevoj strani tijela.
Moguće je i da ste željni novog zaljubljivanja i novih ljubavi.

Nedavna prošlost: Prošlost izgleda dobro, naročito ako ste htjeli pomirenje s nekim iz prošlosti. Sigurno ste se nedavno pomirili, naročito s nekim iz prošlosti. To vam nije bio prvi ciklus s njima. U zadnji tren sve se raspalo iz vedra neba. Komplikacije. Moguće je da ste oboje zatočenici prošlosti i starih prošlih hitova poput tko je koga više povrijedio, tko je kome više štete napravio, tko je prvi okrenuo leđa i sl. Pandorina kutija otvara se jednom u nekom trenutku, „stari hitovi“ uvijek su nekako na dohvat ruke.
U najavi: Jedan veliki dio vas će shvatiti da ova drama nije dobra za novac, posao, prosperitet. To nije vjetar vaših namjera. To nije oksitocin koji priželjkujete. Ne može se poreći da su bili zainteresirani, ali njihova je motivacija općenito niska. Moguće je da je vaš dojam kako se radi o ljubavi, no oni su krvnici ljubavi.
Ishod: Zasad ne vidite da nova ljubav dolazi što se podudara i s kolektivnom energijom u posljednje vrijeme vezano za ljetnu prognozu. Bit ćete odmoreni i opušteni. Energija iz prošlosti će iz nekog razloga zauvijek postojati, ali to ne isključuje novu ljubav. Sve je stvar odluke. Naši su životi rezultati naših odluka. Možete imati i oksitocin i nove namjere, nemojte se ograničavati.

STRIJELAC

Vaš manifestacijski broj je 515. To je broj kupca za kuću. Ako prodajete nekretninu ili auto ili se bavite prodajom – ovo je vaš broj. Pet jedan pet bez razmaka ispisujte koliko želite na komadu papira, plavom bojom. S obzirom na to da nismo svi u istoj situaciji igre zvane život, izvlačili smo još jedan broj. Dobili ste 100, 242. Broj harmonije dragi Strijelci tako da zasigurno su vedre promjene pred vama i vjetar će vas služiti. Jedan nula nula zarez razmak dva četiri dva – možete broj ponavljati tiho u sebi dok čekate red na šalteru i sl.

Nedavna prošlost: Ne bih rekla da je došlo do konkretne ponude. Izložili su se taman onoliko koliko je potrebno da ne odete. Infantilni su, nezreli, ne pokazuju svoje prave osjećaje. Energetski gledano, ovaj je ugovor istekao, ali netko neprekidno inzistira da se odnos rastegne.
U najavi: U najavi je iskren razgovor. Doći do kraja svih nedoumica. Karte su prilično „tanke“ da se tako izrazim. Nakon razgovora će vas iznova pridobiti.
Ishod: Ništa nije definitivno utvrđeno, ništa niste razjasnili. To su one mrske situacije gdje ujutro odlazite na posao, popodne iza dva nemate više posao jer su vam uručili otkaz ili prije kave imate zaručnika, nakon kave više ne jer ste upravo sporazumno prekinuli. Prebacivat će vas iz realnosti u realnost bez jasnoće. Paralelno, imate još jednu energiju koja vam lomi srce.
Sad me pažljivo pratite: prvo prekidate prvu vezu. To ide sporo i oduzet će vremena ili je već prošlo dosta vremena dok ste se odlučili i namjerili na prekid. Utoliko se javlja još jedna energija, kopija prve – to okončavate iste sekunde bez oklijevanja. Prvi vjetar puhao je sporo, ali drugi je olujno jugo i baca sve pred sobom. Vrijeme je za nove namjere. Prva situacija donosi razgovor i komunikaciju, drugu okončavate iste sekunde. Dakle, imate jednu opciju s kojom se bakćete, kad je odrežete, dolazi druga koja je čista imitacija. Ne bi me začudilo da drugi scenarij krivite za prvi, no na nišanu za odstrel su svi koji se nastavljaju šaliti s vama. Vraćate se sebi i harmoniji, a tko zna, možda je u najavi i kupnja ili prodaja nekretnine. Ovo dosad vam je i financijski pomalo naštetilo.

JARAC

Dobili ste manifestacijski broj 27 41 300. Ne znam ima li ljepšeg broja ili namjere od ove: broj koji kaže „za sve što si ikad željela da se ostvari“. Napišite popis svojih nemogućih želja i ukrasite papir brojevima poštivajući razmak. Ovdje nema zareza. Brojeve dva sedam razmak četiri jedan razmak tri nula nula možete izgovarati, pjevušiti, ispisivati po lijevoj strani tijela. Poželjna je plava boja ili flomaster. Vrijeme je za namjere od kojih ste odustali jer ste ih proglasili nemogućim. Za nemoguće nekad ti treba samo više vremena.

Nedavna prošlost: Sreća, uspjeh, pobjeda. Dobri su dani iza vas, ali to ne želite dijeliti. Ne znam jeste li svjesni - netko iz prošlosti je na pomolu. Netko ima namjeru vratiti se. Uloge mogu biti zamijenjene. Proučavaju vas na društvenim mrežama.
U najavi: Netko više ne može izdržati – javljaju se. Otvorite vrata, možda stoje ispred. Histerično i izvan kontrole borit će se da propričaju s vama. Neustrašivi su, nije ih briga za reputaciju i ne mare za ishod, moraju razgovarati s vama, odvažni su. Autentični su. Žele s vama i brak i djecu i sretan završetak. Dugo nismo imali ovako odvažne karte na jednoj gomili.
Ishod: Imaju vas u vidu na duge staze. Miriše na pomirenje, osjećate ga u zraku. Ne bih rekla da ćete pristati na sve, jedan dio neće dolaziti u obzir. Nešto osjećate, nešto znate, moguće je i da imate žensko dijete s tom osobom ili ste to planirali. Očekuje vas fer razgovor. Nešto neće dolaziti u obzir, ali zadržat će vas kroz pregovore. Veliki izgledi za trudnoću. Nećete moći izbjeći ovo pomirenje, ovaj kismet. Ako sad prolazite kroz neželjeno slobodno se opustite, nemoguće je u najavi. Manifestacijski broj vjerojatno niti vama nije izašao slučajno i slobodno ga povežite i sa svojim namjerama vezano za mladi Mjesec u Blizancima i željenim smjerom vjetra. Iza vas su nemirne vode, ali i posve neočekivana manifestacija.

VODENJAK

Vaš manifestacijski broj je 903, 269. To je broj sreće. Oh, lijepog li broja! Slobodno ispisujte ovaj broj do beskonačnosti naročito plavom bojom. Možete ga ispisivati i na lijevoj strani tijela. Poštujte jedan zarez i jedan razmak jer brojevi imaju frekvenciju i zvuk. U najavi je sreća ili manifestirate sreću bili toga svjesni ili ne.

Nedavna prošlost: Jedna je strana financijski ili profesionalno stabilna, druga baš i ne. Shvatili su da vam je dosta emocionalno nedostupnih muškaraca pa se trude biti dostupni, ali ispada da to nije dovoljno. Ne igraju igre. Možda bi i bili igrači, ali nemaju sredstava ili uvjeta. Rekla bih da vam se ozbiljno udvaraju i otvaraju, ali drugih rekvizita baš i nemaju. Definitivno ne glume, nisu pokvareni, ulaze u ovu priču pošteno. Iz nekog razloga to nije dovoljno, a to je skroz dostatno da razmatrate gdje je izlaz jer želite van.
U najavi: Vaše se potrebe vezano za novac i viđenje svijeta ne podudaraju. Ispada da su grubo rečeno „nitko“, a kad bi bili „netko“ možda uopće ne bi bili s vama. Vrlo delikatno čitanje jer je teško utvrditi tko je tko, a Kreaciji smo svi važni i bitni. Naš ego daje predznak da li je nešto važno ili nevažno uz detalj oholosti.
Ishod: Imate mnogo izbora. Od svih neumjerenosti u kojima ste se nalazili, za ovu niste sigurni. Ovdje nešto materijalno ne funkcionira; ako planirate s njima bijeg u Meksiko, ništa od toga. Sve materijalno, a da je povezano s njima, neće biti održivo. Svađu započinjete vi. Ne možete biti fer pa postoji mogućnost da postanete pasivno agresivni. Ipak, dobar ste par, vaše se iskrenosti podudaraju, ali ogroman sudar svjetova vezano za materijalni aspekt. Dugoročno čak vas ni njihove vrline ne mogu zadržati, izgubit ćete interes.
Ipak, na duge staze ovo bi se moglo spasiti pa najavljujem zahlađenje odnosa. Dajte vremena vremenu.

RIBE

Najduži manifestacijski broj dobili ste upravo vi: 346325845. Bez razmaka, bez zareza, uživajte u ovom broju koji označava prosperitet. Ispisujte ovaj broj beskonačno mnogo puta. Napišite ga na lijevoj strani ruke ili općenito na lijevoj strani tijela. Prosperitet nam uvijek treba.

Nedavna prošlost: Najbolji početak vezano za prošlost. Nedavno ste izabrali ljubav, mogli ste izabrati ljubav, uživali ste u ljubavi. Kako to obično biva pogodila vas je ljubav i pogodila vas je bol. Ali, bili ste s njima. Ponijeli su se nečasno. Kako uloge mogu biti zamijenjene možda ste se vi ponijeli nečasno, moguće iz nekog privatnog osobnog nezadovoljstva.
U najavi: Očekujte komunikaciju i pomirenje. Imate pedeset posto šanse da ovo bude prijateljstvo s povlasticama i pedeset posto šanse da se ovaj odnos pretvori u brak.
Ishod: Ova ljubav koju imate će se nekako sastaviti. Dobivate ponudu za vezu ili brak. Paralelno postoji netko tko oklijeva da vam se javi. I tu stoji komunikacija. Imate izbor između dvije osobe. Već ste bili u ovoj situaciji i njezino ponavljanje nije slučajno: ovdje se nešto neprekidno ponavlja i vraća, a dilema i odluke su uvijek na vama. Pripremite se da vas dvojica žele. Prosperitet se čak može odnositi i na obilje ljubavnika i ponuda. Za jednog se morate odlučiti. Sve moguće karte veze i braka izašle su kao i dileme i odluke.
Ako ste sad sami uživajte i bavite se svojim namjerama jer dolazi gužva.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com