Prvi trip u djetinjstvu definitivno je bilo igranje Barbie lutkama. U tom je svijetu sve ružičasto, a plastično voće izgleda stvarno. U Barbie svijetu nema vatre i nema vode, ondje ništa ne gori ili teče, ali to ne znači da ne možemo vjerovati kako smo s Kenom na roštilju ili se sunčamo pored bazena sa Skipper. Barbie i Ken su zauvijek nasmiješeni, ali nema veze – emocije ću odglumiti ja.

Kad bih morala izdvojiti jedan odrasli trip od kojeg je krenulo sve, to bi bio transurfing. Vadim Zeland ruski je fizičar, mistik i pisac te pokretač transurfinga. Dok sam se razvodila, selila, mijenjala poslove govorila bih: „Meni je transurfing kriv za sve!“ jer zaista, moje je buđenje tehnički započelo u trenutku kad sam naišla na Zelandov opus i predala mu se. Isprva je sve krenulo s njegovim transurfing kartama; princip se svodi da svakog dana izvlačite jednu kartu i tako podešavate svoj dan i realnost. Živimo u prostranstvu varijanti gdje je sve moguće i samo se moramo podesiti na željenu frekvenciju i željeno bit će naše. Možemo čuti šum jutarnjih zvijezda ili ugledati ružičaste blizance na sivom zecu.

Podesiti na željenu frekvenciju. S odmakom, to zvuči jednostavno. Prva od 78 karata bila je „Buđenje“, nju sam prvu izvukla. Unazad nekoliko godina, u nekoliko sam navrata iznova započinjala izvlačenje karata, naročito kad mi je nedostajalo jasnoće ili sam bila pod kočnicama – međutim, kartu „Buđenje“ više nikad nisam izvukla prvu. Vadim Zeland me uputio u termin „klatna“. Klatno dobiva našu najveću moguću pozornost, energiju koja ne služi nama, ali hrani ono što ne želimo da raste. Zvuči kao paradoks, ali Zeland je napisao desetak knjiga o tome, onda znate koliko je točno. Primjerice, osoba A i osoba B žele istu stvar. Osoba A želi tu stvar manje, a B najjače. Recimo da osoba B ne može zamisliti svoj život ako to ne dobije. Stvar dobiva osoba A. Zašto, kako? Pa, za početak, osoba A nije dala energiju tome, osoba A može zamisliti svoj život i bez toga.

Naravno da sam najmanje dva desetljeća prakticirala vođenje dnevnika zahvalnosti, meditiranje, Pet Tibetanaca i ostale tehnike, s vremenom tu sam dodala i EFT te vision board. Abraham kojeg kanalizira Esther Hicks zaokružio je cijelu priču, a na to se nešto kasnije nadovezao i Mooji. Shvatila sam da je ovaj život jednostavno igra i za nas je pripremljeno najbolje korisničko iskustvo. Sve započinje viskom vibracijom; manifestacija je zapravo rezultat, posljedica visoke vibracije.

Zakon privlačenja postoji oduvijek i spoznaje o tome događale su se istovremeno i u Americi, Australiji, Indiji ili pak Europi. Slično je i s tehnikom brojeva. Brojevi kao takvi oduvijek postoje i ja ću kao jedan loš matematičar objasniti ovo najjednostavnije što mogu.

Nikola Tesla 3 6 9 kod zatekao me na YouTube kanalu Roberta Zinka. Iako je Zink kasnije snimio nekoliko videa na tu temu, a danas ima na stotine izvedenica Nikola Tesla 3 6 9 koda raznih autora, objasnila bih kako sam ja to radila, a podloga je bio upravo taj video.

Vadim Zeland drži da postoji prostranstvo varijanti – sve je scenarij i scenarij se može neprekidno mijenjati. Identično je smatrala i Dolores Cannon koja se više od četrdeset godina bavila pacijentima koji su doživjeli kliničku smrt, a zatim prepričavali svoje iskustvo te ih je ujedno bodrila da nastave sa životom jer im je nakon susreta sa smrću, povratak u 3D bio smiješan. Nisu više mogli funkcionirati na način koji je uobičajen ostalim Zemljanima, spoznali su da je život splet ugovora od ranije, naše misije na planeti, problemi kao takvi i nisu problem, već lekcija koju smo izabrali ranije, prije dolaska na svijet. Ti su pacijenti kolektivno neprekidno tvrdili da je ovaj život iluzija i da se „gore“ sve čini drugačijim.

Nikola Tesla spoznao je pak da postoje portali koji se otvaraju u tri ujutro, šest ujutro te u devet sati. Nadalje, to se nadovezuje u tri i šest sati poslijepodne i naravno u 21 sat. Robert Zink predlagao je navijanje alarma u te sate kako ne bismo zaboravili na svoju namjeru. U tom sam periodu radila „vulgaris“ izvedbu – navila bih alarme i zastala te se fokusirala na želju, odnosno namjeru. Ne mogu opisati koliko brzo je došlo do manifestacije.

manifestiranje
Shutterstock 

Tada mi okolnosti nisu dozvoljavale da sjednem i pišem u to doba, ali poželjno je ispisivati namjeru ili zahvalnost ili želju... Varijacija ima mnogo, može se krenuti ujutro s tri namjere, zatim šest pa devet ... To prepuštam vama na volju, slobodno istražujte.

Kroz moju praksu ispostavilo se da kad mi alarm zazvoni u tri ujutro ne mogu se sjetiti zašto zvoni u tri ujutro, kud sam krenula? Stoga napisah namjeru u opisu alarma u mobitelu jer su mi te namjere propadale, da se tako izrazim. Moram napomenuti da su možda ti alarmi u zoru i najučinkovitiji jer bih se trgnula, pročitala, nastavila spavati – nema otpora, logike, kalkulacije.

Ipak, nedavno sam si priuštila da se „razmazim“ s Nikola Tesla 3 6 9 kodom i zaista je još brže i učinkovitije kad možeš i pismeno proći kroz namjeru. Mnogi autori razvili su 3 6 9 Hz glazbu koja predstavlja Ključ Svemira, te razne inačice ove metode.... Predstavila sam tehniku koja je u kaotičnim vremenima radila za mene te sad si mogu priuštiti da sjednem i pišem, fantaziram i maštam, popularno sanjarenje, kako bi to Abraham rekao.

Brojevima se naročito bavio Grabovoi. Grabovoi Grigori Petrovich predstavio je brojčanu koncentraciju koja donosi zapanjujuće rezultate. I dalje ću sve objasniti jednostavno: brojevi imaju svoj zvuk, frekvenciju. Oni imaju „klatno“. Stvaraju ga. Ako ste makar ovlaš upoznati s transurfingom, ovo će biti mačji kašalj za vas. Jedan broj je kao jedan Smogovac, ali nekoliko brojeva na okupu čini „veselu bandu“, ako me razumijete. I tako su nastali Smogovci kao što su broj po broj u bandi brojeva nastali Grabovoi brojevi.

Ono što je sjajno kod brojeva je što se ne morate osjećati dobro da biste manifestirali. Možete biti mrzovoljni ili čak jadni. Kao kad idete raditi palačinke ili kuhate juhu. Sve i da ste loše volje, čak i da vam se ne da, složite smjesu za palačinke, prva ne uspije, ali nakon toga krene. U rutini ste. Isto je i s brojevima, brojeve možete ispisivati beskonačno mnogo puta. 

U posljednje vrijeme pratim indijske autorice brojeva na Instagramu, one preporučuju da se brojevi pjevaju 108 ili 106 puta, kako koji broj i kako što. Razmaci nisu slučajni kao ni zarezi stoga ih je potrebno ispoštovati.

Ono što razlikuje metodu brojeva od ostalih metoda jest kvantni stok. Brzina tranzicije i jaz između onog gdje se sada nalazite i gdje želite stići bit će nevjerojatan. Vi ste na strani A i želite stići na odredište B. Ono između nije vaš problem. Otpustite logiku. Laički, osjećam zvuk brojeva dok ih črčkam i zaista – oni stvaraju isprva primitivan zvuk, a zatim Svemir preuzima dalje. Razlika između ispisivanja brojeva i ostalih metoda i tehnika jest što vi tu ne možete ništa. Ispisujete te brojke koje ste izabrali za ispisivanje i to je to. Kako možete biti ljuti na brojke ili komad papira? Kako možete vezati ikakvo očekivanje osim da je riješeno jer je smiješno koliko je jednostavno. Ovo je najbolji mambo jumbo na koji sam naišla, nisam numerolog, a koliko sam bila loša u matematici tijekom srednje škole i fakulteta da i ne spominjem. Međutim, to je kao i sa svjetlom. Ne moraš biti Nikola Tesla da bi koristio struju. Nisam izmislila auto i možda ne znam kako točno sve funkcionira, ali prevest će me od točke A do točke B, pa makar to bio i taksi.

Brojeve bih svakako preporučila onima koji imaju stare programe i uvjerenja koja im više ne služe, ali ih ne uspijevaju deinstalirati. Kad se dogodi kvantni skok, imat ćete više vremena za sebe. Tada bi bilo dobro da se pozabavite svojim uvjerenjima, svatko za sebe pa čak i ja, znamo što nam više ne služi ali je ipak aktivno u našim vibracijama.

Ako se pogubite u prostranstvu varijanti, brojevi će vam pomoći da lakše deaktivirate neželjeno. Prisjetimo se, za ispisivanje brojeva ne morate biti naročito dobre volje, iako je zahvalnost poželjna na svim nivoima, ali nekad ne ide ništa, osjećate se zatočeno.

I za kraj, brojevi koje će svi voljeti. Ispisujte ih beskonačno, naročito po rukama ili lijevoj strani tijela, plavom bojom. Ovaj sam dio, bit ću iskrena, preuzela od Indijki. Zabavno kod brojeva jest što ne postoje autorska prava, brojevi su dopušteni poput recepta za palačinke. Recimo, kao pizza. Znamo da je originalno talijanska, ali smijemo je raditi na svoj način. Slobodno se igrajte i istražujte, možete čak i kombinirati ustajanje u 3, 6 ili 9 sati te tada ispisivati Grabovoi brojeve na indijski način. Tko vam brani. Vaše prostranstvo varijanti, vaša igra života, vaša stvar. Štoviše, nema veze ako mijenjate mišljenje i želje, sve je dopušteno pa čak i skakanje s teme na temu. Ovo je prostranstvo varijanti, vi birate scenarij, dio ste igre.

Kao male, igrale smo se Barbikama i bilo je realno. Jednom kada bi izvadili tu lutku iz kutije, magija bi započela. Tako je i s brojevima: jednom kad odmotate tu magiju, nema natrag.

 • Poruka ili mail (od simpatije ili voljene osobe) 66915673
 • Iskreni razgovor s partnerom 4038815
 • Sva su mi vrata otvorena, naročito prema obilju 691
 • Privlačenje kupaca, klijenata 71588
 • Živim luksuzan život 71830584
 • Rast biznisa kojim se bavim 19814135
 • Za sve postoji razlog (naročito kad nam je teško) 03 05 791
 • Iz negativne situacije u pozitivnu okolnost 1888984
 • Uspjeh u životu 2190
 • Pomirenje 819293538
 • Ja sam magnet za novac 199, 621, 147
 • Hitna manifestacija novca 57938712
 • Privlačim svoju simpatiju 64844638
 • Sve je moguće 519 7148
 • Udaja 4599437

*Autorica teksta je Marija Franolić s Youtube kanala 'Marija između tarota i života'. Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila [email protected]