Prema numerolozima, brojevi imaju posebnu moć, energiju i simboliku, a također se koriste i u tehnikama manifestacije i privlačenja onoga što želimo. Postoje određeni nizovi brojeva za koje se smatra da su posebno pogodni za aktiviranje zakona privlačenja, a jedan od njih je 888. U numerologiji, broj 8 predstavlja bogatstvo, obilje i prosperitet, predstavlja simbol beskonačnosti. Niz brojeva 888 jedan je od najsretnijih, a evo kako da uz pomoć njega manifestirate željeno.

Metoda 888 funkcionira slično kao i druge metode manifestacije, a ono što trebate učiniti je postaviti specifičnu, jasnu namjeru, pretvoriti je u kratku, pozitivnu afirmaciju, a zatim svakog dana vizualizirati osam minuta određenu namjeru, napisati je osam puta u vidu afirmacije, osam dana zaredom. Na ovaj način možete sebe motivirati da učinite ono što zaista želite, posvetite se svojim snovima i ostvarite ih. Kada imate u sebi snagu i energiju koja vas pokreće, možete ostvariti želje i učiniti da postanete bolja verzija sebe.

Ako želite npr. manifestirati obilje, na svom mobilnom telefonu namjestite štopericu na 8 minuta, a onda zatvorite oči i odgovarajte na sljedeća pitanja:

Kako se osjećate kada zamislite novac koji želite?
Je li to osjećaj olakšanja, smirenosti, uzbuđenja, radosti?
Što za vas ovaj iznos predstavlja?
Da imate taj novac, što biste si priuštili, kakve doživljaje?

Da biste manifestirali ljubav metodom 888, slijedite iste korake. Zamislite osobu, vizualizirajte kakva energija je okružuje, kakvo je njeno srce, kako bi izgledao vaš prvi sastanak. Budite detaljni, zamislite kako se tijekom susreta osjećate, što ste obukli, o čemu pričate, osvijestite leptiriće u stomaku... Zatim kreirajte svoje pozitivne afirmacije za ljubav, zapišite je na papir osam puta, i ponavljajte tehniku 8 dana.