Tjedni horoskop od 3. do 9. srpnja!

OVAN
Tjedan koji dolazi bit će za vas puno lakši nego prethodni. Opušteniji ste i imate manje unutarnjih briga. Sve ćete napraviti po planu i bit ćete zadovoljni na svim poljima u životu.

BIK
Dobro raspoloženi ćete zakoračiti u novi tjedan koji pred vas donosi nove izazove. Ipak, život bez izazova bio bi jednoličan i dosadan, a vi ćete ponovno pokazati da možete sve što naumite. Savjet: potrudite se biti dovoljno fizički aktivni!

BLIZANCI
Ljubav i dobri odnosi ono su što vas pokreće, a tijekom idućega tjedna poradit ćete na poboljšanju nekih odnosa s drugima. Iskrenom komunikacijom lakše ćete shvatiti gdje ste ranije griješili i što ste mogli napraviti još bolje.

RAK
Slobodni rakovi uživat će u pažnju osobe suprotnoga spola, a moguće je i da će upoznati srodnu dušu. Tijekom tjedna su također mogući izvanredni poslovni sastanci, a vaša će pomoć biti još potrebnija novim kolegama.

LAV
Bit ćete fokusirani na osobni razvoj – više ćete čitati, uživati u vlastitom društvu i razmišljanju o unaprjeđenju karijere.

DJEVICA
Moguće je da će vas neki odnos početi sve više i više mučiti jer dolazi vrijeme kada bi ta osoba trebala pokazati koliko joj značite. Nemojte si ništa predbacivati i mislite na sebe i svoj unutarnji mir.

VAGA
Vaše će raspoloženje biti prevrtljivo jer imate puno obaveza koje morate uskoro dovršiti. Budite organizirani i uporni jer ćete samo tako uspjeti napraviti sve što ste si zacrtali.

ŠKORPION
Iznenadit će vas neočekivani susret s prijateljem iz djetinjstva ili čak bivšim kolegom – iznenadit ćete se kada u priči shvatite koliko ste napredovali u kratkom periodu. Poslovne obaveze izvršit ćete bez problema, a moguć je razgovor s poslodavcem oko napretka u karijeri.

STRIJELAC
Bit ćete nešto emotivniji nego inače pa ćete puno vremena provoditi razmišljajući o nekim sitnim greškama iz prošlosti. One su dio života svih nas i ne dajte da vas sputavaju u uživanju u trenutnom životu!

JARAC
U mislima su vam samo more i sunce. Uskoro kreće vaš godišnji odmor pa ćete biti dobro raspoloženi što će primijetiti svi oko vas. Zračit ćete pozitivnom energijom!

VODENJAK

Produbit ćete odnose s nekim prijateljima i to će vas posebno razveseliti. Uživat ćete u boravku u prirodi i šetnjama, a mogući su i izleti van grada tijekom radnoga dijela tjedna. 

RIBA

Ovaj ćete tjedan uglavnom provesti planirajući važne događaje vaših bliskih osoba. Do izražaja će doći vaša susretljivost, organiziranost i kreativnost.