Mjesečni horoskop za srpanj 2023. godine!

OVAN
Pred Ovnovima je mirniji mjesec, nakon intenzivnog perioda na polju privatnog života pruža vam se prilika da se odmorite i posvetite vrijeme sebi. Pokušajte ostati u balansu, nemojte se povući u samoću, nego ostanite okruženi voljenim ljudima. Dozvolite voljenima da pokrenu pozitivnu energiju u vama i da vam budu podrška dok odmarate i prikupljate energiju za nove poslovne i privatne ciljeve. Generalno gledano, na polju ljubavi srpanj vam ne donosi velike promjene.

Sjajna je prilika za razmišljanje o novim poslovnim pothvatima koje možete pokrenuti na samom početku mjeseca. Nemojte sumnjati u sebe, napravite detaljan plan koji će vas voditi do uspjeha. Ovog puta želite pokazati svijetu svoj pun potencijal u drugom dijelu godine, zato srpanj iskoristite za stvaranje konkretnog plana - nećete se pokajati. Očekuje vas financijski dobitak na samom početku mjeseca koji će vam pružiti određenu dozu sigurnosti.

Pripazite na prehranu!

BIK
Ljetni mjeseci u vama bude želju za odmorom, uživanjem u hrani i kvalitetnom snu. Ako možete iskoristite drugu polovinu srpnja za odmor, ali nemojte ući u destruktivni krug prepuštanja svakodnevnim zadovoljstvima tako da u potpunosti izgubite želju za radom. Usmjerite pažnju na kućne poslovne, na potrebe i želje partnera i budite korisni svojoj obitelji. Pred slobodnim Bikovima je zanimljiva, ali kratka romansa.

Bikovi koji planiraju odlazak u inozemstvo imaju priliku riješiti administrativne probleme. Ostanite pri svojim odlukama, nemojte se dvoumiti jer je pred vama zaista dobar poslovni period. Ljudi koji se bave kreativnim poslom mogu napredovati tijekom srpnja, ostvariti nove poslovne poduhvate i zaraditi veću količinu novca na koju uopće nisu računali.

Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje.

BLIZANCI
Pred Blizancima je inspirativan mjesec, razbijate melankoliju i želite uživati u druženjima s prijateljima. Budite inicijator različitih događaja, potaknite drage ljude da izađu iz zone komfora i da se zabave. Ako planirate odmor s partnerom sama sredina mjeseca je idealna, imate podršku zvijezda. Slobodnim Blizancima može se javiti osoba iz prošlosti, razmislite ima li ovaj odnos perspektivu. 

Lagano se fokus pomiče s posla na privatni život, ali mnogi Blizanci će u prvoj polovini srpnja potpisati važne poslovne ugovore. Ovakve promjene donose vam olakšanje, možete se opustiti i posvetiti privatnom životu. Ustrajnost se isplatila! Nemojte trošiti velike količine novca, pokušajte ostati racionalni jer nije najbolji trenutak za rizik.

Nema većih promjena na zdravstvenom planu.

RAK
Rakovi uživaju u ljetu, rođendanu i trude se ostati pozitivni. Na vama je da vidite pozitivnu stranu solo života, uživajte maksimalno. Ljude koji su u vezi očekuju manji izazovi na polju komunikacije, morate saslušati partnera i stvoriti kompromis. U suprotnom, srpanj će biti prožet negativnom energijom u kući što vam nikako ne odgovara.

Trenutno nije fokus na poslovnim aktivnostima, srpanj ne donosi velike promjene na poslovnom planu. Očekuju vas standardne obaveze koje vas neće pretjerano opterećivati. Potrudite se biti dostupni ako netko od kolega zatraži vašu pomoć ili vaše mišljenje u vezi delikatnih poslovnih problema. Pružite radnom okruženju adekvatnu podršku i ohrabrenje! Očekuje vas stabilna financijska situacija.

Osjetljiv vam je donji dio leđa; vježbe istezanja koristile bi vam u ovom periodu.

LAV
Prva polovina srpnja donosi u život slobodnih Lavova ekstrovertnu osobu koja uživa u putovanjima i ostavlja dobar utisak gdje god da se pojavi. Pitanje je jeste li vi spremni na vezu, ljetnu avanturu ili neobavezno druženje - sami postavite jasne granice. Lavove u vezi i braku očekuje stabilna energija, nema većih promjena, a i zadovoljni ste svakodnevicom koju vodite.

Potreban vam je odmor, prva polovina godine bila je izuzetno intenzivna. Pokušajte organizirati važne poslovne sastanke u prvoj polovini mjeseca kako bi se kasnije opustili i uživali. Generalno gledano očekuje vas pozitivan mjesec na financijskom i poslovnom planu, nema većih promjena koje bi od vas tražile dodatna ulaganja energije, ali i novca ako vodite privatne projekte.

Očekuje vas dobro zdravstveno stanje.

DJEVICA
U oblasti ljubavi, srpanj će donijeti neke zanimljive izazove. Ako ste u vezi, moguće su manje tenzije ili nesporazumi s partnerom. Važno je da komunicirate otvoreno i iskreno kako biste riješili probleme. Slobodne Djevice uživat će u susretima i privlačnosti prema nekoj osobi iz njihovog okruženja. Budite otvoreni za nova poznanstva i dozvolite si romantično iskustvo. Ako želite započeti odnos otvoreno porazgovarajte u drugoj polovini srpnja s osobom koja vam se svidjela.

U financijskom segmentu, srpanj će biti povoljan za Djevice. Možete očekivati povećanje prihoda ili mogućnost zaraditi dodatni novac kroz nove projekte ili poslovne suradnje. Međutim, budite oprezni s troškovima i pažljivo planirajte svoje budžete. Savjetujemo vam da napravite neki dugoročni financijski plan i da štedite kako biste se osigurali za budućnost.

Zdravstveno stanje bit će zadovoljavajuće.

VAGA
Srpanj će donijeti stabilnost i harmoniju u ljubavi. Ako ste u vezi, vaš odnos s partnerom će biti snažan i pun ljubavi. Oboje ćete se truditi i podržavati u svim situacijama. Slobodne Vage mogu očekivati romantične susrete i mogućnost da uplove u novu ljubavnu vezu. Budite otvoreni i iskoristite ove prilike za emotivno ispunjenje.

Ovo je dobar period za pregovore o povišici ili novim poslovnim projektima koji mogu donijeti veći prihod. Međutim, budite oprezni s troškovima i pažljivo planirajte svoje financije. Budite svjesni važnosti štednje i dugoročnog financijskog planiranja. Generalno gledano vama je 2023. godina naklonjena kada su poslovni uspjesi u pitanju, a samim time i srpanj može biti krajnje produktivan.

Stres i napetost mogu uticati na vaše emocionalno i fizičko stanje. Važno je da se posvetite sebi i svojoj dobrobiti!

ŠKORPION
U vezi ljubavi, srpanj će donijeti dublje emotivne veze i intenzivne promjene za Škorpione. Ako ste u vezi, može se javiti potreba za dubljim povezivanjem s partnerom. Otvorena komunikacija će biti ključna kako biste riješili eventualne nesporazume ili tenzije. Slobodni Škorpioni mogu očekivati snažnu privlačnost prema nekoj osobi iz njihovog okruženja. Budite otvoreni za ljubav i spremni prepustiti se novim iskustvima.

U sferi posla, srpanj će biti vrlo produktivan za Škorpione. Bit ćete motivirani i fokusirani na postizanje svojih ciljeva. Vaše sposobnosti će biti primijećene i cijenjene od strane kolega i nadređenih. Ovo je dobar period za preuzimanje odgovornosti, iniciranje novih projekata i donošenje važnih odluka. Budite strateški i koristite svoju intuiciju kako biste ostvarili uspjeh.

Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje.

STRIJELAC
Pred vama je intenzivan i zanimljiv mjesec, prepustite se svom avanturističkom duhu. Strijelčevi koji su slobodni uživat će u novim poznanstvima i imat će priliku upoznati kreativne ljude koji će u vama potaknuti pozitivnu energiju. Zauzete pripadnike znaka očekuje stabilan mjesec na ljubavnom planu, uživate u stvaranju planova i ciljeva za naredni period koji će ojačati vašu vezu ili brak. Samo naprijed!

Srpanj je rezerviran za uživanje i sklanjanje fokusa s poslovnih obaveza. Ako je vaš posao vezan za inozemstvo očekuje vas zanimljiv susret i prilika za potpisivanje novih poslovnih ugovora u drugoj polovini mjeseca. Ulažite novac pametno, ostanite nekoliko koraka ispred poslovnih suradnika. Pokažite se u najboljem mogućem svijetlu prilikom poslovnih sastanaka, vodite komunikaciju hrabro.

Nema većih promjena na zdravstvenom planu.

JARAC
Jarčevi su pod utjecajem Saturna koji se vratio u njihovo sazviježđe da ih podsjeti na stare životne lekcije. Nemojte ponavljati greške iz prošlosti i ulaziti u odnos s osobom koja je zauzeta. Jarčevi u vezi i braku mogu imati manje nesuglasice s partnerom, imate dojam da vas partner ne poštuje i da ne želi čuti vaše želje – važno je da smireno popričate i dođete do kompromisa.

Jarčeve na poslovnom planu tijekom ljeta ne očekuju značajne promjene. Srpanj prolazi u standardnoj radnoj atmosferi, na određenom nivou vam odgovara rutina jer se napokon možete posvetiti sebi i privatnom životu. Predlažemo vam da završite s važnim poslovnim zadacima u prvoj polovini mjeseca. Ostanite otvoreni za nove poslovne pothvate, vaši poslovni suradnici mogu vam ponuditi dodatan honorarni angažman.

Zdravlje vam nije narušeno.

VODENJAK
Savjet za ovaj mjesec je da se fokusirate na ravnotežu između svojih potreba i potreba drugih ljudi. Nemojte se opterećivati svakodnevicom, razmislite o tome što vam donosi dugoročnu korist i kakvo vam ponašanje olakšava život i pruža mir na duže staze. Ostanite otvoreni u komunikaciji i spremni čuti mišljenje sa suprotne strane. Slobodne Vodenjake ne očekuju velike promjene tijekom srpnja.

U sferi posla, srpanj će biti vrlo inspirativan i donijeti vam nove mogućnosti za razvoj. Vaše ideje će biti cijenjene i podržane od strane kolega i nadređenih. Ovo je dobar period za inovacije i eksperimentiranje s novim pristupima. Pripazite na detalje i budite organizirani kako biste ostvarili željene rezultate. Suradnja s timom će biti ključna za uspjeh pa se potrudite da održite dobre odnose.

Osjećate se dobro.

RIBE
Srpanj će biti vrlo važan i romantičan za Ribe. Ako ste u vezi, očekujte snažne emocionalne trenutke i povezivanje s partnerom na dubljem nivou. Budite iskreni u izražavanju svojih osjećaja i budite spremni saslušati partnera. Slobodne Ribe mogu očekivati veliku privlačnost prema nekoj osobi koja će se pojaviti u njihovom životu. Budite otvoreni za ljubav i pružite sebi priliku za emotivno ispunjenje.

Vaše kreativne sposobnosti bit će na vrhuncu pa iskoristite ovaj period da izrazite svoju umjetničku stranu. Budite otvoreni za suradnju s kolegama i razmjenjujte ideje. Ovo je dobar period za započinjanje novih projekata i iskorištavanje prilika koje vam se pružaju. Imajte povjerenja u svoje talente i slijedite svoje strasti.

Budite svjesni svojih emocionalnih potreba i pronađite aktivnosti koje vam pomažu da se oslobodite stresa.

Izvor: Stil