Mjesečni kineski horoskop za srpanj 2023. godine - ako ne znate koji ste znak, provjerite OVDJE.

Štakor – Trebali biste obratiti pažnju na svoje zdravlje, prehranu i dnevnu rutinu. Ako imate kroničnu bolest, posjetite liječnika na vrijeme. Čuvajte se gužvi i prometnih nezgoda. Na poslovnom planu pažljivo pregovarajte o uvjetima suradnje kako biste izbjegli rizik od prevare.

Bivol - Dolazi vam stabilan i miran mjesec. Karijera će se razvijati te će vam osigurati stabilan prihod. Dobar je mjesec i za one koji svoju ljubav još nisu upoznali. Međutim, da bi sve imalo sretan kraj, nemojte očajavati ako vam izabranik ne otvori svoje srce odmah.

Tigar - Tigrovi trebaju biti oprezni pri izboru poslovnog partnera. Najuspješnija će biti suradnja s onima koji dijele vaše životne principe i vrijednosti. Poslovna ulaganja će se isplatiti, ali ne onako brzo kako biste željeli. Vaša usredotočenost na posao može zakomplicirati odnose s partnerom.

Zec - Vaša pažnja će biti prikovana za one projekte koji zahtijevaju brzi završetak. Sada nije vrijeme da započinjete nešto novo. Pokušajte ne propuštati važne obiteljske događaje i ne izbjegavajte komunikaciju s najmilijima, bez obzira koliko ste zauzeti poslom.

Zmaj - Početkom mjeseca vaša se karijera neće razvijati onako kako biste željeli. Ovo vas može demotivirati, ali ako cijenite svoje mjesto, važno je da ne izgubite optimizam i da nastavite put prema svom cilju iskreno i s ljubavlju. Ako je moguće, zatražite kratak odmor. Za sve ostale dijelove života mjesec će biti prilično uspješan.

Zmija - Generalno, srpanj će biti dobar mjesec. Vaši ciljevi u karijeri bit će ostvarivi. Promocija će utjecati na povećanje prihoda. Međutim, bolje je da privremeno napustite ideju o honorarnom prihodu, sada će vam to donijeti samo nevolje. Vaša privlačnost će privući različite muškarce, slobodno idite na sastanke, ali nemojte biti previše izbirljivi.

Konj - Uskoro dolazi dobar mjesec. Vaš će se posao pokrenuti uz pomoć utjecajnih ljudi. U potpunosti ćete moći pokazati svoje talente i steći javno priznanje. Vaša popularnost će vam donijeti dobar prihod. Budite spremni na mnoga mala, ali ugodna iznenađenja.

Koza - Imate puno posla ovog mjeseca. Ovo će donijeti dobre rezultate, ali će vas iscrpiti. Pokušajte održati ravnotežu između posla i slobodnog vremena. Ovo je važno ne samo da biste održali zdravlje, već i da ne biste pregorjeli i izgubili zanimanje za svoj posao. Ne zaboravite obratiti pažnju na svoju voljenu osobu, inače može pomisliti da ste ga prestali voljeti.

Majmun - U srpnju ćete se suočiti s problemima na poslu koji će vas držati na nogama. Vaša iskustva će utjecati i na poboljšanje vašeg financijskog stanja. Dajte prednost jednostavnom životu, bez ukrasa i bezobzirnog trošenja, inače biste svejedno mogli upasti u dugove. Unatoč tome, vaš osobni život pun je harmonije i podrške voljene osobe.

Pijetao - Ovaj mjesec će biti dobar za vas. Dobit ćete nekoliko prilika za razvoj karijere odjednom. Nadređeni će cijeniti vašu inicijativu. Ovo će vam dati priliku da vjerujete u sebe i ostvarite dobar prihod. Romantične veze će se razvijati harmonično. Dolazi dobar trenutak za nova poznanstva, kako osobna, tako i poslovna.

Pas - Vanjske okolnosti mogu ometati vaše poslovne planove, zbog čega bi vam se prihodi mogli smanjiti. Zdravlje će biti dobro, a neke tegobe bi mogle uskoro nestati. Vaš privatni život je u balansu.

Svinja – Vaša karijera ide u dobrom smjeru, lako se nosite sa zadacima, brzo pronalazite zajednički jezik i s kolegama i s obitelji. Vaše će zdravlje također biti stabilno.

Izvor: sensa.mondo.rs