Tjedni horoskop od 24. do 30. srpnja 2023.!

Ovan
Osjetit ćete veću strast i uzbuđenje u ljubavnom životu. Vaša otvorenost i iskrenost privlačit će druge ljude. Ako ste u vezi, komunikacija s partnerom bit će ključna za jačanje veze. Ovaj tjedan donosi mogućnost napretka u karijeri. Vaša energija i predanost poslu mogu vas potaknuti da preuzmete odgovornost.

Bik
Vaša pouzdanost i ustrajnost omogućit će vam da se suočite s izazovima s lakoćom. Bit ćete vrlo fokusirani i produktivni, što će vam omogućiti da postignete zapažene rezultate. Kolege će cijeniti vašu marljivost i pouzdanost.

Blizanci
Vaša sposobnost brzog prilagođavanja može vam pomoći u rješavanju izazova. Budite iskreni i otvoreni prema partneru. Razgovarajte o svojim osjećajima i potrebama kako biste osnažili vezu. Ako ste slobodni, mogli biste susreti zanimljivu osobu.

Rak
Vaša intuicija će biti posebno jaka ovaj tjedan. Slušajte svoje unutarnje glasove i povucite se na trenutke kako biste razmislili o svojim ciljevima. Budite pažljivi u komunikaciji s drugima kako biste izbjegli nesporazume.

Lav
Istaknite svoje talente i vještine kako biste privukli pozornost na poslu ili u društvenim krugovima. Budite oprezni s impulzivnim odlukama jer se mogu pojaviti neočekivani izazovi. Otvorite se za suradnju s drugima i pokažite suosjećanje prema njihovim potrebama.

Djevica
Ovaj tjedan fokusirajte se na organizaciju i detalje. Vaša analitičnost i marljivost doći će do izražaja u poslovnim situacijama, a to će vam donijeti priznanja. Uživajte u druženju s prijateljima koje niste dugo vidjeli.

Vaga
Izrazite svoje osjećaje partneru, ali budite spremni saslušati što druga strana ima za reći. Povedite računa o svom zdravlju i pronađite vrijeme za opuštanje.

Škorpion
Osjetit ćete potrebu za transformacijom i istraživanjem skrivenih aspekata svog života. Budite pažljivi u komunikaciji te izbjegavajte sukobe s drugima. Financijska situacija može zahtijevati više pažnje i planiranja.

Strijelac
Ovaj tjedan osjetit ćete povećanu želju za avanturama i istraživanjem. Vaša otvorenost i optimizam mogu vam donijeti nove prilike, posebno u području putovanja, obrazovanja ili širenju društvenih krugova.

Jarac
Ovaj tjedan bit ćete fokusirani na svoje ciljeve i ambicije. Vaša upornost i disciplina dovest će vas korak bliže ostvarenju željenih rezultata na poslu i u životu. Budite spremni preuzeti odgovornost za svoje postupke i donijeti važne odluke. Komunikacija s drugima može biti ključna za postizanje suradnje i potpore.

Vodenjak
Ovaj tjedan naglasak će biti na vašoj originalnosti i nekonvencionalnosti. Kreativnost i inovativnost mogu vas istaknuti u društvu ili na poslu. Budite hrabri u izražavanju svojih ideja i stavova, ali budite spremni saslušati i druge perspektive.

Ribe
Ovaj tjedan bit ćete skloni intenzivnijim emocionalnim iskustvima. Vaša empatija i suosjećanje mogu vas povezati s drugima na dubljoj razini. Izbjegavajte donošenje važnih odluka impulzivno, već se oslonite na svoju intuiciju.