Tjedna tarot terapija od 21. do 28. kolovoza 2023. s anđeoskim životinjama za svaki horoskopski znak

OVAN
Nedavna prošlost: Netko se zabavlja promatrajući vas, a kako uloge mogu biti zamijenjene, možda se vi zabavljate promatrajući nekog. S jedne strane imamo fer ponašanje, a pored toga i jednu sasvim korektnu ponudu. Ponuda se nalazi tik do vas, vidite ju, ali ne prihvaćate. Okidač predstavljaju ranije okolnosti u kojima je netko bio izložen konkurenciji. Netko je nekog definitivno napravio ljubomornim i postoji „zabava“ koja je svima na kraju prisjela. Zabava može biti i lajk, odlazak na kavu, tajni sastanak, trač, glasina. U konačnici ukupan dojam su mrvice sa stola i podcjenjivanje druge strane.
Osjeća se teret tjedna, mjeseca, možda čak i perioda. Podrška je definitivno izostala ranije, ali to tek sad dolazi do izražaja. Propust je tada izgledao XS, a sad je XXXL; tako je vrijeme utjecalo na omašku. Dok ste promatrali i analizirali, zaljubili ste se.
U najavi: Kao da je vaša rutina podijeljena u ladice. U jednoj, život ide jer ide. U drugoj, sve biste drugačije i ništa ne bi bilo kako sada jest. U trećoj ladici imamo nimalo korektno, nimalo fer ponašanje s kojim isto ne znate što biste. Ladice možete zatvoriti i taj ladičar ne morate vući za sobom po gradu pa naoko i vaš život trenutno se doima skladno. Nasamo, privatno, znate da je moglo i bolje. Do kontakta i sastanka definitivno dolazi. Prekid no contact faze. Ipak, i dalje vas sve boli, a naročito je prepreka što se previše toga izdešavalo.
Potencijalni ishod: Jedna strana ne namjerava više investirati svoje vrijeme, trud, novac iako do komunikacije dolazi. Znate kako se kaže, dani su dugi, ali su godine kratke. Jedna strana cijeni vrijeme i novac više od ljubavnog impulsa. Ne bih isključila da ste „par iz snova“, lijepo se prepoznajete, ugađate, ali i fino si kopate po ranama i znate tko je gdje i koliko slab.
Povrede od ranije predstavljaju nepremostivu prepreku. Jedan veliki NE dolazi nakon jasnoće i rasprave. Ovo je jedan zanimljiv closure gdje će se jedna strana okrznuti o ideju povratka. Netko se počeo voljeti i ne može trenutno voljeti još nekog tko nije na istoj frekvenciji.
Vaša anđeoska životinja narednog perioda je konj. Volite druge, brinite o njima, ali pustite ih da budu slobodni. Između konja i čovjeka postoji snažna veza. Konji su veliki iscjelitelji i vrlo se lako zbližavaju s djecom. Ovo je poziv da poštujete sebe i postavite zdrave granice. Konji imaju ugovor u kojem služe čovječanstvu, a zauzvrat mi se slažemo da ih njegujemo, brinemo o njima i dajemo mi slobodu.

BIK
Nedavna prošlost: Imamo tri energije koje se nalaze oko vas. Četvrta energija je vaša, pojavljujete se kao Pustinjak, nezainteresirani za okolnosti, zasićeni svime i žudite za osamom i novim spoznajama. Jedna je energija nova, druga je stara (iz prošlosti) i imamo nekog tko je nešto ponudio, ali niste reagirali. Uglavnom, samujete. Niste usamljeni, nije „sezona kiselih krastavaca“, ali nemate kapaciteta za ljubavne drame. Ovo se može odnositi i na posao, ali naravno glavni fokus ovog otvaranja je ljubav.
Jedna od ovih energija stavila vas je na hladno, ne bih isključila i da ste završili u popularnoj sobi za čekanje. Očito ste bili dobrog vladanja pa pomilovanje dolazi nešto ranije. Prvo nas stave u sobu za čekanje, a ako iskreiramo dramu, čekanje se transformira u kaznu.
U najavi: Obično dok čekamo to je neka vrsta testa, ali nekad nam se i svidi boravak u izolaciji. To se dragi Bikovi dogodilo upravo vama. Uglavnom, ponuda vašeg tamničara stiže, ali nećete biti zainteresirani. Razlog? Jednostavno vam je lijepo i ugodno pustinjačiti i hermitirati do daljnjeg. Svidjelo vam se. Izolacija nekad zamiriše na slobodu, naročito duhovnu. Trenutno ne vidim tko dalje ulazi u igru, ali netko ulazi. U međuvremenu od ukupno tri energije ovu koja vas je smjestila u fazu čekanja, ignorirate. Krenut ćete se zabavljati s dvije, najmanje. Bit će zabave, tuluma, seksa.
Potencijalni ishod: Sve tri energije i dalje su nejasne. Mnogo toga je neizgovoreno. Nitko nije opazio koliko vama zapravo i nije stalo. Ulazi vaša nova simpatija. Moguće da se radi o vodenom znaku. S obzirom na to da vam soba za čekanje dobro stoji, uz novu energiju (četvrtu) ranije tri kreću s ponudama. Svi dobivaju odbijenicu. S time će se teško nositi i možete očekivati beskrajne „zašto me ne želiš“ rasprave. Ovaj pak „novi“ ide na sve ili ništa te misli ozbiljno.
Financije će izgledati izvrsno, baš kao i vi. Dobro izgledate, fino mirišete, kvalitetno se brinete o sebi. Nekad je teško utvrditi tko je koga iskoristio, naročito u seksu, ali ovdje je jasno kao dan da ste totalno profitirali. Imat ćete prilika i ostavit ćete mnoge tugice jer morate izabrati jednog. A to je netko posve nov. Ta se osoba tek mora ukazati, usudila bih se reći kako zasad nije u vašim krugovima.
Vaša anđeoska životinja je zamorac. Ovaj je kućni ljubimac pozvan da iscjeljuje ljude, a zato što je sićušan i ranjiv, prihvaćamo njihovu ljubav. Ovo maleno stvorenje ima misiju dati ljubav i primiti ljubav. Opustite se i FYI: ljubav dolazi.

BLIZANCI
Nedavna prošlost: Doslovno blagoslov od karata. Vi ili oni imate posla s nekakvom divljakušom. „Djevojko, jesu li tebe odgojili vukovi“, reklo bi se. Netko se ne da pripitomiti i zatočiti.
Imamo s druge strane zreli pristup, ne čekanje da budeš spašen, rad na sebi, ranama, životu i okolnostima. Ovo je netko tko je odrastao. Nakon healinga odlučili su istupiti. Ako su i bili nepošteni, mijenjaju pristup. A ako vas je i bilo troje u vezi, sad vas je dvoje. Jedan je veliki ciklus iza vas. Ako ste i bili nezadovoljni, to više niste. Međutim, nešto i dalje ne ide naprijed.
U najavi: Iako zvuči paradoksalno, situacija ne ide naprijed, ali je prihvatljiva. Slavlje, telefoniranje, susreti, pomirenje. Zasad ne možemo dosegnuti više od površne zabave. Nisu nepošteni, ali nisu sigurni žele li ulagati u ovo. Ne traže ništa novo, ali ne otkrivaju svoje pravo lice. Nemate konkurenciju, ali niste izabrani. Ovo su one situacije gdje niste u sobi za čekanje, ali nema ponude.
Potencijalni ishod: Ako vam se ne žuri, malo pričekajte. Sebi su dosta važni, sebi su dosta bitni. Vama s druge strane kreće materijalni uspon. Ne žele da odete, ali vas ne žele niti prihvatiti. Ne žele se truditi, trebaju vremena. Uloge mogu biti zamijenjene, možda vi niste sigurni.
Zasad im se ne da njegovati ovo između vas. Podignuli su zidove oko sebe. Nekad se nešto dugo razvija, nekad su neke energije ekstremno spore, dajte vremena vremenu.
Za vas smo izvukli anđeosku životinju – vodenu kornjaču. Na pomolu je obilje i bogatstvo. Imajte vjere kao što kornjača vjeruje Kreaciji nakon što polegne jaja i prepusti svoje mlade da se Svijet pobrine za njih. Ako možete potaknuti proces da vode oko vas budu čiste – učinite to. Na pomolu je nagrada. Ima dovoljno za svih, stoga se možete opustiti. Vodene kornjače zajedno s delfinima sačinjavaju vojsku koja podiže vodenu frekvenciju. Ova životinja sugerira kako netko možda štiti nešto svoje, umjesto da prepusti prirodnom tijeku; kao što to čine vodene kornjače.

RAK
Nedavna prošlost: Mirnije spavate. Ostale energije pokazuju mi da su dvije ženske i jedna muška. Na sve to imamo prikvačeno tuge i patnje, ali prihvaćate scenarij. Moguće da promatrate kako je život prolazan, svi smo smrtni i umiremo. Moguće i da razmatrate koliko bliskih osoba više nema. Može biti i povezano s kućnim ljubimcima, promatrate kako se tiho gase. Postoji zabrinutost, no ona nije niti ljubavna, a niti poslovna – više stvar egzistencijalne krize ili krize identiteta. Na financije možete utjecati i one izgledaju stabilno. Izazov predstavlja muška energija, ovdje više nemate kontrolu.
U najavi: Ono što promatrate, to i prihvaćate. Niste više toliko nervozni ili obeshrabreni. Morate donijeti nepopularnu odluku vezano za obitelj, dom, posao. Nemojte se vezati za zauvijek ili koncept vječnosti, nemojte se čak vezivati ni za netradicionalni kraj. Nemojte da vam jedina uspomena na nešto bude posljednja minuta kada je završilo.
Potencijalni ishod: Pozvani ste donijeti ispravnu odluku, a nećete moći izbjeći katastrofu koja će u konačnici raščistiti zrak. Nitko ne voli Tornjeve, ali poslije se situacija itekako posloži. Na kraju krajeva, uvidimo da je taj krah bio nužan.
Novi izbori, odluke i opcije. Nova udvaranja u najavi. Imam osjećaj kao da kroz dan prolazite kao da je matrica: ulazite iz scenarija u scenarij, zatrpani ste obavezama i imate mnogo zadataka. Ništa oko vas nije u harmoniji i ništa se nije urotilo da vam ide u prilog – ipak, još čekanja donosi nove taktike i uspjeh. Novi nepopularni izbori donose obilje i uspjeh. Svakako ćete putem nekoga odbiti. Čuvajte se naglih pokreta i povreda.
Ako očekujete rasplet događaja, to će se definitivno manifestirati.
Izvukli smo dvije anđeoske životinje, pandu i šišmiša. Panda sugerira da ostanete uravnoteženi u svojoj suštini. Pande su veliki iscjelitelji. Mužjaci su snažni i moćni, a ženke majčinski nastrojene. Male pande izrazito su sićušne, bezdlake, slijepe, bespomoćne i ružičaste, a to predstavlja veliki test za mamu pandu koja mora dokazati svoj zaštitnički impuls i podignuti mladunče. Izloženost i ranjivost bebe pande razvija majčinsku energiju odrasle pande. S druge strane, šišmiš vas poziva da iluziju zamijenite istinom. Nadalje, bitan ste dio zajednice i hranidbenog lanca. Fokusirajte se na komunikaciju koja emitira ljubav i mudrost. Ojačat će vaše intuitivne i telepatske sposobnosti.

LAV
Nedavna prošlost: Iza vas je mnogo drame. Susreli ste se i s rezovima u obitelji, ali i inače. Ne bih rekla da ste nesretni, mnogo novih početaka stavili ste na čekanje. Prezaposleni ste i jedva stižete odlučiti što je prioritet. Moguće je i da se ponašate nimalo fer jer je teško odraditi sve što morate odraditi, a dan traje samo 24 sata. Na nekom vas polju izdaje hrabrost, nemate integriteta, ali zaključujete kako ovo vaše ponašanje ili stav nije konačna destinacija. Ne bih rekla da ste u ljubavnoj idili, svoje ste srce zaključali. Nešto novo dolazi, na putu je.
U najavi: Simpatizirate ponudu koja je tek u povojima, još ne vidimo puni potencijal. Ponuda je poštena, vi to želite. Ipak, imamo povratak povratnika koji će vas baciti u osamu i bit ćete tužni jer je njihov prvi korak glup. To će vas potaknuti da budete bezobrazni i podmukli, te ponudu odbijate. Očekujte duge poruke i veliku svađu s primjesom drame.
Potencijalni ishod: Druga energija nije sposobna ovo utjerati u neku smislenu dinamiku. Ne podudarate se. Ono što vam stoji u budućnosti, sad se tek nazire. Ta osoba još nije prisutna u vašem životu; zasad se morate gnjaviti s nečim starim iz prošlosti i to vas užasno nervira. Postoji mnogo premišljanja i situacija zahtijeva strpljenje. Ponudu zasad ne vidite, način razbijanja leda bit će nepopularan, pomalo starinski, kao da se radi o staroj školi. I vi ćete dobiti pomilovanje radi dobrog vladanja u čekaonici.
Postoji prekid koji morate odraditi, upravo ćete prolaziti kroz to. Čim premostite taj karmički dug, nova energija ulazi u priču. Dok ne razriješite staru sagu ne možete započeti novi ciklus. Kako ćete razriješiti nešto s nekim koga ne želite? Taj dio ni meni nije jasan, ali moguće da ćete ići linijom manjeg otpora, doslovno nizvodno.
Vi ste na „ne, ne, ne“ dok su oni pod „da, da, da“. Osoba iz prošlosti dolazi, velika gnjavaža u potencijalnom ishodu, zakasnili su, ali morate donijeti novu odluku, nov sud, znati bolje, odlučiti bolje i to će vas osloboditi na dugi rok.
Vaš anđeoski kukac je leptir. Budite spremni na transformaciju, ali mudro. Leptiri su anđeoski glasnici. Kad ugledate leptira, to je kao da ste ugledali auru anđela. Leptiri prolaze kroz nevjerojatnu metamorfozu. Postoji čitav proces u kojem mala gusjenica treba vremena da raširi svoja krila. Ovaj vas spirit želi potaknuti na istinsku transformaciju. Nemojte požurivati ovo. Promjena je neizbježna i uzmite si vremena i prostora prije nego i sami raširite svoja krila. Dok iščekujete, budite mirni i opušteni. Neka svi zapaze vašu unutarnju ljepotu.

DJEVICA
Nedavna prošlost: Imate posla s nekim tko baš i nije neki manifestator. Ipak, imate uzbudljiva obiteljska zbivanja: zaruke, krstitke, vjenčanje. Lijepe obiteljske okolnosti, može biti i da ste ponosni na dijete koje je upisalo ili završilo fakultet. Netko bi se rado družio s vama, ali niste raspoloženi. Dapače, sama inicijacija druženja vas nervira. Podsjeća me na situaciju kad uđe muha u prostor i onda leti i zuji za nama kao da bi se družila i doslovno nas prati iz sobe u sobu. Meni se to obično dogodi kad sam najnervoznija, upravo tada druželjubiva muha uleti kroz prozor.
Čekanja ima, kao i pauze, ali s tom osobom nema druženja. Nije nemoguće da promatrate kako su svi oko vas sretni i pitate se zašto i vama nije lijepo kao njima? Razmatrate pozicije emocionalne nedostupnosti. Jeste li vi odrezani ili je druga strana u procesu?
U najavi: Imate dvije ponude. Ne zna se koja je ponuda bolja. Jedna donosi komunikaciju, autoritet, stvarno su od časti, riječi, integriteta. Vaš je stav „ne bih baš“. Druga energija živi obilje, stabilni su, ali niste zainteresirani.
Obilje vas hoće. Predviđam profesionalni uspon i promaknuće te značajan novčani priljev. Vi pak sada napokon znate koga želite, to je netko iz prošlosti, ali nisu se pojavili, barem ne toliko da ih zapazim u kartama više no energetski. No zapaženi su iz neke vaše pozicije u kojoj ste se pritajili i to je sasvim dovoljno. Sada jasnije vidite sve. Sad znate što osjećate. Napokon vas je pogodilo.
Potencijalni ishod: Zasad niste usred transformacije koja je prijeko potrebna i doziva vas. Povlačenje ometaju ranije spomenute dvije energije koje vas žele privući i osvojiti. Niste raspoloženi.
Kako ste u situaciji biranja između više osoba, skloniji ste energiji koju niste preboljeli. Oni vam se ne nadaju, ali ta je indolencija pravedna, naročito ako imate namjeru dokazati se. Imate prostora objasniti kako se osjećate. Možete napraviti prvi korak. Imate konkurenciju koja je brza i neustrašiva. Ako budete nastupali tromo, zakasnit ćete. Njihov uspjeh nije došao preko noći pa je ukupan dojam ako dosad niste bili prisutni, ne možete upasti iz vedra neba. Ovo će uspjeti 50:50. Slijedi neobično buđenje usred babljeg ljeta.
Vaše anđeoske životinje su čak dvije. Jelen i vuk.
Vezano za jelena, odmah možemo razmotriti ime Jelena, a vezano za vuka, Vuk može biti ime, ali i prezime tako da slobodno prihvatite ono što rezonira. Jelen vam želi reći da vjerujete u podršku Svemira. Ovo je prilika za milost, čistu namjeru, povjerenje i obitelj. Slobodno posegnite za dubinama vaše intuicije. Obitelj vukova želi vas podsjetiti da budete neovisni i nezavisni, ali surađujete. Vukovi su jači u čoporu jer postoji hijerarhija i disciplina. Budite dosljedni kad su u pitanju vaše spiritualne prakse. Vjerujte svojoj intuiciji. Onom tko ulijeva povjerenje, tom dodijelite svoju privrženost. Poštujte svoju odanost.

VAGA
Nedavna prošlost: Odgađa se kraj, dovršetak. Moguće da se radi i o isteku ugovora. Još u ovoj priči ima vatre, ali postavlja se pitanje da li je to vatra od koje ćemo izgorjeti ili svjetlo koje pokazuje put? O kakvoj je vatri riječ? Jedna je energija tvrdoglava, svojeglava, nikako da nauče lekciju plus imamo i sebičnost. Ovo je bio težak tjedan, trebali ste nešto mnogo ranije okončati, ali se niste usudili.
U najavi: Moguće da je netko trebao s nekim prekinuti, ali nije. Moguće i da je netko trebao dati otkaz, ali nije. Nije se slušala intuicija, nije nemoguće i da je propao neki posao radi cijele ove neodlučnosti. Manjak koncentracije i fokusa doveo je do grešaka na poslu. Na bolan način naučit ćete da ne može bilo što u bilo koje doba. Postavlja se pitanje – A da li je bilo ranije vremena za to?
Potencijalni ishod: Sad znate kako je sve trebalo biti odigrano. Naročito ako su vas sustigli veliki problemi na poslu. Svakako preuzimate kontrolu, opažate što vam šteti i što vam je posve nepotrebno, a također vam ne služi.
Za neke od vas ovo će eskalirati solidnom ponudom bilo veze, braka, a može biti i poslovni zaokret. Režete površna prijateljstva i odnose te uklanjate neradnike iz svojih krugova. Nečeg je sigurno previše te uzimate stvar u svoje ruke. Za neke od vas nije isključena kazna, penali, gubitak. Ipak, ovo će biti poticaj da se skoncentrirate i donesete nove odluke. Iako zvuči ekstremno i rigidno, ovo bi moglo biti riješeno na naglo, primjerice promjena brave i filmsko bacanje odjeće preko balkona.
Komunikacija dolazi, kao i fer komunikacija. Donijeli ste dobru odluku, iznijeli izvrstan ultimatum.
Vaša anđeoska životinja je prase. Budite svjesni vlastite vrijednosti i vlastitog samopoštovanja. Svinje su divni kućni ljubimci i benevolentna domaća životinja, ali ako je pila okrenuta naopako služe kako bi prehranile čovječanstvo. Izložene su nehumanom tretiranju, ali i dalje su veliki iscjelitelji. Pozvani ste svakog dana meditirati i razmatrati svoje darove, talente i vrijednost. Dotaknite ljubavlju sve one koji vas okružuju, ali nemojte dopustiti da vas se uzima zdravo za gotovo.

ŠKORPION
Nedavna prošlost: Pozitivno je što nakon Tornja slijedi Zvijezda. Nakon oluje dođe smiraj, a nema duge bez kiše. Nakon svake katastrofe uviđamo prednost katastrofe, takav je život. Ne možemo uvijek izbjeći promjene, makar pokrenule nevolje.
U najavi: Najmračnije je prije svitanja, a imamo prisutno ekstremno žaljenje. Dojam je kako Toranj zapravo i nastao iz pozicije žaljenja. Ovo su rijetke situacije gdje nemamo jasnoću i ispunjenost jer je preskočena faza healinga. Dapače, postavlja se pitanje da ste se cijelo vrijeme bavili okidačima i ranama, biste li sada u ishodu uopće imali trunke žaljenja?
Potencijalni ishod: Postoji određena bol koju ne uspijevate kanalizirati. Pokušavate je negdje smjestiti, tražite način kako da prebacite krivnju, ali cijelo vrijeme taj je teret uz vas. Zašto? Zato što ranu i bol treba zaliječiti. To je proces. Zamislite kad bi leptir dao nekom drugom da čeka transformaciju umjesto njega? Nemoguće je. Neke procese moramo proživjeti, a vi si to ne dopuštate.
Dok ovo ne riješite iznutra, stvari neće ići naprijed. Ne možete to što osjećate prebaciti nekome.
Osjeća se oskudica novca jer je dio ovog problema moguće riješiti materijalnim putem. Tražite načine, ali pomaka nema dok zaliječeni ne donesete nove odluke. Dotad nema nove energije i sami ste u ovom skučenom labirintu.
Šansa se otvara. Ali i dalje niste adresirali problem. U najavi je i netradicionalan prekid. Sudska presuda, odšteta će pomoći materijalnom dijelu slagalice, ali i dalje se ne možete izvući iz onog što ste sami proizveli. Nemirni ste, nemate mira, vaša je dužnost razmotriti zašto vas boli to što vas boli i kako ste uopće dospjeli tu? Sve ovo će se poboljšati i uspjet ćete, iako svi planovi o pomirenju propadaju. Karte se pomalo neprijateljske i nema nekog pomaka, stoga stvorite sami sebi iznutra to bolje sutra. Otpustite teret.
Vaša anđeoska životinja je ljama. Postavite jasne granice i provodite ih. Ova nježna životinja nudi svoje društvo, ali i krzno. Ovo je socijalizirana životinja koja izbjegava biti preopterećena. Imajte sluha za bolesne oko sebe i pružite im podršku. Vaše je srce toplo i otvoreno, ali vodite računa o tome da vas drugi ne iscrpljuju.

STRIJELAC
Nedavna prošlost: Do veze ili braka neće doći, ali to nije problem. Moćni ste, slobodni, raspoloženi. Imate opcija i idete veselo prema tim prilikama. Nema ograničenja, iako svjesni ste kako vas ovakav tijek događaja dugoročno može oslabiti.
Kao da niste na vrhu svijeta, još je nešto neosvojeno, ali nije ni bitno. Ako se niste zaljubili, definitivno to je pitanje sekunde. Morate voditi računa da ih ne uplašite jer su ekstremno uplašeni i anksiozni, ne mogu se nositi s emocijama u ovom trenutku. U priči ima mnogo javnosti i online šepurenja, ali ne smijete pokazati što sve znate. Jedna energija mora voditi računa da druga energija ne pobjegne u panici. Bez naglih pokreta.
Ako se radi o poslu, ne smijete pokazati što sve znate i koliko ste kvalificirani, obrazovani i slično. Jednostavno morate pripaziti na to koliko ste napredni i zasad je nužno zadržati taj podatak za sebe.
U najavi: Nervozni su. Manje toga vam zamjeraju, ruše zidove oko sebe, ali ima još posla oko ove osobe. Mogli biste biti moćan par, imamo mnogo ljubavi, simpatija i naklonosti, ali doslovno su histerični i nepredvidivi. Na van su stabilni, djeluju kao da znaju što im je činiti, međutim ako zagrebete po površini – ne, to je samo maska.
Potencijalni ishod: Poruke, komunikacija, lajkovi. Doći će do nekakve suradnje. Nemojte mnogo očekivati, nervozni su i nisu pripremljeni. Znaju napraviti od života raj, ali i pakao. Oboje vam trenutno ne žele priuštiti, ne mogu se s vama igrati kako su naučili i iako je ovaj vaš sudar moćan, nadajte se da ćete biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Nikog ne traže, ali stvar stoji na mjestu. Razmatraju reputaciju i konačan ishod ako se odluče na korak A ili B.
Ljubav će pobijediti ovu tjeskobu. Ostavite ih neko vrijeme na miru. Sada se ne žele s vama intimnije družiti. Budite oprezni. Vrlo su infantilni, možda vole mlađe osobe ili jednostavno ne žele preuzimati odgovornost ili dijeliti istu. Prekida ili kraja nema tako da se ne uzrujavate ako nastupi hladnije ponašanje.
Anđeoska životinja ovog tjedna je krava. Pružite beskonačnu ljubav i milost. Dok su krave nježne, majčinski orijentirane i uslužne, bikovi su grublji, snažniji i zaštitnički nastrojeni. Zajedno tvore savršenu ravnotežu. Otkad znaju za sebe, njihovo se mlijeko i meso, čak i koža uzima bez ikakve zahvalnosti. Iako nisu uvijek poštovane, krave nam i dalje nastavljaju davati. Na jedan pomalo bizaran način, ovo je frekvencija Zlatnog doba. Pozvani ste da sebe stavite u sam centar. Nevažno je kako vas drugi tretiraju i kako se ophode prema vama, jedinstveni ste, posebni. Imajte razumijevanja za druge, to je vaša moć. Tu se krije prostor za uspostavljanje ravnoteže.

JARAC
Nedavna prošlost: Ne mogu se odlučiti imate li jednu ponudu ili dvije, no treća je svakako nova ponuda. Netko je naglo došao, htio se zabaviti, ali može se raditi i o valu kreativnosti. Nakon ovog ste kreativno profitirali.
Ne vidim nastavak.
U drugoj priči vidite konkurenciju, čak i drugu ženu, veću simpatiju. Kao da postoji netko s kime se oni zabavljaju i stvara se izvjesna nejasnoća. Neke odnose napuštate, prihvaćate da se nitko nikad zanimljiv neće pojaviti... i utoliko se pojavljuje!
U najavi: Prava ponuda ima miris novog. Ovo je uzemljena, stabilna energija, rade na sebi, pouzdani su, stoje iza svojih riječi. Vi nikog ne tražite, ali nećete biti dugo sami. Energija iz prošlosti neće vam dati da idete naprijed koliko ste možda očekivali; dešava se komunikacija s nekim iz daleke, daleke prošlosti.
Potencijalni ishod: Dakle energija iz prošlosti ostaje u prošlosti. Druga opcija u kojoj netko ima nekog, završava kao fijasko. Nakon sobe za čekanje odustajete od ljubavi. Međutim, vama je dobro u vašoj koži i javlja se netko iz ropotarnice prošlosti, ovo je stari arhiv, povijest. Bit ćete pomalo proračunati, otvara se vaša mračna strana i razmatrate od koga imate najviše koristi. Nećete biti imuni niti na osvetoljubivost pa nije nemoguće da netko osjeti kako je to kad se malo osvetite.
Sve bi se moglo svesti i na tajnog obožavatelja koji više ne želi biti tajni obožavatelj. Nikome ne dajete šansu, a najnoviju energiju zasad niste registrirali. Fokusirali ste se na poznato.
Očekujte nevjerojatne susrete, poruke i preokrete. Vi podsvjesno želite novu energiju, oko vas je, ali zasad se ne uspijevaju približiti. Čim sve stare energije napuste vašu vibraciju (a to jest u najavi) otvorit će se šansa za novi ciklus i novi krug. Definitivno očekujte neočekivano.
Vaš anđeoski kukac je mrav. Surađujte i budite kooperativni za najviše i najveće dobro vaše zajednice. Mravi grade snova gnijezda na temelju principa i strukture ostavljajući dojam harmonije. Posvećeni su svojim dužnostima kroz težak rad i namjeru. Pozvani ste da napravite od svojeg doma gnijezdo. Posvetite se ujedno i radu u zajednici. Pomognite susjedima, uljepšajte okoliš. Ako možete unaprijediti zajednicu, učinite to.

VODENJAK
Nedavna prošlost: Morate malo pričekati i prikočiti na području financija. Također, rola zločeste djevojke mora pričekati. Ako se smiješila akcija, to je propalo. Netko ne može dovršiti započeto, a osjeća se i okus poraza. Nije nemoguće da poraz čačkate preko društvenih mreža, promatrajući. Kako uloge mogu biti zamijenjene, moguće da netko razmatra i broji gubitke kad ste vi u pitanju.
U najavi: Otvara se pomalo lažna prilika. I dalje sretan rasplet nikako da se dogodi i može imati veze s materijalnim aspektom, sudskom presudom i sl. Bilo bi poželjno da pronalazite način ako je to ono što uistinu želite. Način morate pronaći, neće se ukazati. Prilike vam ne idu na ruku.
Potencijalni ishod: Do komunikacije će doći, ali neće stvoriti priliku, nego otkriti način. Postoji izreka, odlazio sam u krevet bez laku noć i započinjao dan bez dobro jutro, ali sam shvatio da mogu pobijediti ovo sam. Razmotrite koji je vaš plan, naročito dok birate između dvije energije. Ovo je samo zastoj jer ljubavi ima. Nitko ne može pronaći način umjesto vas. Najavljujem još čekanja, ali čini se da je ovo vrijedno čekanja.
Vaša anđeoska životinja je sova. Slušajte poruke anđela. Sove nam služe kao veliki učitelji. Nastoje nas impresionirati kako letom, tako i očima, ali i dnevnim odnosno noćnim ritmom. Sove čiste negativne energije. Orijentirajte se na osobe koji su vaši mentori i učitelji te vas pune visokom vibracijom, a odlučite se za rezove onih koji vas iscrpljuju.

RIBE
Nedavna prošlost: Iako je ciklus gotov, vi energetski niste prekinuli. Ovdje jedna energija uopće ne razmatra ideju o braku ili ozbiljnoj vezi. Ako i jesu imali obitelj, tako nešto više ne mogu, nisu u stanju. Ne bih rekla da su velikodušni i galantni, a ujedno ste izloženi konkurenciji. Konfuzni su, opterećeni, nisu spremni vezivati se. Ne bih rekla da je ovo nešto usput ili da ste prijatelji s povlasticama. Također, iako ovdje jest prisutna povezanost, ovo ste trebali okončati davnih dana.
U najavi: Ulazi vam u život nova osoba. Međutim, usudila bih se reći – i njima. Ne bih rekla da ovo očekujete. Nova energija će jednostavno ušetati u vaš život, a vi ćete ostati tajanstveni. Vaša osoba neće biti toliko obazriva i to bi moglo dovesti do novog okidača. Ako nisi spreman za vezu, ako ne želiš brak, zašto se oduševljavaš novim osobama? Dojam je kao da imaju novu simpatiju, ali načelno ništa od toga.
Potencijalni ishod: Nemaju jasnu viziju što i kako, ali bitno je ono što namjeravaju s vama, a to je i dalje pod kočnicama. Sad želite novi početak i osjećate da možete sami. Ovog puta stavljate ih na čekanje. Osjećate potrebu za jasnoćom i bistrinom. Opažate lošu komunikaciju i susprezanje oko truda. Prisutni su materijalni gubici.
I dalje ništa ne nude, što je sad već zapanjujuće. Prekid kao takav ne vidim, prije se radi o stanci.
Vaša anđeoska životinja je orao. Zanimljivo da je izašao orao pa ako niste upućeni kao ženka orla bira partnera, pozivam vas da provjerite. Orlovi u ovom tumačenju hrabro ulaze u oluju i vide je kao priliku. Orlovi su vizionari jasnih poteza i jasno im je što žele postići. Budite pozorni oko svega što se dešava oko vas. Ostanite motivirani jednom kad donesete odluku.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com