Moonology karte izvučene su za svaki horoskopski znak. Evo što vam Mjesec poručuje ovaj tjedan:

OVAN
Nemojte uzmicati od ovih nekoliko koraka i napunite svoje srce novim doživljajima! Nalazite se u nekoliko situacija. Iz jedne neće ništa izaći, a to može biti i dobra vijest: napokon se možete opustiti i otpustiti. Vjerujte kako se sve dešava za naše najveće dobro. Druga situacija zahtijeva od vas prilagođavanje, kompromis, adaptaciju. Nove promjene nalaze se iza ugla, ali prvo se morate kalibrirati. Često uz set dobrih događaja povučemo i određene negativnosti. Ovo je onaj dio procesa u kojem je poželjno razmotriti na koje toksične okolnosti više ne možete pristati? Ono što vam je značilo mnogo, ima li sad tu visoku vrijednost? Treći korak je da ne dopustite da vas prošlost drži zatočenima. Naša duša zna prolaziti kroz najmračniju noć upravo onda kada se nalazi nadomak novog zamaha i slobode. Oslobodite se okova prošlosti. Svakako svima sve oprostite i sjetite se da je oprost kada se prestanemo nadati boljoj prošlosti. Četvrti korak je naravno i najuzbudljiviji – vrijeme je za akciju. Odlučnost i hrabrost osobine su za kojima u narednom periodu jednostavno morate posegnuti. Vrijeme je da napustite stara gnijezda, navike i obrasce – otisnite se u novo. Sjednite i napravite novi plan, raspored, presložite prioritete. Umjesto da čekate nadu ili znak, inspirirajte Svemir prvi!

BIK
Razmotrite okolnosti u kojima ste se upravo zatekli. Gdje se nalazite sada? Koja je po vašem mišljenju konačna destinacija? Osjećate li se u elementu? Jeste li u formi? Mjesec vas poziva na brigu o sebi, svojem zdravlju i vitalnosti. Hranite se zdravo i spavajte dovoljno. Ne morate biti pedantni oko svega, ali krenite voditi računa o sitnim detaljima koji će unaprijediti vašu rutinu. Razmotrite koliko dajete, a koliko drugi uzimaju? Kako vam se čini omjer uloženog i dobivenog? Ovo je poticaj da dovedete svoj život u red i sredite se. U slučaju da ste pomalo u brizi je li osoba koja vam je zapela za oko pouzdana – odgovor je DA.
Sreća je na vašoj strani. Slobodno probudite alkemičara u sebi i krenite manifestirati. Jeste li opazili kako alkemičara u sebi budimo nakon što se odmorimo i naspavamo? To nije slučajno, magija dolazi kad smo i sami medij koji je može procesuirati i primiti. Vodite računa da vaše nove želje budu pozitivne i poštene prema onima koji vas okružuju. Imajte strpljenja za nova iznenađenja i akcije. Nema toga što Svemir nekome nije u stanju ispuniti i isporučiti.
Ovo je dobar period za nove radionice, tečaje, upise. Istražite život i otkrijte tuđe ideje – poslušajte ciljeve i ambicije drugih. Sve što čujete ovih dana može biti nekakva vrsta poklona i iznimno će vam služiti svaka informacija.

BLIZANCI
Partnerstvo u najavi. Može biti emocionalno, ali i poslovno. Svakako dolazi do kompromisa i ovo je poziv da budete odlučni kod donošenja odluka, ali izbjegavate oholost i taštinu. Ljudi u naš život ulaze s razlogom , ali i odlaze. Ništa nije slučajno. Ako ste tužni jer je iza vas kraj, svršetak – sad je možda vaše srce zatvoreno i zaključano, ali i to će se uskoro promijeniti.
Ovo je sjajan period za makeover. Kad se osjećamo dobro i preporođeno, bolje pregovaramo. U najavi su poruke, mailovi, novi ugovori. Ako se nalazite usred rasprave – riješit će se u vašu korist. U situaciju svakako dovedite ljubav i suosjećanje. Nekad se osjećamo napadnuto, ali to je često zato što drugi ne znaju iskomunicirati kako trebaju našu podršku. Tada osjećamo kako nije sigurno da se otvorimo za suradnju – stoga, dovedite ljubav u situaciju.
Budite blagi i nježni prema sebi. Razmotrite i tuđe perspektive. Ovo je dobar period za nove knjige i nove definicije. Neka vas ne plaši novo i nepoznato.

RAK
Vrijeme je da budete upečatljivi i napravite prvi korak. Budite odlučni i dobro organizirani. Prvi korak može se odnositi i na promjenu načina života. Ovo ujedno može biti i izazov koliko nešto uistinu želite? Nemojte biti pasivni i nedorečeni. Preuzmite odgovornost i zagospodarite svojom sudbinom! Nekad je vrijeme za kompromis i udovoljavanje, a ovo je poziv na prvi korak. Koliku cijenu plaćate kako bi svi oko vas bili sretni?
Ako ste u strahu i panici vezano za fatalan prvi korak, tada razmotrite healing. Što još niste preboljeli? Čega se najviše bojite? Nekad nije loše proći kroz scenarij na komadu papira. Što je najbolje što mi se može dogoditi? A najgore? Kako se osjećam sada? Kakav bi osjećaj bio nakon akcije? Sve je moguće, naročito dok fantaziramo – stoga učinite to, maštajte za početak.
Nove energije i pustolovine dozivaju vas. Odradite potrebnu prilagodbu i pridružite se, nove avanture čekaju. Budite hrabri i živite svoju istinu.

LAV
Tri najčešće Moonology poruke su kako ništa nije uklesano u kamen, naši snovi trebaju praktičan plan i nemojte da vam ponos stoji na putu. Posljednja poruka ujedno predstavlja Pun Mjesec u Lavu tako da za mnoge od vas ovo je definitivno vaša poruka. Nemojte da vam ponos stoji na putu. Otključajte ono što se razvija i nemojte da vam ponos stoji na putu. Uskladite svoje potrebe s potrebama drugih. Budite veličanstveni, nemojte se prisiljavati da budete obični. Ovo je period vaših talenata i materijalnog. Pojedinci, jedno prijateljstvo možda završi ovih dana. Možete očekivati emocionalni potres, ali sve je to dio transformacije jer bit ćete nezaustavljivi. Sve ove prepreke će vam služiti stoga budite opušteni.
Razmotrite što je ponos za vas. Kriterij? Pitanje časti? Znači li to da ako trebate pomoć, odbit ćete potražiti pomoć? Znate li da je traženje pomoći zapravo preuzimanje odgovornosti? Kada tražite pomoć, a kada odbijate pomoći?
Biti prijatelj nekada je složen proces. Družiti se s nekim tko vas poznaje bolje od ostalih je dragocjeno, naročito ako oboje uživate u druženju i savjetovanju. Prijatelj upotpunjuje naš život. Nemojte isključivati ljude oko sebe, otvorite se za nova druženja. Prijatelj je netko tko štiti naše interese i ovo vas možda potakne da isprintate zajedničku fotografiju, odate počast provedenom vremenu i povjerenju. Također, kaže se da je ljubav prijateljstvo koje se zapalilo. Postoji li netko koga ste zapazili, ali sada ste u prijateljskim odnosima? Uzmite vrijeme za sebe, razmotrite kako se osjećate i nemojte da vam ponos stoji na putu.

DJEVICA
Vaš će se trud isplatiti. Ovo je najava novih dobrih okolnosti vezano za vaš profesionalan uspon. Gledajte na ovu situaciju dugoročno. Budite ambiciozni, ali i disciplinirani. Trud i zalaganje učinit će vaše snove realnim. Nemojte upadati u procese kontrole i izbjegavajte fokus na savršene detalje koji se moraju savršeno uklopiti – to sad nije toliko bitno. Pozvani ste iznova razmotriti svoje nade, snove, ambicije i namjere. Ostanite mirni i hrabri. Obilje kuca na vaša vrata i slobodno si priuštite nešto luksuzno. Svemir vam drži leđa.
Zadržite svoju viziju čak i ako iskoče razne prepreke. Uvijek izaberite fokus na ono što vam ide, birajte sreću i smijeh naročito kada ste uvjereni kako se nalazite usred nepremostivih prepreka. U napetim situacijama meditirajte i opuštajte se. Nekad nešto jako, jako želimo, a kada se krene ostvarivati obuzme nas panika. Sjednite i promatrajte sunčan dan, hodajte bosi po travi, povežite se sa zemljom i uzemljite se. Promatranje zalaska sunca podsjeća nas kako svemu dođe kraj, ali ujedno sutra je novi dan. Život su brda i doline. Prepreke i prilike. Dopustite energijama da se ispucaju, zadržite pribranost i budite usmjereni prema pozitivnom ishodu.

VAGA
Imamo jedan kraj i jedan novi početak. Lavina događaja je pred vama.
Koga ili što morate otpustiti? Ovo može biti pozitivan događaj, ali tužan ako ste se previše vezali za osobu, situaciju, ishod. Posve je sigurno napustiti ono što vam više ne služi i nastaviti dalje. Poželjno je da prestanete pružati otpor. Ostavite svu tu emocionalnu prtljagu iza sebe. Uskoro ćete ugledati nove prilike.
Nakon ove faze imamo moćne promjene. Novi smjerovi čekaju na vas. Sve što se sada događa veće je od vas i dio je višeg plana. Nemojte zaboraviti – ako je izvan vaše kontrole onda je dio plana. Sad ne možete cijeniti kontrast i to je posve u redu: nemojte si ništa zamjerati. Izvučena je karta koja ujedno znači „tisuću puta DA!“. Bit ćete iznimno sretni, sad jedino to možda i ne izgleda tako. Napišite na komadu papira „tisuću puta DA!“. Kako se osjećate? Nije li lijepo kad pomislimo da se imamo čemu nadati i radovati? Ovdje smo došli po radost, tuga će svakako nestati, radost uvijek pobijedi.
Svakako pratite ego i podešavajte se na frekvenciju prihvaćanja, razumijevanja, otpuštanja, oprosta. Pozitivne afirmacije ne mogu odmoći. Otvara se novi put prema vašoj životnoj svrsi. Sve što je bilo dosad, služilo vam je, ali više neće biti važno. Nemojte bježati od promjena, boravak u zoni komfora zapravo je opasan. Monotonija nije zabavna i inspirativna, naš mozak treba planove, projekte, akciju. Nemojte čekati da vas drugi odobre i daju svoj blagoslov. Neka bude po vašem usprkos svima i svemu. Izborite se.

ŠKORPION
Svi želimo ljubav. Gdje je on ili ona? Kada ćemo se upoznati? Koliko još moram čekati? Međutim, kada ljubav pokuca na vrata i moramo dati, a ne samo uzimati, pružati, a ne samo primati, sklanjati taj ponos koji nam stoji na putu i slušati srce, a ne ego... Tada je moguće da se zapitamo: što mi je ovo uopće trebalo?
Preuzmite kontrolu nad ovom lavinom osjećaja i zbunjenosti tako da budete snažni. Nekad budemo previše osjećajni i zato djelujemo sami sebi previše slabi. Niste slabi, osjećajni ste. Vjerujte u sebe i svoju snagu. Ono što vam stoji na putu prema sreći slobodno uklonite. Budite upečatljivi i prodorni.
Neka vaša ljubav prevlada i zavlada. Dopustite sebi taj luksuz da volite. Razmotrite prave, istinske osjećaje i iluzije, obmane. Između onog što želimo i onog što dobivamo uvijek postoji ponor, a ponor otvara prostor za zbrku i zbunjenost. Sagledajte nedoumice u tišini kroz meditaciju i opuštanje. Velike promjene suočavaju nas s velikim strahovima. Zacijelite ono što je ostalo kako vam ne bi stajalo poput stare emocionalne prtljage kao smetnja na ovom novom putu.

STRIJELAC
Nekad nismo sigurni jesu li drugi previše osjećajni ili rukujemo s tempiranom bombom? Bit ćete suočeni s energijama koje nisu uzemljene, smirene, racionalne. Ako ne možete biti pažljivi i obazrivi, sklonite se. Ovo je dobar period za selidbu i velike promjene. Naravno da ovakvi kontrasti i nerazumijevanje najavljuju nove moćne promjene. Iz ugodnog možemo otići u novo ugodno. Ali kako postoji minus i plus, pozitivno i negativno, dan i noć, tako jednostavno moramo zakoračiti u neugodno.
Završavate nešto veliko i započinjete nešto još veće. Sve što odlazi od nas vraća nam se, stoga ovih dana vodite računa o zahvalnosti i visokoj vibraciji. Budite ponizni i strpljivi. Mi možda vidimo druge do neke mjere, ali drugi teško mogu gledati svijet našim očima ako nisu na našoj frekvenciji. Budite spremni usrećiti nekog kako biste i sami doživjeli sreću. Kad smo sretni, tada smo istinski slobodni. Stoga, dajte slobodu kako biste dobili natrag svoju slobodu! Kako kaže izreka, ako nekog jako, jako želiš pusti ga na slobodu. Ako se vrati, tvoj je, a ako se ne vrati, nikad i nije bio tvoj.
Očekujte nakon ovih oluja pomirenje. Postoje nečiji osobni razlozi koji će napokon biti razotkriveni. Pred vama je nova životna faza; pripremite se vođenjem dnevnika zahvalnosti i meditacijom.

JARAC
Koliko ste spremni gristi za ono što priželjkujete? Potreban je trud i zalaganje. Nazire se kraj teškog ciklusa, ali ovo je ujedno poziv da ako vam se izlazi iz nečeg, potražite IZLAZ. Nemojte biti grubi i bezobzirni, ali vrijeme je da zgrabite šansu. Mislite na sebe i svoje potrebe. Postoji izdaja koje se morate osloboditi. Drugi će vas uvijek osuđivati i posramljivati ili neće odobravati vaše postupke – poklonite im svoj oprost i nastavite dalje. Oprost je ključ prema slobodi dok emocionalni otpor predstavlja zatvor; odlučite se za mir koji donosi praštanje. Nekad je poželjno posegnuti u prošlost kako bismo dobili tražene odgovore. Ono što ponavljamo to jesmo. Je li nešto bila okolnost ili odluka? Jesmo li bili žrtva okolnosti?
Odgovori koje trebate dolaze, ali morate se prestati osjećati kao žrtva. Pokažite svijetu pravu verziju sebe, budite autentični. Ako znate pitanje, zasigurno znate i odgovor. Koliko je bitno tuđe mišljenje?
Ispred vas je period velikih rezova i velikih promjena. Ako vodite dnevnik, opazit ćete koliko se toga promijenilo. Više ništa nije isto. Nemojte predosjećati najgore, budućnost promatrajte kao da na nosu imate ružičaste naočale. Otpustite kontrolu, ali nastavite biti ambiciozni. Vaši se profesionalni planovi ostvaruju. Zasad pati vaš privatan život koji vas ne zanima nešto naročito.

VODENJAK
Postoji situacija koju je poželjno prestati analizirati. Odmaknite se od upravljanja ishodom. Netko ili nešto nastoji vas prikovati, ali to ne može zaustaviti niti vas, a niti zbivanja. Jedinstveni ste i posebni, ali i raspoloženi za veliki kraj. To bi moglo zbuniti svih.
Nešto posve neočekivano je na pomolu. Budite inspirirani za okretanje novih stranica. Nemojte prestati romantizirati svoje rutine ili manje se baviti sobom. Budite prioritet.
Možda biste se radije družili sami sa sobom ili sa svojim kućnim ljubimcima, ali postoji prijatelj koji vas treba. Budite tu za njega. Iako nikad nismo sami i naši su anđeli čuvari uvijek s nama, nemojte da kroz nešto netko tko vas treba prolazi sam. Nečija neodgovornost nije vaš problem, ali pružite suosjećanje jer svi griješimo i nitko nije savršen. Vjerujte svojim snovima i slušajte intuiciju. Podijelite svoje zaključke i nove definicije.
Vrijeme je za nove želje i nove strasti. Prosperitet kuca na vaša vrata. Pripremite se pozitivnim afirmacijama koje će polučiti sjajne rezultate. Ovo su dani zatišja pred buru.

RIBE
Vrijeme je za akciju. Jeste li uopće spremni biti dio akcije? Objekt nečije akcije? Samopouzdanje može biti naš početak, ali i kraj – znajte da ste dovoljno dobri upravo takvi kakvi jeste. To što jeste sasvim je dovoljno. Vaši snovi o romansi postaju romansa na pomolu. Povežite srce s vašom glavom u oblacima i očekujte win – win ishod. Meditirajte i kontemplirajte. Ono što želite, sad je vrijeme da želite jako. Vašu čežnju čut će vaša duša, a to će dovesti do manifestacije. Ono za čime žudite dolazi.
Iza vas je teško razdoblje i stoga sad budite optimistični. Nemojte dopustiti da vas netko obmanjuje, ali uživajte u misteriju onog što dolazi. Vrijeme je za idealizam i da budete beznadno romantični. Predajte kontrolu silama koje su veće od nas. Na vama je da opazite kako život slaže kockice vašeg ljubavnog života na najbolji mogući način.
Od vas se očekuje da mislite i razmišljate isključivo o onome što želite. Sve drugo posve je nepotrebno i otežava manifestaciju da se gubi u satima i danima. Nemojte stvarati zastoj kroz ego koji svakako želi dominirati nad nepoznatim okolnostima. Ego voli uobičajeno. Ego voli zonu komfora.
Pred vama su čarobna vremena stoga budite spremni!

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com