Ovi horoskopski znakovi poznati su po empatiji, znanju, iskustvu, otvorenosti i strpljenju. Upravo zbog tih osobina njihovi su savjeti od velikog značaja, a često ne samo da nude rješenja, nego i potiču druge da budu samopouzdaniji i da vjeruju u vlastite sposobnosti.

Blizanci
Blizanci su znak komunikacije i intelekta. Njihova radoznala priroda čini ih odličnim sugovornicima i savjetnicima. Oni znaju postavljati prava pitanja i pružiti raznolike perspektive te pomažu drugima da bolje razumiju svoju situaciju.

Rak
Rakovi su izuzetno empatični i brižni. Njihova osjetljiva priroda omogućava im da duboko razumiju tuđe emocije i probleme. Kao znak koji vlada emocionalnim sferama, Rakovi su skloni pružanju toplih i suosjećajnih savjeta koji pomažu ljudima da se osjećaju podržano i voljeno.

Jarac
Jarci su primjer strpljenja, praktičnosti i ambicije. Njihova sposobnost postavljanja jasnih ciljeva i razrade planova čini ih odličnim savjetnicima za postizanje uspjeha. Jarci potiču ljude da budu odgovorni i fokusirani na dugoročne ciljeve.