Tjedna tarot terapija od 25. rujna do 1. listopada 2023.

OVAN
Nedavna prošlost: Uloge mogu biti zamijenjene. Netko vas želi natrag ili se žele vratiti, vrlo je jasno iskomunicirano. Nije da se igraju sa svojim repom i nije da se vrte u krug sami sa sobom, a definitivno se ne žele poigravati s vama. Vas pak brine da li to uistinu želite jer iako to želi mene, da li želim i ja? Želim li samo zato što me hoće? Nadalje, prilično se bojite gubitka reputacije i kao da znate i osjećate da možete bolje od ove opcije. Imate i nekog tko s vama više ne želi surađivati, tu se ne da mnogo učiniti, malo vas nervira jer se radi o nekome iznimno sposobnom, dolazi u liku Čarobnjaka. Sad slijedi najbizarniji dio: ne znate što učiniti s time, osim nastaviti zabavljati se. Pozvani ste donijeti odluku, ali ne znate kako jer ste neodlučni, ranjivi i zbunjeni, pa se okrećete događajima i okolnostima koji nisu zahtjevni, naročito pozivi na provod i druženje. Iz nekog sasvim desetog poriva, solidnu ponudu s početka želite izložiti konkurenciji i odgurnuti od sebe. Pitanje glasi: kada mi nekoga izlažemo konkurenciji? Kada sabotiramo? Kada vapimo za healingom jer iz nas progovaraju naše rane. Niste trenutno najsretniji znak u galaksiji kao prošli put, sada je vrijeme da skinete štikle i odlijepite umjetne trepavice. Postoji osoba koja gađa sve vaše čakre i taj netko zna kako zaliječiti sve vaše rane, ali nisu više raspoloženi za ulogu baterije ili punjača. Oni se sada bave isključivo sami sobom.
U najavi: Ne znam s kime imate posla, ali njima se vrlo rado igra. Dosta su vas izuli iz cipela i nastavljaju to činiti. Problem je jer niste dobrodošli. Dojam je kako vas uhode 24/7 preko društvenih mreža, ali neke vaše smicalice neće upaliti. Ako se radilo o ljubavnom trokutu, nisu se odlučili za vas. Ovdje biste mogli zabilježiti nove ljubavne gubitke, a glavni okidač je mračna noć duše. Kod jednog od vas dvoje taj mrak traje i dalje dok je jedna strana posegnula za transformacijom.
Potencijalni ishod: Ne bih se nadala nečemu konkretnom, teško je reći jeste li na kraju dobili nazad svojeg vlastitog otrova. Ovo je jedan veliki NE. Mogao bi vam malo prisjesti ovaj period pred vama. Svakako razmotrite poziciju iz koje nastupate i po kojem uzorku birate svoje voljene i koja je točka uvijek prijelomna kod prekida značajne veze. Ovaj ishod nije ni dobar, ni loš, ishoda nema sve dok ne naučite da stari načini neće otvoriti nova vrata.

BIK
Nedavna prošlost: Sve je o vama, neovisno o dojmu. Čak i ako vam se čini da je nešto do druge energije, to baš i nije tako – do vas je ili do načina na koji pristupate situaciji. Vaša energija je u pitanju, vaša tetovaža, vaš otisak koji nosite svugdje sa sobom i iskoči poput bumeranga. Uvjerenja, definicije, tuđi programi. Ipak, dojam je kako ste prerezali grane na kojima nema čistoće i kud vas intuicija više ne vodi. Također, tetovaža ili otisak u ovom kontekstu može se odnositi na invaliditet ili neko drugo fizičko ograničenje. Ako netko ima problem s time, režete odnos i ne ulazite u polemike. Ili ste prihvaćeni u potpunosti, ili odlazite. Ako ste i bili grubi prema nekome, bili ste takvi jer su zaslužili takav tretman. Sve što nije raslo s nekim vašim pravom, nije vas podržalo, vi ste tu energiju napustili.
U najavi: Vaša neumoljiva energija obuzdana je kotačem sreće koji preuzima kontrolu kako bi vam Svemir pružio podršku jer ste odvažni, hrabri i želite živjeti svoju punu istinu. Želite živjeti ono što vam intuicija govori, a ne ono što vam drugi tumače da je ispravno za vas. Ako su vaša čast, vaš integritet dovedeni u pitanje, ovog puta voljni ste odmah to zaustaviti. Stoga, što god da se događa, nije „o njima“, nego je o vama jer vi držite kontrolu nad situacijom putem nevidljivih škara.
Potencijalni ishod: Ovo bi mogao biti period u kojem ćete razmatrati s kim želite raditi i surađivati, ali će i drugi razmatrati žele li raditi i surađivati s vama. Neobičan tjedan gdje će sve ovisiti o tome koliko ste samouvjereni i hrabri; nemojte imati straha, znate da možete i da imate ovu temu u malom prstu. Što god da se nadate, vi to možete, stoga zaobiđite strah i učinite to!
Ako očekujete ljubavnu ponudu, ona će biti dosta tanka, a ako očekujete materijalni proboj, to će pak ovisiti koliko zračite energijom pobjednika. Od vas se traži da se osjećate nezaustavljivo poput Terminatora, a ta će energija imati odjeka i na ljubavnom polju. Iz nekog razloga, prvo ćete biti testirani materijalno, a kada položite test, kreću ljubavna događanja.
Dakle, jedno veliko NE iz prošlosti dovest će u pitanje čitavo vaše postojanje i iznijeti će pitanje „Vrijedim li ja uopće?“. Nakon što spoznate koliko vrijedite, da ste bitni, znate i možete, slijede materijalne i poslovne ovacije, a nakon toga pojavljuje se i ljubav. Čim premostite i materijalne testove, eto ljubavi. Ona tanka ponuda od ranije je nerazumljiva i nejasna, ali cijeli je proces dio vašeg puta, zasad nije predviđeno da vidimo širu sliku.

BLIZANCI
Nedavna prošlost: Moguće da vas negdje nisu pozvali, naročito ako se radi o proslavi. Iza vas je gubitak, nešto se više nije moglo gurati ispod tepiha. Ovo može biti i poziv kako biste opazili što niste dobro odigrali i kako ste mogli reagirati, a niste. Razmotriti tjedan iza vas i period ispred vas nije loše, nije svako razbijeno ogledalo uistinu nesretan događaj jer ni svaka nesreća nije u konačnici tragedija. Sve ima svoje zašto. Nemate dojam da će se stvari ikad srediti, a takav bi stav mogao biti početak kraja. Neke se situacije nikad neće normalizirati, ali na nama je teret ili oslobođenje u vidu prihvaćanja. Pozvani ste riješiti nešto na drugačiji način, ovaj vas festival „kako reagirati na drugačiji način“ neće zaobići i ova pozivnica neće zagubiti vašu adresu.
U najavi: Nemojte biti tvrdoglavi. Sve je ovo dio uspjeha, mi dajemo predznak je li nešto dobra ili loša situacija, dobar ili loš predznak. Bik, Djevica ili Jarac možda poprave situaciju.
Potencijalni ishod: Uhode vas na Internetu 24/7. Moguća je razlika u godinama, osjeća se prisustvo Djevice. Dobro ćete izgledati, djelovati samouvjereno i nimalo zbunjeno. Žurite po neku vrstu istine ili priznanja, ali nemojte brzati jer juriš zna izazvati nesreću, a samim time i zastoj. Postoji zastor i jedna velika kutija u koju ćete pospremiti sve što je bilo i napustiti tu pozornicu. Taj je igrokaz okončan vašom slobodnom voljom. Nećete više.
Očekujte ispriku i nije nemoguće da se od vas traži oprost. Bit ćete izloženi i ranjivi, ali preuzimate kontrolu ako se bude radilo o taktici. Ne znam koliko nečija isprika može imati kredibiliteta, nakon izdaje, ali bit ćete oprezni ako osjetite manipulaciju. Preuzimajući kontrolu preuzima vas intuicija koja će vam odlično služiti. Isprika se može odnositi i na pobjedu na sudu, neke kemije ovdje nema, prevelika je šteta. Ljubav jest u najavi, ali iz sasvim desetog izvora. Dvije će se energije boriti za vas. Isprika dolazi kada se budete nalazili u čudnoj fazi, ali definitivno nalazit ćete se pred izborom. Jedan će ciklus biti zauvijek gotov, izlazite iz okova i otvarate se prema novome.

RAK
Nedavna prošlost: Novi početak s nekim, relativno nedavno. Žele premostiti drame i okrenuti novi list. Povukli ste se. Ne bih rekla da je druga energija uzela pauzu, ponuda je i dalje aktivna. Morate razmisliti o svemu jer imate dvije opcije; teme mogu biti ljubavne, poslovne, obiteljske. Ovo je bio dobar period.
U najavi: Mogli biste uprskati. Malo miriše na kukavičluk, strah vas je i bojite se, ali srećom imate posla s nekim tko vas sad jako dobro poznaje i zna kako s vama i vašim demonima. Od dvije energije koje su uperene ka vama, ne mogu dokučiti je li nova ili stara zna kako s vama, ali ovaj koji zna kako s vama, to će vam i demonstrirati. Želite vratiti kontrolu u svoj život i naročito vas zanima osjećaj pripadnosti. Postavlja se pitanje – gdje ja pripadam, gdje je moj dom, posao...? Ovo će biti i iskomunicirano, ali rasplet se ne nazire. Da ste malo hrabriji i odvažniji bilo bi mnogo bolje, čak bi se sve počelo odvijati brže, ali hrabrost ćete falsificirati u brzopletost, molim bez naglih poteza i naglih pokreta.
Potencijalni ishod: Stabilnost je najveća tema koja vas brine, nemojte nagliti ili biti nepromišljeni samo zato što ishod se ne nazire, ne možete požurivati vrijeme. Nemojte odustajati na prvu, trebate taktiku jer se nalazite usred onog što želite, trebate, a promatrate kako stvari baš i nisu takve. Nemojte pogoršavati s onim što vam je u glavi naročito ako budete dovedeni do zida. Najveći problem ove faze jest što oklijevate donijeti odluku, a pomalo vas je i intuicija napustila. Nemojte gurati probleme ispod tepiha, nije tepih planina. Čekate da se stvar riješi sama od sebe. Vraćaju se, ako imate ljubavnu tegobicu koja vas muči i u dalekom ishodu stoji zbližavanje, ipak – neprekidno se mučite i mozgate umjesto da donesete odluku. Razmatranje što i kako odlučiti, nije donošenje odluke.
Znate kako se kaže, ne postoji loša odluka, postoji samo odluka s kojom se jeste ili niste uskladili. Ako želite da se nešto riješi samo od sebe i imate namjeru skloniti se s puta, to je zasad nemoguće jer ste previše u glavi. Kad se sklanjamo s puta tehnički potpuno nestajemo kao osoba koja ima problem jer ga predajemo višoj sili i inteligenciji većoj od naše, ali vi i vaš problem i dalje ste povezani neraskidivim vezama, naročito u vašem umu. Zato vaše sklanjanje s puta trenutno ne funkcionira, nije dovoljno uvjerljivo, jedino uvjerljivo je uzmicanje oko donošenja odluke.

LAV
Nedavna prošlost: Energija se želi vratiti, ali na način da ništa ne ponude ili promijene. Ako se radi o poslu, ne namjeravaju promijeniti uvjete ili podebljati ulog. Ne namjeravaju vas cijeniti više. Naučili ste lekciju, lekcija je svladana. Ali, stiže test.
U najavi: Imamo nekog tko ništa ne nudi, s velikim transparentom „NIŠTA NE NUDIM“ kako bi vam predočili koliko ništa ne nude. U određenom smislu, iz nekih motiva, prilično su ponosni na to. Osjećate koliko su razbijeni i oštećeni. Ako imate obiteljsku situaciju u kojoj vas uvijek nasamare, to se neće promijeniti. Ako imate dinamiku sa susjedom koji buši već tri godine, ni to se neće promijeniti. Ipak, vrijeme je na vašoj strani, tajming će vas maziti. Netko vas je ranije zapazio (projekt, simpatiziranje...) i udvaranje je već krenulo prema vama, na pomolu je da se upoznate, sretnete, ukrstite, sudarite. Utoliko evo i prvog kauboja, koji ne nudi ništa. Bit će raspoloženi za ulizivanje i eventualno divljenje, ali ništa od toga. Kako ne biste igrali nepošteno, povlačite se jer se otvarate ovoj novoj prilici.
Potencijalni ishod: Prema vama je krenulo ozbiljno udvaranje koje će rezultirati vezom, suživotom, brakom. Ovo je netko potpuno nepoznat. Ranija energija djeluje pasivno agresivno, ranjeni ljudi ranjavaju ljude oko sebe jer nisu zaliječili svoje rane pa progovaraju iz njih. Izlagali su vas konkurenciji, kažnjavali, poništavali. Ne želite više reagirati na takve energetske provokacije i ne želite u svojem domu čuvati tuđe demone. Ne želite više u svojem krevetu spavati s tuđim demonima, tuđim ranama, noćnim morama i tjeskobama. Oni i njihovi demoni više nisu dobrodošli i mogao bi se dogoditi jedan veliki okidač kad oni to napokon shvate.
Jesen bi mogla biti vrlo važna za vas i vaš ljubavni preporod. Ranije spomenuta energija špijunira vas 24/7, ali nećete reagirati na njihove površne ishitrene upade u vaš prostor. Moguće da imate posla s Ovnom jer Ovan igra 2:0 protiv vas, odnosno 0:2 u konačnici protiv sebe. Također, razmotrite da je ovo kolektivna energija i da uloge mogu biti zamijenjene. Nova ljubav i novi ugovori u najavi. Moguće da se radi o Blizancima, Vagi, Vodenjaku.

DJEVICA
Nedavna prošlost: Čekali ste pa odustali od čekanja, nadali ste se, a zatim odustali od nadanja. Postoji i rizik od gubitka reputacije. Šteta se već izdešavala bili svjesni toga ili ne. Naklonosti ima, kao i poštovanja, ali ne bih rekla da se prešla granica, ali kako nitko ništa nije pokušao, nemamo iduću razinu. Ne bih rekla da se radi o vezi na daljinu, prije je dojam „zašto me neće“. Ne bih rekla da je gotovo, možete pričekati i mogli ste pričekati, ali tada ponestaje smisao za igru i taktiku. Malo biste se razigrali, ali s drugom se energijom baš i nije dobro igrati. Bilo je neočekivano i zaiskrilo je iz vedra neba. Netko pak ima svoj flow, svoju svrhu, moguće da se radi o spiritualcu i intuitivnoj osobi. Ovdje dvojba i premišljanje nije dobrodošlo. Ovdje je bila presudna namjera.
U najavi: Ako ste imali grešku u koracima ili se dogodio propust, to će se otpetljati tijekom ovog tjedna. Šteta se definitivno dogodila. Imate posla s nekim tko je dovoljno lud da krene iznova, dovoljno snažan da pričeka, a moglo bi doći do dobre suradnje, a sve dok je ova energija u vašem životu, bit će reda, discipline, inspiracije, novaca, motivacije... Oni kad se pojave, to je najbolji trenutak dana ne samo vama, nego svima koga oni dotaknu, ali iz nekog razloga oni to čuvaju za sebe i ne rasipaju svoju zvjezdanu prašinu okolo „samo tako“. Iz nekog razloga, u njihovim ste krugovima. Šteta će biti sanirana, ali bilo bi dobro da se malo požurite jer njima se vraća netko iz prošlosti; nemojte oklijevati, oklijevanje ovdje neće funkcionirati. Preuzimanje kontrole ići će vam odlično. Novac i obilje izvrsno su aspektirani.
Potencijalni ishod: Poziv iz vedra neba na kavu, ručak, druženje, zabavu. Kreativni su, srčani, pojavljuju se kao Čarobnjak, Pravda, Budala, Kralj Pentakla – ova je osoba full paket i zabava je zagarantirana. Njima se pak netko šulja, ali kako uloge mogu biti zamijenjene, možda vas netko želi natrag. Također, ne bih isključila da u trenutku kada između vas dvoje zaiskri, bude se povratnici i s vaše, ali i njihove strane. Ne bih rekla da niste sve razjasnili, i ne bih rekla da oni nisu sve razjasnili, ali znamo da konačna destinacija ne postoji stoga je uvijek zabavno biti živ. Komunikacija će se razvijati na sve strane. Bit će zapaljivo, ovo je netko tko ima sve adute, bit će testova, ali ovo je nova veza, nova priča, novi ugovor u najavi.

VAGA
Nedavna prošlost: Netko je posijao sjeme koje ne da, čvrsto ga drži. Ovaj je događaj vezan za proljeće, eventualno ljeto. Nakon toga je nastala distanca. Moguće da se radi o vezi na daljinu. Dojam je da su oni vas stavili na hladno ili je kemija bila dobra i presudna kod nekog drugog, neke druge energije. Netko se povukao i stavio vas na hladno dok su nekog brižno ugrijali. Kako je energija kolektivna, nemojte inzistirati da ovo bude vaše čitanje, ako nije. Moguće da živite u tom dijelu prošlosti i teško je zaboraviti i oprostiti. Druga strana treba promjenu. Prošli ste kroz oluju svjesni da je druga strana bila sve, samo ne sama. Moguće da je u vašu dinamiku ušao netko treći. Povrijedilo vas jest, ali ne i dokrajčilo jer odlično podnosite led i sobu za čekanje. Nije nemoguće kako trebaju promjenu. Što god da je došlo u ovo otvaranje, bilo je gadno.
U najavi: Očekujte ulizivanje. Ako su birali između nekoliko opcija, vi ćete biti izabrani. Griješili su, donijeli su odluku, ali vraćaju se. Ono što je dosta neobično, iako ima indicija kako su „muljali sa strane“ tehnički nemate ništa protiv (što me dodatno zbunjuje, ali tako je ispalo, samo prenosim poruku).
Potencijalni ishod: Ne žele se otvoriti vezano za ono što je bilo, ali vas žele natrag. Dojam je, što se dogodi u Las Vegasu, ostaje u Las Vegasu. Ako osjećate alarm i paniku, moguće je da ste u pravu, ali načelno nema neke štete. Oni ne žele pričati o onome što se zbilo i zauzimaju stav – hajde dokaži. Ako druga žena ima sina i kćer, moglo bi biti vaše čitanje, ali zaista informacije su konkretne i eksplicitne, ako ste oboje htjeli zraka i slobodniju vezu, može biti vaša priča, ali i ne mora. Izbor je pred vama. Atmosfera ovog čitanja je prilično ležerna, ovo će vas iskustvo još više povezati, u igri je taština i ego. Ako se radi o ljubavnom trokutu ili četverokutu, ovo je jedan veseli trio.

ŠKORPION
Nedavna prošlost: S jednim zemljanim znakom niste završili (Bik, Djevica, Jarac). Ponuda i komunikacija nisu baš bili u najavi. Kontrolu ima onaj koji se oslobodio i uživa u slobodi. Uloge mogu biti zamijenjene pa razmotrite i to. Svakako, što ste više radili na sebi i na svojim ranama, to vam je bolje vezano za materijalni aspekt. Moj način ili nijedan način, ako treba igrati prljavo – igram prljavo je ukratko opis energije s kojom se sudarate. I voljni su pričekati kako bi se osveta servirala hladna. Opasno u ovoj priči je da druga energija servira osvetu jako, jako vruću. Poželjno je da se bavite svojim ranama i healingom jer je iza vas ostao nedovršen posao. Možda je netko razbio ogledalo ili vas nešto povezuje sa sedam godina (ne nužno sedam godina nesreće).
U najavi: Možda imate posla s Rakom. Ali može naravno biti bilo koji znak. Netko nije dobrodošao sa svojim lažima i „uzmi svoje laži iz sobe 23“, ukratko. Imamo dva dobra karaktera, ali ta dva iako dobra karaktera nemaju si baš mnogo toga više za reći. Svaka je akcija osuđena na propast. Svi smo mi sami sebi junaci i pozitivci u našim verzijama događaja, pa tako su i oni sami sebi i obratno. Što god da netko misli da je smislio, ne uspije mu. Ljudi koji igraju glupe igre osvajaju glupe nagrade.
Potencijalni ishod: Ako možete potisnuti sjećanje možete naprijed. Ako oni također imaju amneziju, može se dogoditi iskorak iz ove zone nejasnoće. Ipak, netko je toliko impresioniran nečijom slobodom i vjerom da će biti podržan što god da aktivira, a to će rezultirati aktivacijom komunikacije. Doći će i do oponašanja jer znamo da je oponašanje najviši nivo divljenja. Kad sve nepoštene opcije propadnu, doći će vrijeme za fer razgovor.
Možete očekivati bračnu ponudu, ponudu veze, sklapanje unosnog posla, potpis. Ozbiljna ponuda stiže. Imate zemljani znak s kojim se morate suočiti, može biti bilo tko, sestra, brat, dijete, muž, bivši direktor... Oni imaju smisla i znaju kako, a nevjerojatno su strpljivi i čekaju dok ne dočekaju. Ne razumijem gdje ste se vi pogubili kao karakteri jer zajedno djelujete kao opasan tandem, ali ako vi nećete pristupiti njima, bude se Kreacija skupa s Tornjem potrudila oko toga. Samo, njihovu produkciju ne možete kontrolirati stoga razmotrite da ipak učinite prvi korak. Ovaj nedovršen posao Svemir više ne želi promatrati kako stoji u ladici neriješenih slučajeva.

STRIJELAC
Nedavna prošlost: Prijateljstvo s povlasticama i sigurno vas na kraju nije oženio. Ako se radi o poslu, volontirali ste, a kad se ukazala prilika da vam daju šansu za nešto ozbiljnije, netko je drugi odnio svu slavu. Ako ste na fakultetu, asistirali ste i na kraju su vam se zahvalili. Prijateljstvo s povlasticama možemo slobodno protumačiti kao ideju da ostvarujemo tuđe snove. Radim, a ostvarujem tuđe snove. Ako se radi o prijateljstvu s povlasticama, niste na vrijeme prestali kuhati, biti raspoloženi, nudili noćenje s doručkom i sl. Moguće da su vam lagali, bez impulsa da riješe nešto formalno s vama (što je trebalo razjasniti). U priči ste profitirali, za nešto ste se potpuno izborili, zaigrali ste se, dobili nekoliko odbijenica, ali i uspjeli. Od kraha i sloma napravili ste dobar posao.
U najavi: Pripremite se da će vas vaša publika, kolege, nadređeni gađati jajima i ovacije će, barem na prvu, izostati. Vaše su metode nepopularne, ali dobro utemeljene i opravdane. Očekujte komunikaciju koja će uroditi plodom. S druge strane, iako će posao pratiti uspon i pobjeda na kraju, situacija na emotivnom planu se opet komplicira. Energija koja vam prilazi (iznova rekla bih, ovo je stara energija) nije raspoložena za nešto ozbiljnije, plovite prema mirnijim vodama, a bit će važan broj šest. Ili netko ima u imenu šest slova, tako neke asocijacije. Moguć je novi ciklus, ali kočnice su velike. Nemaju namjere, nemaju nekakvu ponudu, samo ne žele da posve nestanete iz njihovih scenarija.
Potencijalni ishod: Vaš je proboj jedan veliki problem u ovoj ljubavnoj dinamici. Ponudit će nešto, ali slabo je i na ivici prijateljstva s povlasticama. Nisu u stanju ponuditi nešto ozbiljnije, nemaju kapaciteta. A vama pak treba sistem i struktura jer se nalazite usred poslovnog uspona. Postavlja se pitanje po što točno dolaze, ako ne nude savez, odgovornost, njihove namjere nisu baš najčasnije... Ne djeluju najozbiljnije. Ranije ste pristajali na mrvice, ali čini se da više ne. Kontrolu nad situacijom vraćate jer vam se ne žuri, pa nije neka stiska da morate pristati na ovu ponudicu. Zanima vas istina ne kao destinacija, nego kao stil života i partnerskog odnosa. Zanimaju vas prave poslovne i ljubavne prilike. Ne bih isključila da ste na svojom ljubavnom brodolomu izgradili karijeru; napisali tekst, pjesmu, roman, snimili film i sl.

JARAC
Nedavna prošlost: Dečko za zabavu ne želi napustiti vaš život. Ovo može biti bilo koja površna dinamika. Zabava za troje je živa, ali može se raditi i samo o dojmu. Nije nemoguće da su vas izdali, igrali se vašim osjećajima jer su emocionalno nedostupni. Nije da „nisu za vezu“, ono jednostavno ne znaju biti u vezi, ponašati se u vezi. Opazili ste njihovu akciju i pokušaj komunikacije ili da se stvar pomakne s mrtve točke, ali niste reagirali.
Ako se radi o poslu, vaše se potrebe ne podudaraju, iako vas trebaju, kao i vi njih. Ali ne namjeravaju ponuditi više od minimalnog, koliko je potrebno da ostanete angažirani.
U najavi: Uvjerljivo vas mame i dozivaju, ali ne želite se zapetljati pa ste zasad izvan iskušenja. Imamo nedovršen posao. S obzirom na to da gledate svoja posla, vi ste njih doslovno izludili ignoriranjem i očekujte njihovu kapitulaciju. Znaju da nisu dobrodošli, ali iskočit će i doći će do komunikacije koja će biti direktna i stabilna. Ne znam koliko nestabilna osoba može ponuditi nešto stabilno, ali ovo bi i vas moglo iznenaditi. Samim time jer niste reagirali na ranije provokacije, dolaze se u miru pomiriti s vama.
Potencijalni ishod:Očekujte ponudu pomirenja, iako ne znam koliko je sve održivo nakon ovoliko igara i smicalica. Možda se može popraviti šteta, ništa nije nemoguće. Ipak, usprkos kemiji, nema uvjeta da ovo postane nešto održivo, previše puta otišli su i vratili se. Nećete biti raspoloženi, uostalom njihova je ponuda nastala iz očaja jer su počeli gubiti, a ne istinske ljubavi. Skinuli ste ružičaste naočale, a između vas ima previše prošlosti. U neku ruku, prestali ste romantizirati to što su vas izmanipulirali i iscrpili.

VODENJAK
Nedavna prošlost: Moguće da su se igrale igre bez granica, nisu ušli srcem u ovu priču bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Svi planovi o braku ili nečem dugoročnom propadaju. Aktivirali ste više Ja, novu sebe. Ciklus je okončan, iako se i dalje promatrate na društvenim mrežama.
U najavi: Strogi su i neumoljivi dok okrećete novi list. Ove promjene nisu ugodne, osjećate se pomalo nasamareno iako ste izbjegli veliku katastrofu. Nešto veliko nije uspjelo. Moguća je selidba, kupnja ili prodaja nekretnine. Gorak okus u ustima jer nešto nije išlo prema planu.
Glavni problem predstavlja muški tajanstveni lik, moguće s Interneta koji se ne želi razotkriti. Velike su šanse da drži do sebe i aktivno odlazi u teretanu. Ovo je netko tko je izuzetno dobro građen. Ne želi ništa dati, ali niti primiti. On želi putovati incognito. Ne znate koje su njegove namjere, a na tome je i ostalo. Moguće da je došlo do konflikta, svađe, nesporazuma. Šteta je već učinjena i ovo bi moglo biti zauvijek gotovo, što i sami znate.
Potencijalni ishod: Na kraju ste ipak odlučili voljeti sebe. Primit ćete se posla, iako će se sve usporiti. Sad je na redu božanski tajming, a znamo da ne možemo požurivati Boga. Novac će vas jako htjeti.
Postoji još jedna energija koja će se početi truditi oko vas. Sve je pomalo iz vedra neba. Trebate vrijeme za oporavak od prve priče. Neće požurivati proces, ali imat ćete sve više i više ponuda. Nosite teret krivnje, ali oslonite se na odmor i neka vas intuicija povede u iduću fazu. Možda zvuči uzaludno, ali i ovo će proći, najmračnije je prije svitanja. U vaš bi život nakon svega ovoga mogao ući Ovan, Lav ili Strijelac.

RIBE
Nedavna prošlost: Netko je uhvaćen u laži, netko se ponio nečasno, skrivene namjere koje su u svakom slučaju izašle na svjetlo dana. Pronevjera i izdaja. Međutim, ne bih rekla da ste se emocionalno upetljali u scenarij. Uključili ste unutarnjeg promatrača, iako ne želite odgovoriti na prvu, dugoročno želite uzvratiti, naročito ako se radilo o uvredi. Ovo može biti prekršeno obećanje u smislu Nikad to neću napraviti!, a onda su učinili upravo to tako da su vas slagali. Razmatrate transformaciju. To bi mogao biti alat kojim ćete odgovoriti na njihovu nesmotrenost i neprikladno ponašanje. Ako su vas proglasili nesposobnima, razmatrate opcije kako postati sposobniji i dokazati se, primjerice. Ili, ako su vas uvrijedili na temelju fizičkog izgleda, razmatrate metode kojima ćete odraditi transformaciju.
U najavi: Kako biti nemilosrdan i neumoljiv? I zašto? Opravdava li cilj sredstvo? Ovo može biti i poslovna dinamika u kojoj razmišljate Što ja radim ovdje? Ako čekate komunikaciju, do komunikacije dolazi jer vas žele zadržati. Ponudit će najviše dosad, prihvatit ćete. Ovo može biti i nova osoba, naročito ako je nova veza ili priča, izgleda obećavajuće nakon što dođe do nove komunikacije. Bolja vremena nego što ste naučili dolaze.
Potencijalni ishod: Bit ćete opet izloženi konkurenciji i natjecanju. Ako je u pitanju stara osoba, sve je već viđeno. No, ako je u igru ušao netko nov, a događa se copypaste scenarij od ranije, pitanje glasi zaljubljujete li se uvijek u istu osobnost, ličnost, karakter, vežete li se uvijek za istu ranu? Stara osoba će se popraviti, ali drži kontrolu. Na trenutak ste vratili svoju moć jer ste se povukli, ali sad kada se opet oboje izlažete ljubavi, oni i dalje imaju tu svoju kontrolu dok vi gubite glavu. Zašto je to tako? Ovo je materijal po kojem ćete morati duboko kopati. Dojam je da ne smijete reagirati kako biste zadržali nešto ili nekog, a ovo ste u jednom dijelu dobro odigrali, no ako igramo igru je li to prava ljubav? Od ove osobe možete mnogo naučiti, ali posve će vas smanjiti sve dok ne nestanete. Morate se trgnuti, ali energetski.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com