Astrolozi su otkrili koji dani u mjesecu listopadu za nas mogu biti najuspješniji i zašto! Pokušajte se sjetiti ovih datuma ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.

2. listopad– Opozicija Merkura i Neptuna

Neptun je planet koji pomaže u prevladavanju poteškoća, pogotovo u tako snažnom aspektu s Merkurom. Ovo će biti najbolji dan u mjesecu za karijeru, posao, poslovne pregovore.

Ako imate neriješenih stvari, 2. će se to promijeniti.

5. listopad – Merkur prelazi u znak Vage

Merkur u Vagi je uvijek dobro vrijeme za opuštanje, posebno prvi dan ovog položaja. Pokušajte se odmaknuti od misli o poslu ovog dana kako biste se opustili.

Komunikacija i romansa bit će korisni.

10. listopad – zrcalni datum

10.10. je vrlo jak i povoljan dan. U ovom trenutku bit će korisno komunicirati s voljenima, započeti nove projekte na poslu. Također je povoljno pokazati interes za nove hobije.

Ovo je vrlo dobar dan u kojem će nas sam Svemir voditi pravim putem ako budemo zbunjeni.

11. listopad – Plutonov izlazak iz retrogradnog položaja

Izlazak ovog planeta iz retro faze vrlo je ugodan događaj. Na ovaj dan ne morate se bojati biti sami. Većina zanimljivih i važnih ideja doći će nam na ovaj dan.

Ne sumnjajte u sebe i svoje voljene. Budite otvoreni za konstruktivnu kritiku na ovaj dan snage, ona će biti vrlo korisna.

12. listopad – Mars prelazi u znak Škorpiona

Mars u zviježđu Škorpiona ponekad nas tjera na čudna i ne baš najbolja djela, ali ovaj položaj planeta značajno povećava energiju ljudi.

12.10. ćemo to najočitije osjetiti. Na ovaj dan ne možete sjediti besposleni, inače će snažno oslobađanje energije ići prema nečemu lošem. Bit će puno lakše postići uspjeh na bilo kojem polju.

Želimo vam puno sreće i povoljan vjetar u mjesecu listopadu/oktobru. Neka vam posljedice pozitivnih događaja budu što dugotrajnije.

izvor: ATMA/dailyhoro/Pripremila: Suzana Dulčić