Saznajte što horoskop za vikend od 29. rujna do 1. listopada 2023. donosi vašem znaku!

Ovan
Ovog vikenda ćete se osjećati puni energije i spremni za akciju. Povedite prijatelje na izlet u prirodu i iskoristite svoju avanturističku stranu. Očekuje vas uzbudljivo putovanje!
Bik
Opustite se i uživajte u luksuznom vikendu kod kuće. Razmazite sebe i svoje bližnje s ukusnom hranom i opuštajućom masažom. Ovaj vikend je vaša oaza mira.

Blizanci
Vikend je idealno vrijeme za socijalizaciju i povezivanje s prijateljima. Organizirajte piknik ili druženje kod kuće i razgovarajte o svojim strastima i interesima.

Rak
Vikend će vam donijeti dublju povezanost s obitelji. Posvetite vrijeme svojim najmilijima, organizirajte obiteljski izlet ili večeru kod kuće. Osjećat ćete se ispunjeno.

Lav
Ovaj vikend ćete sjajiti u društvu. Idite na zabavu, upustite se u društvene aktivnosti i pokažite svoju šarmantnu stranu. Bit ćete zvijezda večeri.

Djevica
Vikend je idealno vrijeme za organizaciju i planiranje. Pobrinite se za kućanske obaveze, organizirajte svoj prostor ili radite na projektu koji ste odavno odgađali.

Vaga
Ovog vikenda usmjerenje će vam biti na ljubavi i odnosima. Planirajte romantični izlazak s partnerom ili se otvorite za nova poznanstva ako ste slobodni. Ljubav je u zraku!

Škorpion
Vikend će donijeti priliku za dublje introspekciju. Razmislite o svojim ciljevima i strastima. Možda je vrijeme za nove početke ili promjene u životu.

Strijelac
Ovog vikenda istražite nove avanture i putovanja. Pustite mašti na volju i istražite neko novo mjesto ili aktivnost. Bit će to uzbudljivo iskustvo.

Jarac
Vikend će biti usmjeren na postizanje vaših ciljeva. Radite na projektima koji su vam važni i postavite si nove profesionalne izazove.

Vodenjak
Ovog vikenda budite društveni aktivisti i sudjelujte u lokalnoj zajednici. Pomoću svojih ideja i entuzijazma možete doprinijeti pozitivnim promjenama.

Ribe
Vikend je idealno vrijeme za opuštanje i kreativnost. Bilo da se posvetite umjetnosti, glazbi ili meditaciji, osjećat ćete se inspirirano i mirno.