Iako će energije pomrčine i dalje biti jake, ovo je dobro vrijeme za prakticiranje zahvalnosti i poštovanje izobilja u životu. Jupiter je planet ekspanzije, pa je dobro vrijeme da se usredotočite na ono što želite proširiti u svom životu. Ponekad Jupiter također može proširiti situaciju s kojom se suočavamo, vodeći nas da vidimo više istine i, nadamo se, detaljniji put do rješenja, piše Forever Conscious.

Sunce nasuprot Jupitera dogodit će se 3. studenog 2023., a na ove horoskopske znakove imat će posebno značajan utjecaj.

Strijelac
Strijelci će se osjećati inspirirano i puno entuzijazma tijekom ovog tranzita. Sunce donosi svjetlost i jasnoću u njihovu viziju, dok Jupiter, vladar njihovog znaka, dodaje optimizam i sreću. Ovaj položaj potiče ih na širenje vlastitih vidika, istraživanje novih mjesta i učenje. Strijelci će biti otvoreni za nove prilike, a sreća će biti na njihovoj strani.

Lav
Lavovi će se osjećati izuzetno samopouzdano i snažno pod utjecajem Sunca nasuprot Jupitera. Ovo je vrijeme kada će njihova kreativnost i strast zasjati. Jupiter donosi obilje i prilike za rast, a Lavovi će se osjećati kao pravi lideri. Mogli bi privući pozornost i podršku drugih, što će im pomoći ostvariti svoje ambicije.

Ribe
Ribe će doživjeti duboko duhovno buđenje tijekom ovog tranzita. Sunce donosi svjetlost u njihovu emocionalnu i duhovnu sferu, dok Jupiter donosi mudrost i duboko razumijevanje. Ribe će osjećati povezanost sa Svemirom i bit će inspirirane razvijati svoje duhovne talente. Ovo je vrijeme za meditaciju, introspekciju i istraživanje dubokih pitanja života.