Tijekom 2024. godine, astrologija nagovješta kako se nastavlja utjecaj karmičkih čvorova vezanih uz partnerske odnose. U tijeku je, naime, globalna revizija vrijednosti i zahvatit će veliki broj pojedinaca. Takva situacija, koja unosi promjene trajat će sve do siječnja 2025. godine, a ponudit će priliku ostvarivanja i produbljivanja odnosa. Odražava se izričito u njihovoj kvaliteti i pomaže pri realizaciji onoga što vam je uistinu potrebno i vrijedno.

Prvenstveno, kad se referiramo na partnerske odnose, valja si postaviti pitanje vlastitih potreba. Kakva su vaša očekivanja? Koje su kvalitete osobe koju priželjkujete i na što više nikada ne biste pristali u vezi? Koje uzorke ponašanja želite i trebate izbjeći, a koje tek trebate naučiti njegovati?

U 2024. godini, čak šest horoskopskih znakova osjetit će utjecaj kozmičkih odnosa u svojim vezama. Jeste li i vi među njima?

Ovan

Osjećat ćete se poletno i imat ćete izrazitu želju izraziti svoju energiju i žar; prenijeti ju i podijeliti s drugima. No, prošlost nalazi načine kroz koje se prikrada i ulazi u vaš život. To će vas prisiliti na promišljanje o trenutnom odnosu te baciti sumnju na njegovu pouzdanost. Upitat ćete se jeste li sigurni kako je riječ o pravom izboru za vas, o osloncu.

Od 25. ožujka do 8. travnja, a zatim od 18. rujna do 17. listopada, stabilni i dugogodišnji odnosi naći će se u iskušenju. Mnogi će proći kroz periode prekida, a oni ustrajni i sigurniji u sebe i partnera službeno će okruniti vezu.

Slobodni Ovnovi dobit će priliku napustiti svakodnevnicu; izlaziti češće i putovati. To je izvrstan period za učenje i rad na sebi jer Jupiter u lipnju ulazi u konjunkciju s Venerom te nudi susrete s osobama koje će postati posebne u vašem životu.

Vaga

Čitavu godinu analizirat ćete svoje odnose, a zaključci koje ćete donijeti značajno će utjecati na razvoj vašeg samopoštovanja i osobnosti. Vaš partner bit će pokretač transformacije.

Tijekom punog Mjeseca u Vagi, 23. ožujka te u Ovnu 17. listopada mogli biste se odlučiti razići s trenutnim partnerom ili mu se pak duboko posvetiti i učiniti vezu svojim prioritetom.

Slobodne Vage u proljeće će, točnije od 17. do 20. travnja i od 19. do 20. svibnja, imati priliku otkriti veliku životnu ljubav.

Blizanci

2024. godine planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora, Jupiter, ulazi u vaš znak. To znači kako ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Usput, osoba se može pojaviti gotovo iznenada i u roku od godinu dana , a to vas neće spriječiti za ulazak u službeni partnerski odnos.

Riječ je o osobi koja bi mogla biti starija od vas, stranac ili netko tko često boravi u inozemstvu. Po zanimanju može biti pravnik, učitelj, predstavnik sfere diplomacije ili kulture.

Oženjenim Blizancima, posebno će biti važan rujan. Tada počinju pomrčine u vašim kardinalnim kućama horoskopa. 18. rujna u sektoru vašeg statusa boravit će pun Mjesec, a njegovo prisustvo može biti uzrokom prekida. Blizance septembar će biti važan, jer počinju pomrčine u vašim kardinalnim kućama horoskopa. Dobar znak je što će vam se smiješiti neka dugoočekivana novčana naknada.

Djevica

Svemir vas nastavlja poticati na transformaciju. Bit ćete primorani naučiti izabrati sebe i izgraditi vlastite prioritete po kojima se treba ravnati. Period od 25. ožujka do 8. travnja, sadrži pomrčine u sektoru samopoštovanja. To će vas natjerati na preispitivanje odnosa prema sebi. Koliko si uistinu dajte i gdje povlačite zdrave granice? Pogledom u sebe, promijenit ćete i način na koji promatrate svojeg odabranika.

Uspjeh na razini osobnog i duhovnog razdoblja je neizbježan, a Venera će vas od 17. do 20. travnja unijeti svjetlost i žar u ljubavni život. Odnosi s novom osobom mogli bi se razvijati ekstremno brzo i već do lipnja ćete htjeti obznaniti svoju vezu.
Jupitera, koji vlada vašim sektorom obitelji i braka, spaja se 14. i 15. Kolovoza s Marsom, a što će djelovati na vašeg partnera koji će biti spreman poduzeti sljedeće, neophodne korake u vezi.

Pun Mjesec u Ribama, koji je odgovoran za vaš partnerski odnos, dogodit će se 18. rujna. Ovo je dan za donošenje važnih odluka. Trudnoća je moguća tijekom cijele godine.

Ribe

U 2024. godini svemir počinje mijenjati vaš odnos s partnerom. Od 18. Rujna u vaš znak ulaze pomračenja. Vi se, prvenstveno onaj koji se transformira, a tome se adaptira i vaš odnos. Znajte kako će promjena doći iznutra, iz vas. Tek tada će vam biti kristalno jasno kakav vam je odnos potreban.

Ključni događaj dogodit će se u trenutku konjunkcije Merkura (planeta vašeg partnera) s čvorom budućnosti u Ovnu – 19. i 20. ožujka, zatim od 21. travnja do 1. svibnja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, iako ćete svoju romansu najvjerojatnije u početku skrivati ili će ona započeti dopisivanjem.

Do mladog Meseca u Djevici 3. rujna poželjet ćete ući u novi ciklus ljubavi. Za Ribe koje su u braku, u jesen 2024. počinje razdoblje testova – Saturn prolazi kroz vaš znak, tjerajući vas da na partnera gledate trezvenije i smirenije. Stoga se, na puni Mjesec 18. rujna, možete odlučiti za prekid, a 30. Već potpisati službene dokumente.

Strijelac

Jupiter, planet vaših veza, ulazi u bračni sektor, a što automatski može napraviti veliki pomak u vašoj zajednici. Ako ste u braku, tada biste mogli upoznati osobu koja naizgled ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru i možda se odlučite na promjenu.
Slobodni Strijelci će u roku od godine i pol, točnije od 26. svibnja 2024., upoznati osobu koja im je sudbinski suđena.

Budite pažljivi s izljevima strasti 19. i 20. ožujka, zatim od 21. travnja do 1. Svibnja.

Od rujna 2024. počinju pomračenja u sektoru vaše karijere i obitelji, što vam može radikalno promijeniti život. Čvor prošlosti preselit će se u sektor statusa, što će rezultirati ili promjenom karijere ili razvodom već u rujnu 2024. godine.

Izvor: Atma