Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. STUDENOG: Lavove očekuje izuzetno produktivan dan, a Djevice sjajna zabava tijekom izlaska

Saznajte što vam predviđa dnevni horoskop za 17. studenog 2023. godine!

 dnevni horoskop 17.11.jpg Izvor: Pexels

Dnevni horoskop za 17. studenog 2023. godine!

Ovan

Ostavit ćete dobar dojam danas u svemu čime se bavite i što vas zanima. Konkretno, u izvrsnoj ste poziciji za pregovaranje o financijskim pitanjima, bilo da se radi o zaradi ili korištenju tuđih sredstava.

Bik

Čini se kako se i dalje previše naprežete. Trebali biste neke stvari prepustiti drugima. Posvetite nešto vremena njezi. Činite stvari koje u vama bude osjećaj ugode i obratite pozornost na medicinsko stanje.

Blizanci

Ovo je izvrstan dan za razgovore s bankama i financijskim institucijama. Mogli biste zatražiti nešto na posudbu ili koristiti ono što pripada drugome. Dobro će proći razgovori o zajedničkoj imovini, nasljedstvu i pitanjima osiguranja. Ovaj dan možete iskoristiti u svoju korist.

Rak

Dan je pogodan za napuštanje rutina. Odvojite vrijeme za druženje i napravite planove za neke nove aktivnosti koje su vas uvijek interesirale, ali nikada se niste otisnuli prema njima. Ne mora to biti ništa ambiciozno, tek toliko da pomislite koliko još neotkrivenih potencijala postoji u vašem životu te kako za njih imate prostora.

Lav

Mogli biste imati iznimno poticajan i produktivan dan. Ljudi oko vas uglavnom će biti dobrog raspoloženja i vi ćete ga upijati. Želite li realizirati neke stvari vezane uz posao ili obitelj, kojima se još niste stigli posvetiti, danas je idealan dan za to.

Djevica

Danas ćete biti željni komunikacije, razmijene ideja, druženja. Srećom, Zvijezde vam nude upravo to. Odlazak u galeriju, kazalište… bilo koji poziv koji primite ili si sami stvorite, trebate iskoristiti. Osjećat ćete se ugodno u svojoj koži pa ste u pravu ako želite biti okruženi dobrim društvom uz malo zabave.

Vaga

Mogli biste biti suzdržani i fokusirani isključivo na dom i obitelj. Trebate li obaviti neke financijske razgovore, brzo ćete doći do potrebnih rješenja. Venera je u vašem znaku pa ćete biti šarmantni, ali i diplomatični. Mogli biste se dodatno razveseliti obnovom garderobe.

Škorpion

Važan dan za vas jer ćete prštati energijom. To je zbog boravka Sunca i Marsa u vašem znaku, a događa se samo jednom, svake dvije godine. Kako je Sunce ujedno i u dobrom odnosu s Mjesecom, poruka Svemira je da danas možete raditi što god zaželite.

Strijelac

Ovo je miran dan, ispunjen dobrim raspoloženjem. Mnogi će se odlučiti prisustvovati druženjima i ne bi trebali odbiti pozive. Moguće su sjajne zabave iz kojih će proizaći neki novi kontakti. Želite li se danas neisticani previše, ne brinite jer ne morate, svejedno ćete, međutim uživati.

Jarac

Ovo je veličanstven dan za vas jer je Mjesec u vašem znaku i lijepo pleše sa Suncem, Marsom, Neptunom i Uranom. O da, ne može biti bolje od ovoga. Prihvatite iznenadni poziv koji bi vam mogao stići. Ostanite fleksibilni i osjetljivi. Uživajte u društvu grupa i prijatelja.

Vodenjak

Nedavni događaji budit će u vama zadovoljstvo postignutim. Istovremeno osjećat ćete se zabrinuto za čitav svijet. Imat ćete potrebu spasiti sve kojima možete pomoći. Mogli biste završiti i s novim kućnim ljubimcem? Vrijedi razmisliti o tome. Ako vam je to previše i volontiranje ili doniranje za neki cilj, možda potpomognu vašem raspoloženju.

Ribe

Uživat ćete u vremenu provedenom s prijateljima, kao i u grupama, klubovima i profesionalnim udrugama danas jer je prekrasan dan za interakciju sa svima. Introverti među vama, zasigurno gledaju na ovu prognozu kao nemoguću, ali saslušajte nas. Otvorit će vam se novi svjetovi i ideje i pružiti prilika za postati vođa, stoga… krenite u akciju.

Izvor: Georgia Nicols

Izdvojeno za vas...

Najnovije