Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VLADAVINA VATRENOG STRIJELCA: Pred nama je novi period koji nam omogućuje odbacivanje okova prošlosti

22. studenog ulazimo u doba Strijelca. Saznajte što vam ovo razdoblje donosi!

 strijelac horoskop.jpg Izvor: Pexels

Nadamo se kako ste spremni za svjetlost i širenje vlastitih svjetonazora jer, pred vama je vladavina Strijelca. Od 22. studenog ulazimo u period rasta i učenja, a povrh svega ekspanzije vlastite kreativnosti.

Ovaj vatreni znak unosi svježu energiju u život. Socijalan i optimističan, Strijelac motivira i u vama budi nadu za bolje, ispunjenije sutra. Vrijeme je za uživanje u vlastitim uspjesima, a ako mislite kako ih još niste ostvarili, ne brinite jer ovaj period nudi vam snagu za završetak onoga što vam donosi osobnu sreću. Ujedno, ovo je period za odmak od frustracija. Da, blagdansko raspoloženje tu također igra ulogu, ali na kraju dana, sve je do nas. Strijelčeva energija nagnat će vas upiti što je više moguće, čak i ako se dani čine suviše sivima. Dobijete li poziv za druženje, ugrabite ga. Ili, baš poput Strijelaca, budite spontani jer, uistinu nikada ne znate gdje će vas baš takav stav odvesti.

Za vremena Škorpiona imali smo prilike učiti, a sada nam dolazi vrijeme za primjenu svih znanja koje smo upili. Zaboravite i odbacite nesigurnost. Niste se osjećali dobro u svojoj koži? Sada nije period za pitati se zašto, ali je za zaboraviti na ono na što ne možete direktno utjecati. Prihvatite svoje mane i vrline i uživajte u njima istovremeno. Opustite se! Strijelac vas poziva na avanturu i zabavu, ali zaborav, barem na kratko, stvari koje vas more. Život vam daje priliku za otvaranje nevidljivih vrata koje kriju samo pozitivne aspekte. Ne bojte se odškrinuti ih i ne samo zaviriti, već istražiti sve opcije iza njih koje vas privlače.

Strijelac ima dinamičnu i optimističnu energiju. Ali, budite svjesni kako smo svi individualno nesigurni. Ipak, tijekom vladavine Strijelca, ta se nesigurnost zamjenjuje znatiželjom. Istražite one dijelove sebe koje do se do sada niste usudili. Pružite si priliku sagledati vlastite nesigurnosti iz pozitivnog aspekta. I, najvažnije, družite se. Ne sramite se javiti ljudima s kojima se dugo niste čuli, a pomišljate na njih. Izađite van. Izađite iz vlastite normale i zakoračite u nešto novo. Strijelac vas nutka time, ali nudi vam situacije koje ne biste očekivali i koji bude nove osobnosti u vama, a koje će vam otvoriti i nove prilike.

Ovaj sanjar, koji je sklon iz snova stvoriti realnost, budi u vama ove godine osjećaje kojih se možda bojite, niste se još spremni suočiti s njima. Ali, sada je idealno doba za to. Samo se trebate prepustiti. Tek tada moći ćete se kretati s lakoćom i osjetiti kako je sada doba za ubiranje plodova rada i truda. Najcrnji dani su iza vas, samo trebate progledati, dati si priliku zamisliti nešto novo, pozitivno. Dopustite ovom periodu da vas navodi ka tome. Otkrit ćete snagu u sebi koju ste već dugo zatomljivali.

Fokusirajte se na ono što vas ispunjava. To mogu biti sitnice. A, mogu biti i situacije kojih se užasavate. Bitno je izići iz okvira. Strijelac vam to nudi, jer okviri, granice ga sputavaju. To može biti vrlo jednostavno. Ne znate li odakle krenuti iskušajte jednu od sljedećih smjernica: napustite svoje mjesto na jedan dan. Ne morate otići daleko. Prijeđite barem tu oznaku. Tu mentalnu granicu. Odite na mjesto na kojemu do sada niste bili, izmijenite barem jednu rutinu ili se odlučite ne činiti išta. Na jedan dan. Odmaknite se od svih, osim sebe, a zatim uđite u društvenu scenu i povrh svega budite svoji.

Strijelac vam, nakon tih malih koraka spoznaje i oslobođenja nudi slobodu ne samo kretanja, već promišljanja i djelovanja. Iskoračite iz prostora ugode, postepeno, ako treba i zakoračite u svijet mogućnosti. Sada je vrijeme za to. Istražujte, učite i recite si, ako je potrebno „briga me“, „ja to ne moram“… ali recite si prvo što želite jer sada je vrijeme za realizirati svoje potrebe. Svatko od nas ima vatre u sebi. Dopustite ovom znaku da ju u vama i probudi.

Izdvojeno za vas...

Najnovije