Godišnji horoskop za 2024. godinu Lavovima nudi oslobođenje i život prepun blagostanjem!

POSAO I NOVAC

Spremni ste, a i pomalo nestrpljivi napraviti ne samo korak dalje, već i zaokret. S financijske strane, ova godina će za vas biti iznimno zanimljivo putovanje. Ujedno i zanimljiva mješavina prilika, pametnih ulaganja i opreza koji ste do sada osvijestili iskustvom. Ispunjeni ste samopouzdanjem i točno znate što vam je činiti. Samo nastavite biti pažljivi i prisjetite se svih iskustava kroz koje ste naučili vrijedne lekcije. Tek tako ćete ostvariti svoj puni potencijal i napraviti ispravne korake te investirati pametno. Znate kako to možete. Ne zaletavajte se jer, Zvijezde vam se smješe i navode vas na ispravan put. Upozoravaju vas kako je samopouzdanje ekstremno važno, ali jednako je bitno uspostaviti ravnotežu između njega i realnog sagledavanja situacije.

S poslovnog aspekta – vjerujte u sebe, kako ste i do sad činili. Umjerenost je ključna. Poznajete vlastite ambicije, a 2024. godine možete biti jedini koji se koče, podižući stepenice suviše strmo. Ostali će vam biti skloni i htjet će vam pomoći ispuniti ciljeve. Prihvatite to. Imate priliku ostvariti gotovo sve što ste zamislili, ali bitno je znati postaviti realne ciljeve.

LJUBAV I OBITELJ

Osjećat ćete se ispunjeno i obitelj će vam dati svu potporu koja vam je potrebna. Ova godina donosi pregršt toplih odnosa i nudi mogućnost nadogradnje onih za koje vam se čini kako nedostaju. Ugrabite svaku priliku koja vam se nudi jer ćete iz nje ubrati pouke kojima se možda i niste nadali, a koje će vam i kasnije uvelike pomoći. Ne dopustite ponosu ili strahu da vam se suprotstave. Ovo je vrijeme za realizaciju odnosa iz prošlosti kojom ćete zakoračiti u skladnu budućnost.

Vaše ljubavno putovanje, ako niste u vezi, ove je godine mješavina strasti i srdačnih veza. No, 2024. ujedno vam nudi neke nove spoznaje, ponajprije o sebi. Saslušajte i primijenite ih i u novim odnosima. Saznat ćete toliko toga o sebi. Sve, čega do sada, niste bili svjesni. Posebno ćete zračiti i privlačiti uistinu zanimljive osobe, a jedna od njih mogla bi biti izričito značajna za vaš daljnji razvoj.

Lavove u bračnim i stabilnim vezama u koje vjeruju, očekuje period spokoja. Prepustite mu se i ne dajte sumnjama da vas izjedaju. Sve je, zaista, u redu. A, ono što nije pod kontrolom ne mora ni biti. Prepustite se situacijama. Znate, kako upravo to možete. Ako vaš partner nije tome vičan, naučite ga. Znate kako. Vjerujte nam, oboje ćete uživati u blagodatima vašeg znanje.

ZDRAVLJE

Osjetit ćete povećanu svijest o vašem fizičkom stanju. Proširit ćete time brigu o sebi i osjetiti ekstremne blagodati toga. Zanimate li se za već sada za njegu i brigu o vlastitom zdravlju istražite mogućnosti kako ih unaprijediti. Uz poslovne uspjehe i blagostanje obiteljskog života, imat ćete dovoljno vremena za održavanje vitalnosti. Pronađite neke nove rekreacije i dopustite si vrijeme za sebe. Zvijezde vas u tome podržavaju. Ove godine, za vas je ključno; smanjiti razine stresa. Što god vas veseli, bit će idealan izbor. Ova godina vam je uistinu naklonjena. Iskoristite ju!