Sudbonosan susret Sunca i Marsa u Škorpionu 18. studenog 2023. za 3 horoskopska znaka bit će prijeloman trenutak. Važno je da se otvore prema mogućnosti promjene i rada na osobnom razvoju kako bi mogli prigrliti ovu veličanstvenu energiju koja im je ponuđena. Iskusit će energiju promjene koja će najviše utjecati na njihovu moć rasuđivanja i promatranja sebe, ali i drugih. Nastupa period transformacije stavova i čvrstih uvjerenja, a mnoge će stvari za njih konačno biti jasnije. 

Evo za koga će ovaj susret biti fatalan:

Bik
Za Bika, susret Sunca i Marsa u Škorpionu donosi duboke promjene u području financija, odnosa i samopouzdanja. Osjećat će snažnu potrebu za transformacijom svojih vrijednosti i prioriteta. Ovo razdoblje potiče Bikove da preispitaju svoj odnos prema novcu, ljubavi i osobnom rastu, te će biti potaknuti da krenu prema novim prilikama s više samopouzdanja.

Rak
Za Raka, ovaj susret Sunca i Marsa u Škorpionu donosi intenziviranje emocija i unutarnjih borbi. Bit će potaknuti da se suoče s dubokim osjećajima i strahovima, što će im pomoći da osnaže svoju emotivnu snagu i postanu hrabriji u suočavanju sa životnim izazovima. Ovo razdoblje će poticati njihovu kreativnost i osnažiti njihovu volju da ostvare unutarnji mir.

Škorpion
Za Škorpiona, ovaj susret Sunca i Marsa donosi snažnu energiju i produbljivanje unutarnje snage. Bit će obasjani novim idejama, odlučnošću i strašću. To će potaknuti intenzivne promjene u njihovom životu, posebno u područjima veza i osobnog rasta. Bit će potaknuti preispitati svoje ciljeve i želje te krenuti hrabro prema ostvarenju svojih snova.