Venera u Škorpionu bit će poravnata nasuprot Jupitera u Biku 9. prosinca 2023. godine. Aspekt između Venere i Jupitera donosi energiju obilja, sreće i ljubavi. Jupiter će pomoći proširiti vibracije Venere, čineći ovaj dan idealnim za inspiraciju, kreativnost i romantiku. Sada su u ponudi vibracije koje podržavaju ljubav i romantiku - uskladite se s iskrama koje Venera i Jupiter stvaraju na ovaj dan, piše Forever Conscious.

Mnogi će osjećati sreću, optimizam i velikodušnost u ljubavnim i financijskim područjima života, a 3 horoskopska znaka mogla bi ovu energiju doživjeti na posebno izražen način:

Lav

Lavovi su obično samopouzdani i ambiciozni. Pod utjecajem Venere nasuprot Jupitera, očekuje ih povećanje entuzijazma i optimizma. U ljubavi, moguće je kako će doživjeti dublje i strastvenije veze te osjećaj obilja u svom okruženju. Financijski, mogli bi imati sreće u poslovima koji su povezani s umjetnošću, zabavom ili kreativnošću.

Vaga

Vage su već vezane uz Veneru, pa će im aspekt Venere nasuprot Jupitera dodatno pojačati njihovu sklonost prema harmoniji i ljubavi. Očekuje ih veća sreća u odnosima, mogućnost pronalaska nove ljubavi ili poboljšanje postojećih odnosa. Financijski, očekuje ih uspjeh u pregovorima i poslovima gdje je potrebno posredovanje.

Ribe

Ribe su osjetljive i intuitivne, a ovaj aspekt mogao bi ih potaknuti na proširenje vlastitih vidika u ljubavnom i financijskom smislu. U ljubavi, očekuje ih više sreće, romantičnih trenutaka i mogućnost ostvarenja dubokih emotivnih veza. Financijski, mogu imati priliku za zaradu putem kreativnih projekata ili poslova koji se bave duhovnošću ili humanitarnim radom.